Nena canım babanın dogum günü kutlu olsunnn.Nice,upuzuun,sağlıklı,mutlu seneler hep beraberr yasarsınız inşallah.
Bizimde doğum günü sezonu açılıyor.Abimin 3 gün sonra.nisanda ilk önce Selçuğun sonra babamın.Mayısta benim.hazıranda annemin.
Ard arda 4 aya sığdırdık doğumları biz
Kredi kartları müsaitse at sepete al nenaa Başla biryerden sonra çok birikmesin.Bak bana atıyorum atıyorum sepete bi gün bi tıkanıcam bakalım ne zaman:26:
Günaydın canlar.
Bende dün kayınvalidemlerde yemekteydim.
Babacığın doğum gününde evleniyormuşuz bizde benim haberim yokmuş. Nasıl çıkmış aklımdan anlamadım.
Bu arada kayınvalidem buzdolabını Bosch'tan beğenmiş ama ben Bosch istemiyorum. Herkes bosch ister, ben istemiyorum. Tv'yi de bosch beğenmiş. Samsung, lg ya da sony düşünüyoruz biz dedim. Buzdolabını da arçelikten beğendiğimi söyledim.
Baba bu konularda daha ılımlı ve bizim isteklerimizi daha çok göz önünde bulunduruyor gibi. Fuar evlendirmede fotoğrafçıyla anlaşmak mecburi ve iki tane paket seçeneği var. İstediğini seç sen kızım dedi.
Yer konusunda da araştırın, biz burda yapmaya karar verdik deyin tamam dedi.
Nikah için 341 tl ödeme yapılması gerekiyor, onun içinde nereye ödenecekse hemen gidip ödeyelim dedi.
Mobilyalar için arkadaşlarının mobilya dükkanları var, bir ara gidin mobilyalarınızı da seçin dedi.
Ağustos'ta da evi tutarız dedi.
Kayınpederler daha farklı oluyor.
Kayınvalidem hep beyaz kabarık gelinlik isterdi, ilk defa öyle bir gelinliği beğendim ve ona gösterdim. Etekleri bu kadar kabarık olmasa dedi.
İçimden ehhhh dedim ama dışardan annecim annecim devam. Hiç kırmıyorum onları, Ego'yla hesaplaşıyorum sonra.
Günaydın canlar.
Bende dün kayınvalidemlerde yemekteydim.
Babacığın doğum gününde evleniyormuşuz bizde benim haberim yokmuş. Nasıl çıkmış aklımdan anlamadım.
Bu arada kayınvalidem buzdolabını Bosch'tan beğenmiş ama ben Bosch istemiyorum. Herkes bosch ister, ben istemiyorum. Tv'yi de bosch beğenmiş. Samsung, lg ya da sony düşünüyoruz biz dedim. Buzdolabını da arçelikten beğendiğimi söyledim.
Baba bu konularda daha ılımlı ve bizim isteklerimizi daha çok göz önünde bulunduruyor gibi. Fuar evlendirmede fotoğrafçıyla anlaşmak mecburi ve iki tane paket seçeneği var. İstediğini seç sen kızım dedi.
Yer konusunda da araştırın, biz burda yapmaya karar verdik deyin tamam dedi.
Nikah için 341 tl ödeme yapılması gerekiyor, onun içinde nereye ödenecekse hemen gidip ödeyelim dedi.
Mobilyalar için arkadaşlarının mobilya dükkanları var, bir ara gidin mobilyalarınızı da seçin dedi.
Ağustos'ta da evi tutarız dedi.
Kayınpederler daha farklı oluyor.
Kayınvalidem hep beyaz kabarık gelinlik isterdi, ilk defa öyle bir gelinliği beğendim ve ona gösterdim. Etekleri bu kadar kabarık olmasa dedi.
