347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın herkeslere.
Triplii canım hayırlısı olsun herşey duzene girmiş.Ailesiyle de düzelttin arayı sanırım iyice.Sevindim adınıza.

Nenacım bugun iyisin dimi ?Dün öyle bir saçmaladın gittin.Deme öyle bişey bi daha lütfen.

Aldeciimm sizin iş görüşmesi nasıldıııı??

triplicim allah iyilik versin canım her şey olcgna varır kimler ne hayallerinden vazgeçıyolar her şeyde bir hayır var sen egoyla mutlu olun haa 20 binlik düğün yapmıssın ha 500 tlye nikah yapmışsın , en güzelini istemek tabiki hakkın hayatında bir ilk olacak ama bütçe meselesi olmuosada kasmanın manası yok saglıklı olun da gerisi inan boş....

chelzym saçmaladım evet napim cok daraldım sıkıldım psikolojim bpzulacak die korkuyorum yahu bu benım kayın validem varya yeminle yatacak yeri yok cok uzuluyorum....

dün ne oldu biliyomusunz ben nikah akabinde kokteyle karar verdim babam tanıdık falan sokucak araya ben zaten tarhmı alalı 3 hafta oldu belediyenn nikah salonlarnda oluo ya ondan ıstıyorum kişi sayısına görede fiyat değişiyor gökhanda işe başlayacak ya dedim ki şu kokteyl kişi sayısını vs ayarlayalım gökhandanda rica ettim bana kişi listesi çıkarabilrmsn lütfen diye nese bizim ki de tamam dedi annemle oturup yazalım bnm tanımadklarm da var annem söyler dedi iyi hoş bende ona saat verdm şukadar saat için de çoğunlugunu tamamlarsn diye aradım bnmki bana bagırıo ne oldu dıorum ama susmuo avazı cıktgı kadar yırtıo kendini ordann annesi çıktı işte aceleniz ne yaparız onun zaten şu aceşlenz ne lafı beni kanser edio gökhan da dioki anne kokteyl li ayarlamamız gerekıo yoksa yeri doldururlar çünkü saat değişikliği yapıcaz biz aksam 5 e almıştık saati ama kokteyl olursa 7 olmak zorunda en sonunda ben cıldırıdm sustur şu ananı dedim dinden imandan çıktm ya aksamda geldi beni karşılamaya sana davranısımdan ötürü özürdilerm annemle tartsırken sen aradn üzerine geldi dio senın bi kabahtn yok bilmem ne koca bir buket papatyayla karşıladı beni ama bu ailesnn rahatlıgı beni gerçekten artk sinir hastası yapacak evlennce bu dert bitecekte bi evlenemedm

gelinlik siparişi vermem gerekio kayın validem erken dio ya bu kadında ciddi problemler var ben anlamadım gitti evlenecek olan benım kararları bnm vermem lazım bşy deniyosa yap kardeşim erken veya gec sanane haksızmıyım ya sevdgm adamı terketme haddesine geldm çok sıkıntılıyım yaaa ben

Canım ben kızarsam içimden kızıyorum ya da burda içimdekileri dışa vuruyorum bu sene de kuzen davası yüzünden kayınvalideme kırılmamla ilk defa bizimkini ailesi için bık bık bık bık yedim. Normalde onlara hep annecim, babacım şeklindeyim yani.

Nena aslında bütçeleri yok değil, rahat yaşamaya çok alışmışlar. Bir 100 tl fazla taksit ödeyip, başka şeylerinden kısmak istemiyorlar sorun bu yoksa ödeyemicek insanlar değiller. İstersem o düğünü de yapacaklar bana ama baktım benim burnumdan geliyor, böyle olcaksa olmasın dedim. İçimdeki şevk istek kırıldı bir kere.

Son düzenleme:

tamam işte aynı bizimkilerin hesaba geldi kendi keyflerıne olunca amannn binlira para mı gökhan bşy isteynce uuuuu uşağum çok isteysunnn demeyi bilir kayın validem...

Nena canım kokteyli saat 19:00'a veriyorlar bizim burda da. Daha doğrusu 19:00'da nikah kıyılıyor senden önce de başka nikah alınmıyor. Atıyorum en son nikahı 17:00'ye veriyor, 1 saat hazırlık yapılıyor. Ben kötü iş çıkarırlar diye korkuyorum o yüzden istemiyorum. Ben biraz ayrıntıcıyım da. Ya hep ya hiç mantığındayım oluyorsa en iyisi, olmuyorsa hiç olmasın.

