Hüm ölüyor kızlar... hali yıkama.makinesinden nefret ediyorummmmm :-- - - - -( akşama nasıl.cikarim.bilinmezzzz
haber vereyim dedim.şimdi dersiniz nerde bu Hüm diye falan
ya normali tabiki o bak benim rahmetli dedem 2 katlı ev yaptı zamnda kocamannnn bahcemizde var 3. katı kardeşime cıktık ilerde kirada oturmasn dıe şimdilik dublex kullanıoruz ama o evlendgnde ayırıcaz daireleri bnm ailemnde durumu fena değil ellerinden geleni fazlasıyla yapıolar ama tek taraflı olcak iş değilki esasen erkek tarafının yüklenmesi gerekrken annem boşver biz yaparız diyip duruo ne kadarnı yapacak yani suan 30 bin tl para lazım o da bnm ailemden cıkmaz anca harca borca girerler nie grsnler ki onun ailesi yapması gerekrken bzmkilern uzerine vazife bile değil istemem de yani annemle babam konusmuslar alt katın kirasını bir müddet bana vericekler en azından borclarmız bitene kadar napsınlar onlarnda elınden o gelıo
ben zaten okudum okadar ama aldgm 3 kuruş maaş gökhan desen daha işleri oturtamadm 2 hafta sonra baslıcak işe ama iyimi olck kötümü olck belli değil ...
kayın validem gelmiş dioki halılarınla perdelerin benden dalga gecıo resmen yaa...
ben dedim ama gökhana madem onları alıo sadece bende en iyi perdeleri ve halıları alıcam kocaman halı istemıodum ama kocaman alıcam o el dokumalar varya tanesi 1500-2 bin olan kullanmasamda alıcam... perdeleride en iyisi hangisiyse alıcam bana kına kıyafetleri almıcakmış ozamn dedm gelinlgmi satın aldrcam gerkeıosa gıdıp en ıyı modacıya diktrcem ama inat ettim 10 binden fazla harcattırıcam onlara
Canım ailen yanlış yapıyor bence üstlenmesinler onlara düşen şeyleri. Benim ailem hiç üstlenmiyor. Çünkü üstlenirlerse onlar yapıyorlar zaten der iyice topu size bırakırlar. Aslında en güzeli ne biliyormusun ortak harcamak. Siz koyacaksınız 15 bin, biz koyacağız 15 bin ortak alınacak herşey. Ben öyle olmasını istedim en başından ama olmadı çünkü bizimkiler ne istemede ne nişanda hiç bir şeyime karışmadılar benim. Bütün elbiselerimi ayakkabılarımı biz aldık. Saç, makyajı da yine biz ödedik, nişan yastığımdan tut, şekerlerine, fotoğrafçısına kadar biz ödedik. Bir unutmuyorum eve makyöz getirttim istemede onun parasını nişanlım verdi, onda da makyözün yaptığı makyajı beğenmedim bir takma kirpiklerim kaldı, yüzümü yıkarken onlarında bir kaç tanesi düştü oturdum kendim yaptım makyajımı da. E hal böyle olunca annem düğün de hiç bir masrafa katılmayacağım dedi. Çünkü ben o sene altıma sıfır araba çekmiştim. Nişanda girdiğimiz borç yüzünden altımdaki arabamı sattım. Biz nişanı da, düğünü de ortak yapalım diye teklif ettik yanaşmadılar. Kayınvalidem bana sordu sandık yapılıyor ya yapalım mı diye ona bile tenezzül etmedim, gerek yok düğünde yaparsınız dedim. Onlar o zaman kabul etselerdi şimdi düğünüm 10 milyar mı tutuyor onlar 5 koyacaktı biz 5 kimseye çok gelmeyecekti. Böyle olmasını kendileri istediler.
ya bak ne güzel düşünüosun biz bunları düşünmedik mi sanıyorsun en detayına kadar düşündük ama onlar hiç bir şeye yanaşmıolar e bnmkilerde suspus kimseden bşy isteyemezler diyemezler onlarnda işine geldi desende laf anlamıolarki kendi bildklerni okuolar...çok sinirim bozuluo nişanda bohçasını bile gökhan yapttıya ona vazifemi annesinin yapması gerekirdi afedersnz donuma kadar gökhan aldı ne alaka yani çiçek çikolatayı bile gökhan aldı en iyisnden bohcamda yarım yamalaktı eksik coktu gökhann durumu ona yetti tek başına ama biz onun bohcasını özenerek yaptık babam verdi nakit para ne alıncaksa en iyisnden olack cebine para kalcak die dandik şeyler alma nena dedi bnde babamı dinledm...