İçimden ehhhh dedim ama dışardan annecim annecim devam. Hiç kırmıyorum onları, Ego'yla hesaplaşıyorum sonra.
hayatım güzel dileklern için çokkk teşekkür ediyoum herkese yüce tanrım saglıklı,mutlu upuzunnnnnn ömürler versin inşallah
ya vallahi bizim sezon ocakta açıldı önce gökhanın sonra büyükannemin,şubatta halamındı,geçen hafta kıskardeşim dilaranındı,şimdi babam,bidahaki ay boş geçiyorum mayısta erkek kardeşim burak ın vs... temmuz ben eylül maminin bissürüüüüü dogum günleri var yahu kredi kartımda 2 aydır pek müsait değil erkek kardeşimden borç alıcam bugün için napimdoguım günlerini boş geçirmekten hiç haz almıyorum güzzelde bir pasta alırım ohhh keyfm yerine gelir....
günaydın kızlarrrrnenacım babacığının doğum günü kutlu olsunnn
şimdi düşündüm de bu damatların düğün arifesinde nedir gelinlerden çektiği yabütün kahrımızı onlar çekio annelere babalara söyleyemediğimizi onlara söylüyoruz hayırlısıyla bende bi başlasam artık şu hazırlıklara bende anlatsam o bunu istedi yok kaynanam öyle olmaz böyle olur dedi diye
şimdi düşündüm de bu damatların düğün arifesinde nedir gelinlerden çektiği yabütün kahrımızı onlar çekio annelere babalara söyleyemediğimizi onlara söylüyoruz hayırlısıyla bende bi başlasam artık şu hazırlıklara bende anlatsam o bunu istedi yok kaynanam öyle olmaz böyle olur dedi diye
Aldıkların da alacaklarında Allah içine sindirsin güzel günlerde.Canım ne güzel bence artık onlarda dank etti bişeyler ki rayına otursun istiyorlar.Ne güzel yaptın.Şu süreçte üzdüler seni çok ama toparlayabiliyorsun arayı.Ben yapamam.Korkuyorum o yüzden kendimden çok..Şu arnavut inadım kurusun.Bir defa kırdılar mı üzdüler mi ben bir daha eskisi gibi olamam inadım işte.Hele düğün arefesinde ağlatıcaklar,üzücekler hiç.Korkuyorum kendımden.Ketumum o konuda malesef
Ohh ne guzell dogum gunleriii.Bakalım bizimkiyle kutlayacagız.Daha hediye almadım yaptıgım bursaspor tablosu var sadece.Onu görse delirir zatende başka ne alsamm.Nena diyet yapıyorsun ya arasında 2 günlük detoks yapabilirsin.1 ile 1,5 kılo garantılıBu cumartesi pazar evdeyim yapıcam.Ayran çorbası detoksu.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayyy kafamaa benn.Bu unutkanlıgım en üst düzeye çıktııı artıkkkkk korkuyorum kendimden.Ben Nisan dogum günlerini sayarkennn hayatımın en en en en en önemlisiniiii unuttuummm sanırım o da ilk kutlayacagımız için.Benim Paşa oğlumun dogum günü varrrr.23 Nisanda.Halası yanına gidicekk dogum gününee. Arı kostümü alıcak halasıı oyy kurban oldugummm.
ece bak canım her şey yoluna girdi tatlı tatlı konusuosunuz herkes fikirlerni söylemekte özgür ama son seçimi yinede sana bırakırlar....
bak benimkilere oralı bile değiller ben çok üzülüyorum
Nenacım bende kutlamayı unutmadan babacığının doğum günüsünü kutluyorum. Nice sağlıklı, huzurlu ve sizli senelere.
Canım sizinkilerde bir alem ha oğlan evlendiriyorlar olcak iş mi yaptıkları!!
Bence güzelce oturup konuşun canım ya. Acaba bu sene evlenmenizi mi istemiyorlar, o yüzden mi bu davranışları??
