Kışa ne kaldı şurda canım. 1 seneden az.Hayırlısı olsun Sedulu'm. Bizi de haberdar et.
Kızlar bugüne bugün evlilik tarihini almış bir gelin var karşınızda.
15 Eylül 2013 saat 17:00'de ev-le-ni-yo-ruz.
Nikah başvurusu da çooook kolaymış.
Kokteyl de yapılıyor ve menü fiyatlarıda çok uygun. Günde 1 tane kokteyl yapılıyormuş. Saat 19:00'da nikah kıyılıp, kokteyl salonuna geçiliyormuş. Kokteyl düşünürseniz hemen yazalım çünkü günde bir çifte verebiliyoruz sadece dediler ama nasıl bir iş çıkartacaklarından emin olamadığımız için ve cd'den müzik yayını yapıldığı için şimdilik kokteyl istemedik. Bilindik bir yere gidip eğlenmek daha mantıklı geldi. Tabi yine ailelere de danışacağız...
hyrlı olsun ece her zaman her şey istediğin gibi gitmiyor şuan benim gitmediği gibi sen şartlar ne olursa olsun mutlu olmaya çalış
benim hiç keyfim yok ayrılıcam gökhandan sanırım yaaa
hümüm canım naptınız sen nasılsın ?
İyiyim canım ne yapayım... daha konuşulmadı bişey o günden sonra orta yol bulunur ümidindeyim
anladım canım bulunur bi orta yol sıkma canını üzülme yeter
iyi akşamlar canım hoşgeldinİyi Akşamlar
Deniyorum tatlım valla ne yapayım zaten sıkıyorum kendimi herşeye mi sıkayımsinirden gülmeye başladım artık
iyi akşamlar canım hoşgeldin
ne var ne yok ?
hiçbişeyi takmıcan aslında kafaya ama biz kızların genel huyu bu illa üzülüp sıkılacaz
Sıkıntılı biraz, artık iyi haberler almak istiyorum. İyi haberler vermek istiyorum. Eşimin iş konusu sonuçlanmadı.
en kısa zamanda hayırlı işler olsun inşallah
çok zor işsiz olmak
Sıkıntılı biraz, artık iyi haberler almak istiyorum. İyi haberler vermek istiyorum. Eşimin iş konusu sonuçlanmadı.
Valla benimki de sonuçlanmadı pazartesiyi bekliyoruz ona göre ev tutacağız bi belli olsa da artık.. insan kaynakları cv mi olumlu bulmuş genel müdürü bekliyoruz
hangi pozisyon için görüştün canım, hakkınızda hayırlısı. Bu süreçte bişeyleri kendine sıkıntı yapma hastalıklar sonradan çıkıyor meydana.
Sağol canım, nişan tazelemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?