- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
halılara geçtik ay.bugün bi bitse de yarın da camlar.yerler falan biter miss gibi olur evimiz
ben geldimm
şekerim cam falan silmeyin yaa yağmur çamur kar geri geliyomuş kirlenir gene
napayım yaa kuzucuğun msn e gelmesini bekliyorum :))Ne yapan canım??????
Sileceğiz canım yarın çok pislendi yağarsa da yağar ne yapalım.. Düğüne sileriz bi de
napayım yaa kuzucuğun msn e gelmesini bekliyorum :))
ben annemi bayadır öyle tutuyorum da yağmurdan gene pislenicek die
Benimki yemiyor onu
eskiden benimkide yemiyodu ama boynundan rahat silemiyor zaten bi balkon camları çok pisleniyo bide zor siliniyo duruyo valla şimdi
Benim annem yapamıyor zatenn belinde omurilik kayması var ben yapıyorum gerçi bugün yardımcı aldık da normalde işler benim ve kardeşlerime ait kaç yıldır
Günaydın kızlar. Hümüş oralardaysan bir şey sorcam canım. Bizim evlendirme dairesindeki bayan bize sadece kan vereceksiniz bir de Konak Belediyesine para yatıracaksınız o kadar dedi. 2011'de evlenen arkadaşım ise göğüs filmi çektirdiklerini söyledi, verem savaşa gidip film çektirmişler. Sizden de istediler mi? Ordaki bayan bize hiç bundan bahsetmedi. Zaten konuşma özürlüydü, sadece gülümsedi.
Günaydın kızlar. Hümüş oralardaysan bir şey sorcam canım. Bizim evlendirme dairesindeki bayan bize sadece kan vereceksiniz bir de Konak Belediyesine para yatıracaksınız o kadar dedi. 2011'de evlenen arkadaşım ise göğüs filmi çektirdiklerini söyledi, verem savaşa gidip film çektirmişler. Sizden de istediler mi? Ordaki bayan bize hiç bundan bahsetmedi. Zaten konuşma özürlüydü, sadece gülümsedi.
haddim olmayarak belki ben cevap vereyim :) film falan yok ya sadece basit bi kan veriyosun bi de cinsellik hakkında bilgi veriyorlar istersen :)
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................58:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 96:123:
İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 161:123:
Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................177:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına
29 Eylül 2013 Düğün....................... 191:123:
Almadik.daha canım beyazeşya belirledim çok kolay o 5 dklik iş şunu şunu alıyorum deyip.gideceğim.... mobilya da bayağı baktık eve göre gidip alacağız... Bu hafta benim.iş sonucu belli.olacak ona göre gidip ev bakacağız son 50 gün de yapılacak hepsi yani... Mart da tutamazdik zaten boş eve iki ay fazladan kira vermek olmazdi nisan başı tutarız ışte 1.5 ay da yerlesirim yeterkız hümeyraaa senin bşy kalmamış nikaha aldın mı mobilya beyaz esya vs.....
Almadik.daha canım beyazeşya belirledim çok kolay o 5 dklik iş şunu şunu alıyorum deyip.gideceğim.... mobilya da bayağı baktık eve göre gidip alacağız... Bu hafta benim.iş sonucu belli.olacak ona göre gidip ev bakacağız son 50 gün de yapılacak hepsi yani... Mart da tutamazdik zaten boş eve iki ay fazladan kira vermek olmazdi nisan başı tutarız ışte 1.5 ay da yerlesirim yeter
evet canım verdik.siparisi dünyaaa evet mantıklı bende aynen öyle yapacagım begendım beyaz esyaları şimdi almanın anlamı yok belki baska bsy daha begenırım...
son 2 ay içinde yapıcam her seyı mobilyalarımı da özel yaptryorum bzm evın moblyalarnı yapan cok yakın bı akrabamız var adam işçilikte 1 numara ve bana cok cok makul bir fiyat verdi istedgm kalite kumaslar vs olck bende senın yolunda ilerliyorum her sey son 2 ay da olck bnm ama gelinliği haziranda yaptrmam lazm cıksın aradan....
davetiye işiniz halloldu mu peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?