347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmm hemde yağ bezemi aldırıpta geldim
korktuğum kadar yokmuş 10 dk anca sürdü. ama girmeden tam 5 saat önlükle bekledim o ara biraz gerildim. neyseki bitti

ben geldimmm hemde yağ bezemi aldırıpta geldim
korktuğum kadar yokmuş 10 dk anca sürdü. ama girmeden tam 5 saat önlükle bekledim o ara biraz gerildim. neyseki bitti

Hadi gözünaydıınn ve geçmiş olsun canım yaa sonunda kurtulduuunnnn.
Evet ameliyat oncesı o onlukle beklemek daha bır gergınlık yaratmıstır ama bitti kurtuldunn.

Hadi gözünaydıınn ve geçmiş olsun canım yaa sonunda kurtulduuunnnn.
Evet ameliyat oncesı o onlukle beklemek daha bır gergınlık yaratmıstır ama bitti kurtuldunn.

geçmiş olsunnnn

çok teşekkür ederim kızlar bide sedyeyle falan götürdüler kalbim pıt pıt attı ama doktor bey baya konuşkan biriydi rahatlattı sağolsun

Önceden ayarlarsın canım kuaförü ben öyle yaptım... Bende pazar evleniyorum inşallah bi sorun olmaz merak etme... Ben cumartesi istedim ama kına ve şehirdışından gelecek dolu kişi olduğu için mecbru arasız peşpeşe yapıyoruz

iyi geceler kızlar dün diş ağrısıyla 9 sat uyumuşum tabi bu benim bünyemin hiç alışkın olmadığı bi durum olduğu için fazla geldi perşembe cuma evde büyük temizlik varrr son kez annemin koltuklarını halılarını yıkayacağım belki de

canım benim ne zamandır uyuyamıyorum diyodun bi güzel dinlenmişsindir
ahhh kıyamam sana neyseki gurbete gitmiyosun canım

Gunaydınn kızlarrr.
Aldemm canım geçenlerde sormuştun aldın mı diye o cicileri şimdi aldım.Karar verdim.Biev in baharatlıklarına baktımda daha bıle pahalı 80-100 liradan başlıyor.O yuzden alıyorum.
Birde benim gibi tupper kullanmak istemeyen varsa şu anda Biev'in cam saklama kaplarıı mevcut.Vakumlu ve çokta ucuz.4 tarafından klipsli.Kullanışlı baya.
Misal bu masallah bı koca yemegı saklar 17 lira.Atıcam sepete 5-6 tane farklı ebatlarda bundan.

Glasslock Taper Dikdörtgen 1700Ml Cam Saklama Kabı 16.9TL - evmanya.com

herkese günaydınlar mutlu sabahlar veeee hayırlı işler....

ben bugün itibariyle diyete başladım ekmek,makarna,pilav,börek,tatlılar bir süre hayatımdan çıkmak zorunda hafta sonuda sevgilimleeee sahilde spor yapıcaz....

istediğim gelinliğe sığabilmek için bu şart oldu hayırlısı bakalım....bugün sevgili babamın dogum günü akşam ona güzel bir sürprizimiz olacak bakalım tüm gün program yapmakla mesgul olacagım çok heyecanlı

sizlerde ne var ne yokkk bakim???

gayet güzelmiş hayatım fiyatıda fena değil henüz bu tarz kaplarımdan hiçççç almadım anam sıra gelmioki onlara eksik bi dünya yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…