347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar. Hümüş oralardaysan bir şey sorcam canım. Bizim evlendirme dairesindeki bayan bize sadece kan vereceksiniz bir de Konak Belediyesine para yatıracaksınız o kadar dedi. 2011'de evlenen arkadaşım ise göğüs filmi çektirdiklerini söyledi, verem savaşa gidip film çektirmişler. Sizden de istediler mi? Ordaki bayan bize hiç bundan bahsetmedi. Zaten konuşma özürlüydü, sadece gülümsedi.

haddim olmayarak belki ben cevap vereyim :) film falan yok ya sadece basit bi kan veriyosun bi de cinsellik hakkında bilgi veriyorlar istersen :)

Yok canım biz sadece kan verdik.. film falan çekmediler bize... Kuzenim evlendi geçen ay ona da öyle bişey dememişler sadece kan almışlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................58 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 96 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 161 :123:

Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................177 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 191 :123:

günaydın canlarımmmmm bugün cuma ve ben yine mutluyum hafta sonu yatışşşşşşşşşşş

yarın en yakın arkadasımın kına gecesi var gecen ay kocaya kaçmıştı yarın kına pazar da nıkahı var yarın sabah cokkk erken kalkıp hummalı çalışmalara girişeceğim onun evliliği apartopar oldugu için elbise ayakkabı hiç bşy alamadım çünkü nikahta altın takıcam kıyafete malesefff bütçe ayıramadım evdeki kreasyonumdan bir şeyler giyeceğim sizce ayıp olur mu alsamıydım :26::26:çok kararsız kaldım annem almamı söyledi parasını o vericekmiş ama şuan annemde verse ekstra bşylere harcama yapmak istemıorum onun yerine çeyizlik bşyler alırım diye düşündüm ne dersiniz bilemedim:26::26:kız benım bebeklik arkadasım babalarımız askerlik arkadsı akraba gibiyiz onunla napsam ki???

kız hümeyraaa senin bşy kalmamış nikaha aldın mı mobilya beyaz esya vs.....

kız hümeyraaa senin bşy kalmamış nikaha aldın mı mobilya beyaz esya vs.....
Almadik.daha canım beyazeşya belirledim çok kolay o 5 dklik iş şunu şunu alıyorum deyip.gideceğim.... mobilya da bayağı baktık eve göre gidip alacağız... Bu hafta benim.iş sonucu belli.olacak ona göre gidip ev bakacağız son 50 gün de yapılacak hepsi yani... Mart da tutamazdik zaten boş eve iki ay fazladan kira vermek olmazdi nisan başı tutarız ışte 1.5 ay da yerlesirim yeter

yaaa evet mantıklı bende aynen öyle yapacagım begendım beyaz esyaları şimdi almanın anlamı yok belki baska bsy daha begenırım...

son 2 ay içinde yapıcam her seyı mobilyalarımı da özel yaptryorum bzm evın moblyalarnı yapan cok yakın bı akrabamız var adam işçilikte 1 numara ve bana cok cok makul bir fiyat verdi istedgm kalite kumaslar vs olck bende senın yolunda ilerliyorum her sey son 2 ay da olck bnm ama gelinliği haziranda yaptrmam lazm cıksın aradan....

davetiye işiniz halloldu mu peki...

Canım merhaba ben işlemleri dün ve bu sabah hallettiğim için soruna cevap vermek istedim. dün aile hekimime gidip evlenme işlemlerini başlattım o beni sağlık ocağına yolladı orda 2 tüp kan alındı, korunmayla ilgili bilgiler verildi ve beni verem savaşa yolladılar saat geç olduğu için ertesi güne kaldı. bende bu sabah işe gelmeden direk verem savaşa gittim ve röntgen filmi çektirdim.anlıyacağın bizden istediler.bugün saat 3'te de sonuçları alıcam

evet canım verdik.siparisi dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…