canım sunum hazırlıyor benimki o zaman belli olacak bakalımm haftaya belli olur herhalde sunumu yaptıktan sonraa
Evet canım aynı hesaba geliyor ama ben bunu çaktırmadan bir yerlerden çıkaracağım. Kına gecesi yapmayacaktım, şimdi kına gecesi de yapıyorum, balayına da gidiyorum mesela.
Canım ben küçüklüğümden beri düğün istemezdim zaten daha önce de yazmıştım, sevmem düğünleri. Küçükken evde kalır gitmezdim, büyüyünce mecburi arkadaşlarımınkine katılınca bir kaç senedir hoşuma gidiyor o ambians. Olsa mutlu olur muydum evet çok sevinirdim ama içimde heves bırakmadılar inan ki. İstemiyorum düğün falan. Böyle burnumda gele gele olcaksa hiç olmasın.
Nikahtan sonra kayınvalidem yemekli bir yere eğlenmeye gideriz diyordu. Ben geçen hafta kendim telefon açtım madem düğün pahalı geliyor, nikahı bir şartla kabul ederim güzel bir yere 50-60 kişi yemekli, canlı müzikli eğlenmeye gidelim dedim. Bayıla bayıla kabul edildi fikrim. Levent Marina'da düğün gibi bir şey olacak. Normalde kokteyl menüye ödenen rakamın iki katı ödenecek kişi başı ama kişi sayımız az olacak o yüzden de cep yakmayacak.
Oh sevindim kınaya da balayına da cok.Levent Marına cidden cok guzel.Ben Bogazıcını de begenıyorum.Yalıdakini de Bostanlıdakını de.Aklımda hep Karsıyaka evlendırme daıresı var hep ama .O yuzugun içinden geçmeyi,orda fotograf çekilmeyi de çok istiyorum.Karşıyakayı cok sevdıgım için belki bilmiyorum.
Yalnız az kişi çağırılmasının bir dezavantajı oluyor sizde olmaz inşallah.Biz abimin düğününde yaşamıştık.Kırgınlıklar oluyor.Babamda 50 kişilik yemek vermişti ama sonradan duyduk çağırılmadık diye sitemli laflar.Ne kadar duyurulmasa da duyuluyor ve laflar oluyor.Annemde babamda üzülmüştü baya.O tek dezavantajı bunun.
Hümüşüm sağolasın canım aradı biraz önce iyi geçiyormuş. Yöneticilik eğitimi alıyor. Akşam servisle dönecekmiş. Allahım bugünleri gördüm ya ölsemde gam yemem.
İnşallah işe giremeyen herkeste bizim gibi durur durur turnayı gözünden vurur.
Bu arada kızlar benim gibi rakam takıntılı olanlarınız var mı aranızda? Ben mesela bazı rakamları sevmiyorum o yüzden tarih seçerken çok zorlandım.
Kızlar keyifleriniz yerinde çok şükür maşşallahherşey yoluna girer yeterki siz sabırlı olun bi de her olumsuzlukta bitti ayrıldık falan demeyin yaaa öyle kolay değil o işler bak zaten hamileyim sinirliyim duygusalım midem çok bunalıyorrrrr kızıcam haa bu ayrılma muhabbetlerinee
Çağla sizde de oldu mu böyle şeyler??? Düğüne 2 ay kaldı bunların olması beni çok üzüyor
olmaz mı ya oldu tabi neler neler ama işte dozunda bırakmak lazım biz çok ayrıltık bitti kelimelerini kullanmadık yoksa çocuk oyuncağı gibi oluyor. Gergin bir dönem ama bir şekilde sakin olmak lazım benim kuzenim düğünde nikah falan kıyıldı sonra düğün bitti fotoğraf çektirirken kavga ettiler ve ayrıldılar
inşallaah kuzucuumm yolundan ilerliyoruz bakalımmmAldem inşallah olur canım benim, sende mutlu mutlu haberlerle dönersin.
Canım Boğaziçini bizde çok severiz. Orası da olabilir, iyi fikir. Levent'e hep gidiyoruz.
