- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ben geldimmm hemde yağ bezemi aldırıpta geldim
korktuğum kadar yokmuş 10 dk anca sürdü. ama girmeden tam 5 saat önlükle bekledim o ara biraz gerildim. neyseki bitti
korktuğum kadar yokmuş 10 dk anca sürdü. Ama girmeden tam 5 saat önlükle bekledim o ara biraz gerildim. Neyseki bitti
Hadi gözünaydıınn ve geçmiş olsun canım yaa sonunda kurtulduuunnnn.
Evet ameliyat oncesı o onlukle beklemek daha bır gergınlık yaratmıstır ama bitti kurtuldunn.
geçmiş olsunnnn
korktuğum kadar yokmuş 10 dk anca sürdü. ama girmeden tam 5 saat önlükle bekledim o ara biraz gerildim. neyseki bitti
Sonunda geçmiş olsun canım.
Kendi kizlari evlense acaba erkek tarafı bunu yapsa ne yaparlar.çok merak.ediyorum ben bunu
Kızlar bizde nikah tarihini pazara almakla iyi mi yaptık kötü mü sizce?
Pazar nasıl bir tarih?
Annem bir sürü laf söyledi pazara alma diye ama dinlemedim. 14'ü istemediğim için. Ondan önceki haftaya da alamazdım çünkü İzmir Enternasyonel Fuarı'nın son günlerine denk geliyor ana baba günü olacaktı fuar.
Pazar günü millet kuaför bulamazmış falan.
Levent Marina'da ki Potiri Meyhane'de canlı müziği geçtim pazar günleri kapalıymış.
Bize güzel bir mekan lazım şimdi eğlence için.
Boğaziçi'yle görüşeceğim. La Sera güzel eğlendiriyor. Başka düğün sonrası yemek, canlı müzikli gidebileceğimiz nereler var acaba???
İzmir'den fikri olanlar yardımcı olursa çoook sevinirim.
Geçmiş olsun canım benim gözünaydın
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım sonunda kurtuldun demek çok sevindim :)
teşekkür ederim kızlar sonunda kurtuldum
geçmiş olsun canım bak ne güzel çabucak bitmiş
iyi geceler kızlar dün diş ağrısıyla 9 sat uyumuşum tabi bu benim bünyemin hiç alışkın olmadığı bi durum olduğu için fazla geldiperşembe cuma evde büyük temizlik varrr son kez annemin koltuklarını halılarını yıkayacağım belki de
canım benim ne zamandır uyuyamıyorum diyodun bi güzel dinlenmişsindir
ahhh kıyamam sana neyseki gurbete gitmiyosun canım
Gunaydınn kızlarrr.
Aldemm canım geçenlerde sormuştun aldın mı diye o cicileri şimdi aldım.Karar verdim.Biev in baharatlıklarına baktımda daha bıle pahalı 80-100 liradan başlıyor.O yuzden alıyorum.
Birde benim gibi tupper kullanmak istemeyen varsa şu anda Biev'in cam saklama kaplarıı mevcut.Vakumlu ve çokta ucuz.4 tarafından klipsli.Kullanışlı baya.
Misal bu masallah bı koca yemegı saklar 17 lira.Atıcam sepete 5-6 tane farklı ebatlarda bundan.
Glasslock Taper Dikdörtgen 1700Ml Cam Saklama Kabı 16.9TL - evmanya.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?