347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlı uğurlu.olsun canım.ne.üzerine şirket

Günaydın canlar. Bugün mesaim var poffff sonra da kayınpederim mobilyacı arkadaşına telefon açmış çocuklar gelip mobilya beğenecekler diye mobilyacıya gideceğiz inşallah zevkime uygun bir şeyler buluruz.

inşallah canım.gidin bakın gezin..... gezmeden olmuyor...

bu arada herkese günaydın kızlar

inşallah canım.gidin bakın gezin..... gezmeden olmuyor...

bu arada herkese günaydın kızlar
Günaydın kızlaaaaaarr
cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorumm pööffff
ecee mobilyalar seçilsiiiiiinnn

Gunaydın herkeslere.
2gündür yaklasık 24 saat uyuyarak rekor kırdımm ama hastaydımm.Bugun iyiyim şükürler olsunnn.
Herkesler iyi keyıfler yerınde umuyorumm.

Gunaydın herkeslere.
2gündür yaklasık 24 saat uyuyarak rekor kırdımm ama hastaydımm.Bugun iyiyim şükürler olsunnn.
hasta mıydın canım geçmiş olsunnn neyin vardıı?
bende uyumak istiyorummmmmm

Sagolasn canım.Usutmusum.Bir mide bulantısı bir titreme bide halsızlık.Baya sarstı 2 günde.
Yarınn oglenee kadar uyursun canımmm
Ay hepsi neysede mide bulantısı kendinden geçiriyo insanıı dikkat et canm havalar burda bile buz gibi oldu tekrarr

Canlarım bakıcaz bakalım inşallah zevkime uygun bir şeyler bulabiliriz de bir de mobilya krizi yaşamayız. Alıştım ya artık kendimle dalga geçer oldum.

Chelzy'imm geçmiş olsun bebeğim dikkat et.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................57 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 95 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 160:123:

Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................176 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 190 :123:

hayırlı olsun canım benim. bol bol paralar kazanın inşallah

alışveriş maratonu başlıyo desene inşallah gönlüne göre şeyleri bulursun canım

Gunaydın herkeslere.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. havalar dengesiz bu ara

Kızlar canım çok sıkkın, bugün sabah 10'da randevum vardı. Fizik tedavi için gittim muayene oldum. Sırtımda kulunç varmış. Strese bağlı dedi. Beynini boşaltacak şeyler yap dedi Yoga yada plates yap dedi. İlaç verdi 2 tane bunlar bitince ağrıların bitmezse fizik tedaviye başlıycaz dedi. Kaplıcalara gidebiliyorsan kaplıcalara git dedi.

Ben dışarıya karşı pozitif bir insanım, ama herşeyi içime atıyorum. Şimdi bu kulunç denen şeyi internetten araştırıyorum bakın aşağıda ne yazmışlar. Sizlere örnek olayım bu evlilik sürecinde sıkıntılara boğulmayın içinize dert etmeyin. Sonra en güzel zamanlarınızda hastalıklarla boğuşursunuz. Kendinize iyi davranın.

İstanbul Tıp Fakültesi Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serdar Erdine, sırtta görülen ve halk arasında 'kulunç' diye bilinen sırt ağrılarının içine fazla kapanık, sürekli düşünen ve aşırı hassas insanlarda görüldüğünü söyledi:
"İçine çok kapanık, dertlerini biriktiren insanlarda vücut isyan eder ve kendini kasar. Bu aşırı ve uzun süreli kasmaların sonucunda vücutta 'kulunç' dediğimiz yapılar oluşur. Kulunçlar, uygun egzersiz, masaj ve tedavilerle geçer. Sırt ağrılarında asıl dikkat edilmesi gerekenlerden biri de bu ağrıların değişik hastalıkların habercisi olmalarıdır. Örneğin kanser, kalp sorunları, akciğer hastalıklarının habercisidir sırt ağrıları. İçerden kaynaklanan hastalıkların alarmı şeklinde sırt ağrıları görülebilir. Pankreas kanseri sırta vurur. Kürek kemiğinin arkasında görülür belirtisi. Sırt ağrısı kulunç diye geçiştirilmemeli ve nedenine mutlaka bakılmalı. Çünkü bulguları farklı farklıdır."

Çok geçmiş olsun canım yaaa.... Allah korusun kötü bişey çıkmaz inşallah

stanki çok geçmiş olsun canım. şu stres herşeyin sebebi. bende hep içime atarım dışarı bişey belli edemem. çok kötü bi huy malesef. aman canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…