Ben Göztepeli olduğum, orada oturduğum ve Konak belediyesine bağlı olduğum için Fuar Evlendirmeyi tercih edeceğim.
Karşıyaka bana biraz yabancı geliyor.
amannnnnnnnn isyana bağladım kızlarrr alacam nişanlımı sokaktan da 2 şahit çevirecem kıy memur bey nikahı kafa ütülemeye gerek yok ...
Hahahah Nena'm doğru valla. Ne bu aceleniz diyen kayınvaliden yangından mal nasıl kaçırılırmış görsün o zaman.
Kızlar bizde nikah tarihini pazara almakla iyi mi yaptık kötü mü sizce?
Pazar nasıl bir tarih?
Annem bir sürü laf söyledi pazara alma diye ama dinlemedim. 14'ü istemediğim için. Ondan önceki haftaya da alamazdım çünkü İzmir Enternasyonel Fuarı'nın son günlerine denk geliyor ana baba günü olacaktı fuar.
Pazar günü millet kuaför bulamazmış falan.
Levent Marina'da ki Potiri Meyhane'de canlı müziği geçtim pazar günleri kapalıymış.
Bize güzel bir mekan lazım şimdi eğlence için.
Boğaziçi'yle görüşeceğim. La Sera güzel eğlendiriyor. Başka düğün sonrası yemek, canlı müzikli gidebileceğimiz nereler var acaba???
İzmir'den fikri olanlar yardımcı olursa çoook sevinirim.
ececim nikahlar düğünlergenelde pazaar günleridir ben cok istisna gitmişimdir c.tesileri çünküü kına gecelernini cuma c.tesi yaptıkları için nikahlar hep pazar a sarkıo ayrıca hafta sonları hiç bir kuaförü kapalı bulamzsn düğün sezonun da hepsi sabahn cok erken saatinden çok geççç saatlere kadar açık olurlar en azından istanbul da bu sekılde ...
balık restorantı arıosanız kordon da körfez var güzel şık bi yer belki bılıosnzdr ama müziği eglencesi varmı bilemem
Kızlar bizde nikah tarihini pazara almakla iyi mi yaptık kötü mü sizce?
Pazar nasıl bir tarih?
Annem bir sürü laf söyledi pazara alma diye ama dinlemedim. 14'ü istemediğim için. Ondan önceki haftaya da alamazdım çünkü İzmir Enternasyonel Fuarı'nın son günlerine denk geliyor ana baba günü olacaktı fuar.
Pazar günü millet kuaför bulamazmış falan.
Levent Marina'da ki Potiri Meyhane'de canlı müziği geçtim pazar günleri kapalıymış.
Bize güzel bir mekan lazım şimdi eğlence için.
Boğaziçi'yle görüşeceğim. La Sera güzel eğlendiriyor. Başka düğün sonrası yemek, canlı müzikli gidebileceğimiz nereler var acaba???
İzmir'den fikri olanlar yardımcı olursa çoook sevinirim.
Bak çok mantıklı bizimki böyle düşünmedi herhal.
Bir de dedi pazar günü kimse evinden çıkmak istemez.
Bizim burda her kuaför açmıyor ama benim gitmeyi düşündüklerim açıyor. Açmayanlarda açarsa çift alıyor.
Bu arada Körfez'i de biliyorum ama ben Kordon'da çalışıyorum bıktım Kordon'dan bir dee acaba canlı müzik var mı arayıp görüşeceğiz artık.
Tam düğün mevsiminin sonları açık olmaz mıı kuaförlerr.
Aman fuar zamanın getirmetin sakıınn bencede.Uygun bır tarıh 15 ı ya.
İzmirde yazın pazarı cuması olmaz ki.
La Sera güzel ama Bogazıcını degerlendır bak canım.
Birde aklıma Tepekule İzmir geldiiiii ece
Tüm İzmir ayaklarıın altında.Harıka bir mekan orasıdaa
Tepekule Özel Günler Salonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?