Aldıkların da alacaklarında Allah içine sindirsin güzel günlerde.Canım ne güzel bence artık onlarda dank etti bişeyler ki rayına otursun istiyorlar.Ne güzel yaptın.Şu süreçte üzdüler seni çok ama toparlayabiliyorsun arayı.Ben yapamam.Korkuyorum o yüzden kendimden çok..Şu arnavut inadım kurusun.Bir defa kırdılar mı üzdüler mi ben bir daha eskisi gibi olamam inadım işte.Hele düğün arefesinde ağlatıcaklar,üzücekler hiç.Korkuyorum kendımden.Ketumum o konuda malesef
canıum bak sıkıntı ne biliyormusun bunlar hayatları boyunca rahata alısmıs kişiler zamanında bir takım zorluk çekmişler kayın pederm battı vs... zor toparlandılar şimdi allaha şükür akmasada damlıyor birsürü yerden kira alıolar emekli maaşı,ayrıca çalışıo,2 araba evleri her şeyleri var daha önceden de bahsettim,böyle baktıkgnda sohbeti vs hoş insanlar aynı dili konusabılıoruz ee tabı cok az seviye farkı var ama belli olmuo bız onlara onlar bize ayak uyduruolar lakin kötü huyları egoistler zamnnda cektikleri için şimdi evlatlarıda olsa küçük borçlara girmek istemıolar taksit odemek ıstemıolar anlcgn hiç bsy ıstemıolar siz kendnz yapın dio kayın validem ben yapamam bana zamnnda kımse yapmadı ben kendim yaptm sizde yapın dio böyle şeytanca egoistce dusunuo
Canım aksine ben çekmişim çocuklarım çekmesin diye düşünmeleri gerekmez mi?
Sonuçta anne babalar yani üzerlerine ne düşüyorsa yapmaları gerekir. Ha siz 30-35 yaşında erişkin olsanız, biriniz bir yerin ceo'su biriniz bir yerin müdürü vs olsa yani standardın üzerinde kazanan insanlar olsanız zaten onlara ihtiyaç duymazsınız. Kendiniz kurar, geçer oturursunuz ama siz daha toysunuz yani gençsiniz. Ufak tefekte olsa bir şeyler yapmak zorundalar, yaptıkları çok yanlış.
Benim annemle babam içinde aileleri hiç bir şey yapmamış zamanında. 20 yıl kirada oturdular ama şimdi her ikisininde birer evi, yazlığı, arabaları var. Ailemin durumu çok iyi ama olmasaydı da ellerinden geleni esirgemezlerdi çünkü annem hep ben çektim sen çekme mantığında. Bizde de karşı taraf çok rahat. Babası emekli banka müdürü ve zamanında çift ikramiye falan güzel kazanmış, emekli olduğunda da 3 tane ev alabilirmiş ama gitmiş hiç bilmediği bir işe el atmış ve ne olmuş dükkan batmış. Bütün paraları gitmiş. Şimdi bir ev, bir arabaları bir de kayınpederimin emekli maaşı var ama boğazlarından, giyimlerinden asla taviz vermiyorlar. Diyorum ya 100 tl fazla ödese biz düğün yapabilirdik ama kendilerinden hiç fedakarlık yapmıyorlar. 100 tl fazla geliyorsa, sigara da içmiceksin o zaman ama söylenmiyor işte insanın hep içinde.
Selam kızlar
Nena babanın doğum günü kutlu olsun benim de sevdiceğin doğum günü bugün
Tripliii bosh alma makineyi yeni evlenen bi arkadaşım var bosh aldı ve hiç memnun değil biraz daha ucuz diye aldı ama şimdi keşke üstüne para verseydim kaliteli alsaydım diyor.
Geçmişi okudum ama aklımda bişi kalmadı
Heh incicicegi geçmiş olsun sorunsuz bi operasyon olmuş sağlığın sıhhatin yerinde olsun
Başka unuttuğum var mı :44:
Neyse işte selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?