347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayırlı uğurlu olsun canım listeyi yarın yenilerim ben....

Bu arada benim öyle olacak işte akşam 19-21 arası kokteyl olacak

hyrlı olsun ece her zaman her şey istediğin gibi gitmiyor şuan benim gitmediği gibi sen şartlar ne olursa olsun mutlu olmaya çalış

benim hiç keyfim yok ayrılıcam gökhandan sanırım yaaa

Neeeee o nerden çıktı ne ayrılması yaaa....

Hepimize nazar mı değdi nedir anlamadım önce Ece de sorunlar çıktı sonra bende şimdi de sen ne diyonnnnn

canlarım nasılsınızzz??? ececim çok sevindim nikah tarihini almanıza kavuşuyosun sonunda sevdiceğine çookk mutlu olunnn nena senin söylediğini de duymamış olalım senin arkanda dağ gibi duran adamdan ayrılınır mı hiç

iyi akşamlar canım hoşgeldin
ne var ne yok ?

hiçbişeyi takmıcan aslında kafaya ama biz kızların genel huyu bu illa üzülüp sıkılacaz

Sıkıntılı biraz, artık iyi haberler almak istiyorum. İyi haberler vermek istiyorum. Eşimin iş konusu sonuçlanmadı.

Sıkıntılı biraz, artık iyi haberler almak istiyorum. İyi haberler vermek istiyorum. Eşimin iş konusu sonuçlanmadı.

Valla benimki de sonuçlanmadı pazartesiyi bekliyoruz ona göre ev tutacağız bi belli olsa da artık.. insan kaynakları cv mi olumlu bulmuş genel müdürü bekliyoruz

Valla benimki de sonuçlanmadı pazartesiyi bekliyoruz ona göre ev tutacağız bi belli olsa da artık.. insan kaynakları cv mi olumlu bulmuş genel müdürü bekliyoruz

hangi pozisyon için görüştün canım, hakkınızda hayırlısı. Bu süreçte bişeyleri kendine sıkıntı yapma hastalıklar sonradan çıkıyor meydana.

Ececim hayırlısı olsun sonunda tarih belirlendi herşey rayına oturdu.15i de güzel bir tarih.

Nenacım yapma Allahaskına ne ayrılması.Seni daima seven herzaman arkanda olan biriyle olmak kolayma.Siz birbirinizin değerini bilin diğer herşeye kulaklarını tıka.

hangi pozisyon için görüştün canım, hakkınızda hayırlısı. Bu süreçte bişeyleri kendine sıkıntı yapma hastalıklar sonradan çıkıyor meydana.

büyük ihtimal insan kaynakları olacak canım tabi olursa bakalım ... ben tecrübesiz olunca artık ne iş verirlerse kabulum demeye başladım

Canlar hepinize günaydın.

Aşkım işe gitti. Daha doğrusu eğitime. Sabah 06:30'ta bana günaydın mesajı atmış. Benden erken kalkacak eğitim süresince. Sonra aynı saatlerde kalkmaya başlayacağız.

Abisi de ay başında işe başlıyor, onun içinde mutluyum.

Günümüzde alındı. Haftaya kan vermeye gideceğiz, artık sağlık ocaklarında yapılıyor gerekli testler.

Şimdilik herşey yoluna girdi.

Darısı hepinizin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…