Gelinlik konusunu da dert etme. İzmir gelinlik cenneti ve ben hazır beğendim bile. Tabi deneyince nasıl duracak bilmiyorum ama ufak tefek değişiklikle üstüme göre pekala dikilebilir. İstanbul'da da çeşit boldur diye düşünüyorum. Bence mayıs gibi sipariş versen rahat rahat yetişir. Sen şimdi kayınvalidene ses etme git dene sonra da gider alırısınız. En azından bakarken zaman kaybetmezsin.

Son düzenleme:

Ece kaçırdım sanırım orayı ben şehri garden da olmayacak mı?İptal mi ettin? İçindeki şevk gitti ama bikaç ay sonra bence tam düğün zamanı istersin be canım yine ki hakkın istemek.Bence di daha düşün.

tamam işte aynı bizimkilerin hesaba geldi kendi keyflerıne olunca amannn binlira para mı gökhan bşy isteynce uuuuu uşağum çok isteysunnn demeyi bilir kayın validem...

Trabzonlular mı nena yoksa ????

ececim bende o mantıktayım güzel olcksa olsunn olmıcaksa olmasın o yüzden o düğün salonlarındaki düğünü istemiyorum cok baştan sağma oluyor....

bizim buradaki nikah salonlarının kokteylli inanılmaz şık hem görsel olarak hem kalite olarak ben bir kaç defa gittim pastasına kadar her şey mükemmel kalite ben kuru nikah olmasndan vazgectm yurt dışından akrabalarmz ve halamın camiası biraz sosyetik onlarda katılacaklar o yuzden benm de hem bütçeme uyuyor hemde görseli mükemmel deniz manzaralı olck bnm kokteylim....

trabzonlular cnm ziganalı ama gümüşhaneyede baglılar bi torulluyuz diolar bi zağnalıyız diolar aman ne bilym ortaya karışık bşyler işte....

Evet canım aynı hesaba geliyor ama ben bunu çaktırmadan bir yerlerden çıkaracağım. Kına gecesi yapmayacaktım, şimdi kına gecesi de yapıyorum, balayına da gidiyorum mesela.

Canım ben küçüklüğümden beri düğün istemezdim zaten daha önce de yazmıştım, sevmem düğünleri. Küçükken evde kalır gitmezdim, büyüyünce mecburi arkadaşlarımınkine katılınca bir kaç senedir hoşuma gidiyor o ambians. Olsa mutlu olur muydum evet çok sevinirdim ama içimde heves bırakmadılar inan ki. İstemiyorum düğün falan. Böyle burnumda gele gele olcaksa hiç olmasın.

Nikahtan sonra kayınvalidem yemekli bir yere eğlenmeye gideriz diyordu. Ben geçen hafta kendim telefon açtım madem düğün pahalı geliyor, nikahı bir şartla kabul ederim güzel bir yere 50-60 kişi yemekli, canlı müzikli eğlenmeye gidelim dedim. Bayıla bayıla kabul edildi fikrim. Levent Marina'da düğün gibi bir şey olacak. Normalde kokteyl menüye ödenen rakamın iki katı ödenecek kişi başı ama kişi sayımız az olacak o yüzden de cep yakmayacak.

ececim gelinliği dert etmiyorum bnm modelim hazır cok kişidende onay aldım sana uyar yakısır dediler halalarım teyzelerm kuzenlerm de cok sade ve şık buldular modeli ama yinede gelinlikçiyede sormam gerekicek model bana uyar mı diye tek problemim bi 5 kg vermede onuda veririm die umud ediyorum... yani anlacgn gelinlikçi gelinlikçi dolaşıp model denemicem anca denersem zevkine denerm bnm gelinliğim kafam da oluştu sadelikten yanayım ben avrupai tarz sevıorum elbise gibi olck belki ilerde elbise olarakta giyerm sadece duvagımı kiralıcam o bana nasılsa lazım olmazyani anlcgn gelinliğim sadece dikilecek arama yapmıcam tek fiyat arastırması yaparım die düşünüyorum ve iyi biyere yaptrmak istiyorum bzm caddeye 5 katlı AKAY gelinlik açıldı muhtemelen en başarılı onlar diker ümidindeyim....

Canım bak bizim burda yapılan kokteyl salonunun linkini paylaşayım. Beğenmedim ben, ne bileyim içimize sinmedi bizim o yüzden istemiyorum.

