347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

seninki bomba zaten canım face'de tebrikleri görünce ne tepki verdi

seninki bomba zaten canım face'de tebrikleri görünce ne tepki verdi

dün msj attım nişan tebrikleri geliyo sana diye ne nişanı ne tebriği diyo. sonra anlattım böyle böyle yapmışsın ayarlarla oynamışsın diye ben bişey yapmadım diyo gülmekten karnımıza ağrılar girdi

senmisin dedim doğum günü mesajı almak istemeyen o da yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum haberim yok dio

Kızlar bugüne bugün evlilik tarihini almış bir gelin var karşınızda.

15 Eylül 2013 saat 17:00'de ev-le-ni-yo-ruz.

Nikah başvurusu da çooook kolaymış.

Kokteyl de yapılıyor ve menü fiyatlarıda çok uygun. Günde 1 tane kokteyl yapılıyormuş. Saat 19:00'da nikah kıyılıp, kokteyl salonuna geçiliyormuş. Kokteyl düşünürseniz hemen yazalım çünkü günde bir çifte verebiliyoruz sadece dediler ama nasıl bir iş çıkartacaklarından emin olamadığımız için ve cd'den müzik yayını yapıldığı için şimdilik kokteyl istemedik. Bilindik bir yere gidip eğlenmek daha mantıklı geldi. Tabi yine ailelere de danışacağız...

Son düzenleme:

canım senın adına cok sevındım hayırlı olsun darısı bızlerın yanı tum bekarların basına.ilrde olursa nikah ıslemlerı ıcın sızlerden yardımda alırızz..

Hayırlı olsun tripliii ağzınızın tadı bozulmadan huzurla yapın düğünü

Son düzenleme:
Canımcım sağol inş. Sizin ne zaman???

Bizim daha düğün adına tarih belli değil
Ailelere kalsa hemen everecekler bizi ama bekliyoruz daha sevgililik döneminin tadını çıkarıyoruz
Kısmet olursa eğer kışın olacak gibi gözüküyor düğün

Kışa ne kaldı şurda canım. 1 seneden az. Hayırlısı olsun Sedulu'm. Bizi de haberdar et.

canımmm beniimmmmmmm hayırlı olsuunn arkadşaımla aynı tarihtee seninkindeymiş gibi eğlenicem aklımda olucaksın çok sevindim yaa hadi hayırlısııı artık

canımmm beniimmmmmmm hayırlı olsuunn arkadşaımla aynı tarihtee seninkindeymiş gibi eğlenicem aklımda olucaksın çok sevindim yaa hadi hayırlısııı artık

Canımmmm bebeğim çok teşekkür ederim. Darısı başına olsun. Görüyorsun herşey istediğimiz gibi olmasada sonuçta istediğimiz insanlarla evleniyoruz. Az beklenti, çok mutluluk bundan sonraki hayat felsefem. Umarım senin gönlünden geçtiği gibi olur. İzmir'de olanları da bekliyorum.

hyrlı olsun ece her zaman her şey istediğin gibi gitmiyor şuan benim gitmediği gibi sen şartlar ne olursa olsun mutlu olmaya çalış

benim hiç keyfim yok ayrılıcam gökhandan sanırım yaaa

En önemlisi istediğimiz insanla aynı evi paylaşmak ve onunla vakit geçirmek tabi bana güzel dileklerin içinde teşekkürleer bitaneemm. darısı başımıza tabee inşallaaahh demi chelzy o günlerde de burda olun lütfeeennn uzun sürebilir amaa
hyrlı olsun ece her zaman her şey istediğin gibi gitmiyor şuan benim gitmediği gibi sen şartlar ne olursa olsun mutlu olmaya çalış

ne oldu canımm beniim :18: hemen bi ayrılık lafı duymak istemiyorum bu topikte ama biz neler atlatmış kişileriiizzz

Canımmm niye öyle söylüyorsun? Ailesi yüzünden seni bu kadar çok sahiplenen, seven, koruyan kollayan birinden neden vazgeçesin?

Baksana bana düğünden vazgeçtim. Ego iş bulamamıştı, abisi işten çıkmıştı. Şartlar böyle gerektirdi ve o kadar hayalini kurduğum, istediğim bir şeyden vazgeçtim. Hayat gerçekten çok enteresan. Yarın Ego işe başlıyor, ay başı abisi işe başlıyor ama inanki benim içimde heves kalmadı düğün için. Bugün giderken istersen bekleyelim bakarsın düğün yaparız ona göre alırız tarihi dedi. İstemiyorum dedim ve tarihi aldık.

Ve şunu öğrendim bir şeyi çok istemicem, olmuyor. Bundan sonra bende istemiyorum. Akışına bıraktım. Koskoca insanlara ne yapmaları gerektiğini ben öğretemem ki. İstedikleri zaman krediyi çeksinler, eşyaları alsınlar. Gelinliğimi beğendim, allahtan gelinliğim için güzel bir bütçe ayırmış kayınvalidem zamanı gelince onu alacağım. Varsın nikah olsun artık hiç bir şey umrumda değil. Sonuçta ben sevdiğimle evleniyorum.

Burda oluruz da çok uzatmayın ama sizde canım inan tadı kaçıyor. Bana kalsa ben geçen sene evlenirdim. Evliyken asker mi bekleyeceğim varsın beklerdim sonuçta böyle de zor olmadı mı oldu. Tabi herşey maddiyata bakıyor işte. Biz eskiden beri ufak tefek çeyiz yaparken onlar bir kenara para atmamış, hal böyle olunca karşı tarafı bekliyorsun. Umarım sizin öyle olmaz, çok uzatmazsınız. En kötü ihtimal nişanlandığımızdan bu yana birikim olsaydı biraz şimdi ben üzülmezdim.

canım benim tarihiniz hayırlı olsun
çok çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah

Kızlar maşallah ne güzel hayatlarınız düzene giriyor darısı benim başıma ben hala iş bulamadım dua eder misinz rica etsem.hepimizin hakkında hayrlısı olsun evlenince nasıl gireceksınız eşlerinizin yanında rahat edemezsnz belki cunku bisürü sey yazıldı buraya=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…