Bohçasız gittim ben işte Nena. İstemedim onu bile, çokta önemli miydi benim için değildi ama annem fazlasıyla lafını yapıyor hergün.
canım çıkıyor kızım ne az işiayy kıyamam sana hümmmmmm çalış çalış az iş yappp
Gunaydınn kızlarrr.
Aldemm canım geçenlerde sormuştun aldın mı diye o cicileri şimdi aldım.Karar verdim.Biev in baharatlıklarına baktımda daha bıle pahalı 80-100 liradan başlıyor.O yuzden alıyorum.
Birde benim gibi tupper kullanmak istemeyen varsa şu anda Biev'in cam saklama kaplarıı mevcut.Vakumlu ve çokta ucuz.4 tarafından klipsli.Kullanışlı baya.
Misal bu masallah bı koca yemegı saklar 17 lira.Atıcam sepete 5-6 tane farklı ebatlarda bundan.
Glasslock Taper Dikdörtgen 1700Ml Cam Saklama Kabı 16.9TL - evmanya.com
ece aslına bakarsan dönüp dolaşıp hep eski muhabbetlere geldik belkide sıkıorum sizi ama okadar doluyum ki anlatamam hep düşünüp düşünüp şişiyorum kendi kendimi yiorum yani böyle bir aileden gökhan nasıl olmuş acaba hiç ne huyu ne tipi hiç bşyi benzemio zaten gökhanda dio bn onlarn cocugu oldgmuda sanmıorum
ya önemli değil belki bohça ama gelin alıolar bsylerden fedakarlık olcktı yapılması gerekır senın ıstememene bakmamalrı lazımdı....
ben şimdi pişmanm cok şeye ama ahtım var yaptırıcam onlara onları sokacam artık borca mı gırerler nakıtmı oderlerbilemem
tripli canım bayılıyorum sana nolursa olsun saygınlığını hiç bozmuyosun çok çok mutlu olun inşallah
çok özleşmişiz biz yaa sabah biraz romantikleştikkıyamam ben kuzumaa gelsin 1 dk bile ayrılmıcam yanından yapışık ikiz gibi dolanalım
Yok canım sıkmıyorsun, bende kızıyorum anneme anlatmıyorum geliyorum burda paylaşıyorum. Paylaşınca rahatlıyorum. Gerçi artık çoğu şeyi de kafaya takmıyorum, takarsam mutsuz oluyorum, mutsuz ediyorum.
Ben yine istemicem canım ama teklif ederlerse de gerek yok, bilmem ki siz nasıl isterseniz demicem.
çok özleşmişiz biz yaa sabah biraz romantikleştikkıyamam ben kuzumaa gelsin 1 dk bile ayrılmıcam yanından yapışık ikiz gibi dolanalım
ayyy kıyamam sizeeee bennn yapışık yapışık gezin inşallah ikizlerinz olsun emiiii
babişim,n dogum gününü kutladgn için çok muuu çokkkkkkkkkk thank you kuşummmm
hüm hüm bende nikaha 2 ay kala her gün koltuk yıkarım belki sen devam et kalori yakmaya
Canım benim o senin güzel görüşün. Saygınlığımı koruyorum çünkü olabilirliği, olumsuza çevirmek istemiyorum. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. O yüzden aramı iyi tutuyorum.
Canım ya nasıl özledin tahmin edebiliyorum. Kavuşun artık bende çok istiyorum.
halılara geçtik ay.bugün bi bitse de yarın da camlar.yerler falan biter miss gibi olur evimizayyy kıyamam sizeeee bennn yapışık yapışık gezin inşallah ikizlerinz olsun emiiii
babişim,n dogum gününü kutladgn için çok muuu çokkkkkkkkkk thank you kuşummmm
hüm hüm bende nikaha 2 ay kala her gün koltuk yıkarım belki sen devam et kalori yakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?