- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
seninki bomba zaten canım face'de tebrikleri görünce ne tepki verdişimdiye kadar bi kötülüklerini görmedim demeyi çok istiyorum ama olmuyo
başka şehirlerde olduğumuzdan çok vakit geçirmedik birlikte ama nişanlım bize daha sık geldiği için hiç zorlanmadı nişan akşamı demişti patladı gitti annişim diyo
seninki bomba zaten canım face'de tebrikleri görünce ne tepki verdi
Kızlar bugüne bugün evlilik tarihini almış bir gelin var karşınızda. 15 Eylül 2013 saat 17:00'de ev-le-ni-yo-ruz.
Nikah başvurusu da çooook kolaymış.
Kokteyl de yapılıyor ve fiyatları çok uygun ama nasıl bir iş çıkartacaklarından emin olamadığımız için şimdilik kokteyl istemedik. Günde 1 tane kokteyl yapılıyormuş. Saat 19:00'da nikah kıyılıp kokteyl salonuna geçiliyormuş. Kokteyl düşünürseniz hemen yazalım çünkü bir çifte verebiliyoruz sadece dediler ama istemedik. Bilindik bir yere gidip eğlenmek daha mantıklı geldi. Kokteyl'de canlı müzik yok, cd'den müzik çalıyorlarmış.
canım senın adına cok sevındım hayırlı olsun darısı bızlerın yanı tum bekarların basına.ilrde olursa nikah ıslemlerı ıcın sızlerden yardımda alırızz..
Kızlar bugüne bugün evlilik tarihini almış bir gelin var karşınızda.
15 Eylül 2013 saat 17:00'de ev-le-ni-yo-ruz.
Kokteyl de yapılıyor ve menü fiyatlarıda çok uygun. Günde 1 tane kokteyl yapılıyormuş. Saat 19:00'da nikah kıyılıp, kokteyl salonuna geçiliyormuş. Kokteyl düşünürseniz hemen yazalım çünkü günde bir çifte verebiliyoruz sadece dediler ama nasıl bir iş çıkartacaklarından emin olamadığımız için ve cd'den müzik yayını yapıldığı için şimdilik kokteyl istemedik. Bilindik bir yere gidip eğlenmek daha mantıklı geldi. Tabi yine ailelere de danışacağız...
Hayırlı olsun tripliii ağzınızın tadı bozulmadan huzurla yapın düğünü
Canımcım sağol inş. Sizin ne zaman???
Bizim daha düğün adına tarih belli değil
Ailelere kalsa hemen everecekler bizi ama bekliyoruz daha sevgililik döneminin tadını çıkarıyoruz
Kısmet olursa eğer kışın olacak gibi gözüküyor düğün
canımmm beniimmmmmmm hayırlı olsuunn arkadşaımla aynı tarihtee seninkindeymiş gibi eğlenicem aklımda olucaksınKızlar bugüne bugün evlilik tarihini almış bir gelin var karşınızda.
Kokteyl de yapılıyor ve menü fiyatlarıda çok uygun. Günde 1 tane kokteyl yapılıyormuş. Saat 19:00'da nikah kıyılıp, kokteyl salonuna geçiliyormuş. Kokteyl düşünürseniz hemen yazalım çünkü günde bir çifte verebiliyoruz sadece dediler ama nasıl bir iş çıkartacaklarından emin olamadığımız için ve cd'den müzik yayını yapıldığı için şimdilik kokteyl istemedik. Bilindik bir yere gidip eğlenmek daha mantıklı geldi. Tabi yine ailelere de danışacağız...
canımmm beniimmmmmmm hayırlı olsuunn arkadşaımla aynı tarihtee seninkindeymiş gibi eğlenicem aklımda olucaksınçok sevindim yaa hadi hayırlısııı artık
Canımmmm bebeğim çok teşekkür ederim. Darısı başına olsun. Görüyorsun herşey istediğimiz gibi olmasada sonuçta istediğimiz insanlarla evleniyoruz. Az beklenti, çok mutluluk bundan sonraki hayat felsefem. Umarım senin gönlünden geçtiği gibi olur. İzmir'de olanları da bekliyorum.
En önemlisi istediğimiz insanla aynı evi paylaşmak ve onunla vakit geçirmek tabi bana güzel dileklerin içinde teşekkürleer bitaneemm. darısı başımıza tabee inşallaaahh demi chelzy o günlerde de burda olun lütfeeennn uzun sürebilir amaaCanımmmm bebeğim çok teşekkür ederim. Darısı başına olsun. Görüyorsun herşey istediğimiz gibi olmasada sonuçta istediğimiz insanlarla evleniyoruz. Az beklenti, çok mutluluk bundan sonraki hayat felsefem. Umarım senin gönlünden geçtiği gibi olur. İzmir'de olanları da bekliyorum.
ne oldu canımm beniim :18: hemen bi ayrılık lafı duymak istemiyorum bu topikte ama biz neler atlatmış kişileriiizzzhyrlı olsun ece her zaman her şey istediğin gibi gitmiyor şuan benim gitmediği gibi sen şartlar ne olursa olsun mutlu olmaya çalış
benim hiç keyfim yok ayrılıcam gökhandan sanırım yaaa
hyrlı olsun ece her zaman her şey istediğin gibi gitmiyor şuan benim gitmediği gibi sen şartlar ne olursa olsun mutlu olmaya çalış
benim hiç keyfim yok ayrılıcam gökhandan sanırım yaaa
En önemlisi istediğimiz insanla aynı evi paylaşmak ve onunla vakit geçirmek tabi bana güzel dileklerin içinde teşekkürleer bitaneemm. darısı başımıza tabee inşallaaahh demi chelzy o günlerde de burda olun lütfeeennn uzun sürebilir amaa
Kızlar bugüne bugün evlilik tarihini almış bir gelin var karşınızda.
canım benim tarihiniz hayırlı olsun
çok çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah
Mügüüümm bekliyorum seni de. Sağolasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?