FUAR DÜĞÜN DAVET ORGANİZASYON

Ececim düğün düğün gibi yapılırsa severm ben ver 30-40 bin bana düğün yap canıma minnet ama 3-4 bin tlye o tutulan düğün slaonlarnı sevmiyorum...he bütçe meselesi onu yapabilen onu yapıyor ama bnm tarzım değil hiçte gitmem en son 2 yıl önce mecburiyetten arkadsımın düğüne gittim ...

kokteyl güzel bnm kafama yattı cokta tutmıcak maximum 2500-3 bin civarı gayet kafi bana....

kınamıda yapıyorum kayın validem ondada problemler cıkarıo kıyafetlere bılmem nelere ne gerek var dıye annem a dan z ye kendı hazırlıcak benı kınama 7-8 bin tl civarı tutucak kayın validem yine bsy yapmıcak zaten esya da almıolar bana 1 bilezik dahi almıcaklar böyle işte misafir gibi gelirler nikaha belki 1 ceyrek takarlar işte verdikleri değer bu kadar

ececim alsında fena görünmüyo o fiyatlara anca okadar demekki...

bizim ki daha şık gerçi bahçeye yeşilliğin içine yerleştiriliyor masalar ışıklı mumlu gelin yolu döşüyorlar beyaz masa örtüleri ama bizimkiler uçuş uçuşlu oluo yani ben öyle görmüştümgecenin hafif rüzgarnda havalanıo o karanlıkta muhteşem görsel ışıklandrmalar oluofalan normali 1600 dü ama ben gelin yolu her şeyi özel ışıklandrma vs istedm onlar için hep extra ücret cıktı sanırım 3 bin i bulucak bnmki aman olsun okadar da

Akay Simge hep buranın moda evleri. Adlarına bakma hiç onlar isim yapmış gelinlikçiler çünkü bol reklam veriyorlar. Bu konuda iyi olan moda evlerini araştır, çalışmalarını gör. Denemesen bile kullandıkları kumaş, işçilik için gez derim. Modelin hazırmış seninde işte ne güzel, uğraşmayacaksın. Sen vermen gereken kiloyu Mayıs'a kadar ver ondan sonra gelinlik siparişini de ver bence. Kilo için tadilat gerekir sonra. Bir kere olsun tam olsun. Biz geçen hafta cts günü Ego'yla gittik beğendiğim gelinlik modelini görmeye ama denemedim. Cts günlerine randevu vermiyorlarmış. Haftaiçine randevu alıp deneyebilirmişim. Bende denemek için değil, gelinlikçinin yerini ve beğendiğim gelinliği yakından görmek için gitmiştim. Kararımı verdim gibi.

ya öylemi diyosun bende iyi bşydir die kafadan oraya yaptrrdım diosum hayallah şimdi mecburen gezecegim iyi yerleri bagdat cad. yaptırırım olmadı ne kadar tutar bılemem ama yinede kadıköyü vs talan edicem gibi görünüo..gerçi gelinlikleri membahı bizim evin oralar da bilemiosunki istedgn gibi yapar mı gidip görmek lazm işçiliklerni dediğin gibi....mayısta da mecbur verecem siparişi

günaydın canlarımmmmm yazdıklarınızı okudum bende isterdim lüks bi yerde yemekli büyük bi düğünüm olmasını ama bizimkilerin bunu karşılayacak güçleri gerçekten yok o yüzden nikah ve kokteyl mecburum yani....

Ececim hayırlu uğurlu olsun ilk iş gününüz....

Nenam senden daha ayrılık lafı falan duymayacağım maşallah Gökhana ailesine karşı seni nasıl savunuyor nasıl özürler diliyor o çocuk seni el üstünde tutacaktır her zaman buna eminim

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................60 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 98 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 163 :123:

Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................179 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 193 :123:

Canım bizim Fuar Evlendirme'nin de kokteyli az değil ki.

Yemekli de yapıyorlar kişi başı 40 - 45 tl+kdv fiyatları da.

Ben bu fiyatı verdikten sonra istediğim yerde yapardım zaten. Çünkü nikaha kaç kişi geldiyse o kadar kişiyi de kokteyl'e davet etmek zorundasın. Sen gel, sen gelme diyemezsin. Benim nikahıma rahat 400 kişi gelir belki daha bile fazla o yüzden orda kokteyl yapmak mantıklı gelmiyor bana.

Biz balık menü + 2 duble rakı bir yerle anlaşacağız kişi başı 75 tl'dan ama sayımız 50-60 arası olacak nişanımdaki gibi en yakınlar nikahtan sonra yemeğe çağrılacak ve 3.500 - 4.000 arası bir şey ödeyecekler bu çok daha mantıklı geldi bana. Hemde denizin üstünde bir mekan.

Son düzenleme:

canım sunum hazırlıyor benimki o zaman belli olacak bakalımm haftaya belli olur herhalde sunumu yaptıktan sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…