günaydın kızlar nasılsnız???
Gunaydın herkeslere.
Triplii canım hayırlısı olsun herşey duzene girmiş.Ailesiyle de düzelttin arayı sanırım iyice.Sevindim adınıza.
Nenacım bugun iyisin dimi ?Dün öyle bir saçmaladın gittin.Deme öyle bişey bi daha lütfen.
Aldeciimm sizin iş görüşmesi nasıldıııı??
triplicim allah iyilik versin canım her şey olcgna varır kimler ne hayallerinden vazgeçıyolar her şeyde bir hayır var sen egoyla mutlu olun haa 20 binlik düğün yapmıssın ha 500 tlye nikah yapmışsın , en güzelini istemek tabiki hakkın hayatında bir ilk olacak ama bütçe meselesi olmuosada kasmanın manası yok saglıklı olun da gerisi inan boş....
Nena aslında bütçeleri yok değil, rahat yaşamaya çok alışmışlar. Bir 100 tl fazla taksit ödeyip, başka şeylerinden kısmak istemiyorlar sorun bu yoksa ödeyemicek insanlar değiller. İstersem o düğünü de yapacaklar bana ama baktım benim burnumdan geliyor, böyle olcaksa olmasın dedim. İçimdeki şevk istek kırıldı bir kere.
Nena aslında bütçeleri yok değil, rahat yaşamaya çok alışmışlar. Bir 100 tl fazla taksit ödeyip, başka şeylerinden kısmak istemiyorlar sorun bu yoksa ödeyemicek insanlar değiller. İstersem o düğünü de yapacaklar bana ama baktım benim burnumdan geliyor, böyle olcaksa olmasın dedim. İçimdeki şevk istek kırıldı bir kere.
tamam işte aynı bizimkilerin hesaba geldi kendi keyflerıne olunca amannn binlira para mı gökhan bşy isteynce uuuuu uşağum çok isteysunnn demeyi bilir kayın validem...
Ece kaçırdım sanırım orayı ben şehri garden da olmayacak mı?İptal mi ettin? İçindeki şevk gitti ama bikaç ay sonra bence tam düğün zamanı istersin be canım yine ki hakkın istemek.Bence di daha düşün.
Trabzonlular mı nena yoksa ????
tamam işte aynı bizimkilerin hesaba geldi kendi keyflerıne olunca amannn binlira para mı gökhan bşy isteynce uuuuu uşağum çok isteysunnn demeyi bilir kayın validem...
Ece kaçırdım sanırım orayı ben şehri garden da olmayacak mı?İptal mi ettin? İçindeki şevk gitti ama bikaç ay sonra bence tam düğün zamanı istersin be canım yine ki hakkın istemek.Bence di daha düşün.
ececim bende o mantıktayım güzel olcksa olsunn olmıcaksa olmasın o yüzden o düğün salonlarındaki düğünü istemiyorum cok baştan sağma oluyor....
bizim buradaki nikah salonlarının kokteylli inanılmaz şık hem görsel olarak hem kalite olarak ben bir kaç defa gittim pastasına kadar her şey mükemmel kalite ben kuru nikah olmasndan vazgectm yurt dışından akrabalarmz ve halamın camiası biraz sosyetik onlarda katılacaklar o yuzden benm de hem bütçeme uyuyor hemde görseli mükemmel deniz manzaralı olck bnm kokteylim....
ececim gelinliği dert etmiyorum bnm modelim hazır cok kişidende onay aldım sana uyar yakısır dediler halalarım teyzelerm kuzenlerm de cok sade ve şık buldular modeli ama yinede gelinlikçiyede sormam gerekicek model bana uyar mı diye tek problemim bi 5 kg vermede onuda veririm die umud ediyorum... yani anlacgn gelinlikçi gelinlikçi dolaşıp model denemicem anca denersem zevkine denerm bnm gelinliğim kafam da oluştu sadelikten yanayım ben avrupai tarz sevıorum elbise gibi olck belki ilerde elbise olarakta giyerm sadece duvagımı kiralıcam o bana nasılsa lazım olmazyani anlcgn gelinliğim sadece dikilecek arama yapmıcam tek fiyat arastırması yaparım die düşünüyorum ve iyi biyere yaptrmak istiyorum bzm caddeye 5 katlı AKAY gelinlik açıldı muhtemelen en başarılı onlar diker ümidindeyim....
Akay Simge hep buranın moda evleri. Adlarına bakma hiç onlar isim yapmış gelinlikçiler çünkü bol reklam veriyorlar. Bu konuda iyi olan moda evlerini araştır, çalışmalarını gör. Denemesen bile kullandıkları kumaş, işçilik için gez derim. Modelin hazırmış seninde işte ne güzel, uğraşmayacaksın. Sen vermen gereken kiloyu Mayıs'a kadar ver ondan sonra gelinlik siparişini de ver bence. Kilo için tadilat gerekir sonra. Bir kere olsun tam olsun. Biz geçen hafta cts günü Ego'yla gittik beğendiğim gelinlik modelini görmeye ama denemedim. Cts günlerine randevu vermiyorlarmış. Haftaiçine randevu alıp deneyebilirmişim. Bende denemek için değil, gelinlikçinin yerini ve beğendiğim gelinliği yakından görmek için gitmiştim. Kararımı verdim gibi.
ececim alsında fena görünmüyo o fiyatlara anca okadar demekki...
bizim ki daha şık gerçi bahçeye yeşilliğin içine yerleştiriliyor masalar ışıklı mumlu gelin yolu döşüyorlar beyaz masa örtüleri ama bizimkiler uçuş uçuşlu oluo yani ben öyle görmüştümgecenin hafif rüzgarnda havalanıo o karanlıkta muhteşem görsel ışıklandrmalar oluofalan normali 1600 dü ama ben gelin yolu her şeyi özel ışıklandrma vs istedm onlar için hep extra ücret cıktı sanırım 3 bin i bulucak bnmki aman olsun okadar da
Gunaydın herkeslere.
Triplii canım hayırlısı olsun herşey duzene girmiş.Ailesiyle de düzelttin arayı sanırım iyice.Sevindim adınıza.
Nenacım bugun iyisin dimi ?Dün öyle bir saçmaladın gittin.Deme öyle bişey bi daha lütfen.
Aldeciimm sizin iş görüşmesi nasıldıııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?