347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

haddim olmayarak belki ben cevap vereyim :) film falan yok ya sadece basit bi kan veriyosun bi de cinsellik hakkında bilgi veriyorlar istersen :)

Canım bir daha duymayım ne demek haddim olmayarak falan. Sağolasın verdiğin bilgi için umarım bizden de istemezler.

Yok canım biz sadece kan verdik.. film falan çekmediler bize... Kuzenim evlendi geçen ay ona da öyle bişey dememişler sadece kan almışlar

Kimseden istemezler bizden isticekleri tutar belki ya da Ego'yu görünce aslan gibi vazgeçerler bizden de istemezler belki.

Canım hangi şehirdesin sen? Bende sağlık ocağına gidip kendi aile hekimimden yaptıracağım işlemleri. Hatta nişanlım da başka bir belediyeye bağlı olmasına rağmen birlikte gelin ben yaparım onunkini de dedi doktorum. Göğüs filmini de her yer aynı gün vermiyor burda. Bir yer var o da bize uzak çok zaman kaybı olacak ona gitmek, ona göre izin almam gerekecek iş yerinden. İnşallah istemezler.

Kızlar bizde temmuz sonunda tutucaz evimizi. Yani ay sonundan ay sonuna kira ödeyeceğimiz için Ağustos ayının kirasını temmuz sonu vermiş oluruz, bizimkiler 2-3 ayını peşin verecekler biraz oturtuncaya kadar evliliği rahat edelim diye.

canım ben kocaeli'deyim açıkçası şaşırdım neden bazı şehirlerde istiyolar bazı şehirlerde istemiyolar. bizim şehirde istiyorlar garip

tünaydınlar kuzularr

ayy ben daha belediyeye falan gitmedim geç kalmış olmam inşallah

mügecim sende yavaştan başla askerinin gelmesini beklerseniz geç kalmış olabilirsiniz. benm askerim gelmeden ben halletmeye başladım.sadece askerin nüfus cüzdanın fotokopisini istediler.askerliği bitince sağlık raporunu getirirsiniz dediler.bende seviniyodum inşallah serdalın gelmesi zorunludur bnde bu bahaneyle askerimi görürüm diye ama gelmesede oluyomuş

haklısın canım. gidicemde nişanlım yok yaa yalnız başvuru olmuyo falan derler diye gidemedim. çarşıya çıkınca bi uğrayım diyorum unutuyorum hep. ilk çıktığımda gidicem muhakkak. salonda istiyorum bide nikahı umarım geç kalmamışımdır

Canım düğün salonunda kıyılacaksa istediğin zaman gidip alabilirsin. Ne zaman evleniyorsunuz? Eğer Ağustos falansa ve nikah salonunda kıydıracaksan acele et derim. Eylül'ün başvuruları bu ay açıldı. Ağustos'unkilerde şubatta açılmıştı. Biz başvuru yapmaya gittiğimizde bizimle aynı güne daha 3-4 çift başvurusu vardı sayfada, allahtan o çiftlerden biri bizim istediğimiz saati almamıştı. Hemen saat 17:00'e rezervasyonumuzu yaptırdık. İlk başvuruya birlikte gitmene gerek yok. Nişanlının bir fotoğrafı ve nüfus cüzdanı fotokopisini götürürsende yardımcı olurlar. Normalde hemen tarih ve saat vermiyorlar ama biraz ısrar edersen kurşun kalemle yazıyor.

banamı sordum bilemedim canım :))

30 ağustos için düğün yerini tuttuk nikahıda düğünde olsun istiyorum ptesi falan gideyim bari daha da geç kalmadan

canım ben kocaeli'deyim açıkçası şaşırdım neden bazı şehirlerde istiyolar bazı şehirlerde istemiyolar. bizim şehirde istiyorlar garip

Canım bizim burda 2011 yılında evlenen arkadaşlarımdan istemişler ama her sene prosedür değişiyor sanıyorum. Çünkü bize evlendirme dairesindeki bayan sadece kan vereceksiniz o kadar dedi.

Mesela 2011'de evlenenler de bu testleri hastanelerde yaptırıyordu bu sene sağlık ocakları da başlamış yapmaya.

Ben de şimdi evlendirme dairesine telefon açacağım, özel bir hastanede yaptırabilir miyim testleri diye. Çünkü nişanlım yeni işe başladı izin alamayacak. Olursa haftasonu özel bir hastanede kan vereceğiz.

banamı sordum bilemedim canım :))

30 ağustos için düğün yerini tuttuk nikahıda düğünde olsun istiyorum ptesi falan gideyim bari daha da geç kalmadan

Mügecim sana sormuştum evet. Acele etmene gerek yok o zaman ama sen yine de git görüş canım.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah. Nereyi tuttunuz??

Mügecim sana sormuştum evet. Acele etmene gerek yok o zaman ama sen yine de git görüş canım.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah. Nereyi tuttunuz??

saol canım eylülde tutmuştuk biz yeri kır düğünü olucak inşallah. ben ilçedeyim canım merkezden tutmadık yani

bende öyle düşünüyordum ama gidip öğrendim tekte başvurabiliyomuşum biz az kalsın geç kalıyoduk istediğimiz tarihte çoğu saat tutulmuş 1-2 saat boş yer kalmış hemen kaptık :18: yani sende git öğren tatlım

canım ben çok stres yaptım ama hallettim çok şükür sizlerde bi an önce halledersiniz inşlh

canım ben çok stres yaptım ama hallettim çok şükür sizlerde bi an önce halledersiniz inşlh

Valla gün alındı artık canım, vezneye para yatacakmış 341 tl onu babası gidip ödeyecek. Nikah salonunun fotoğrafçısına 300 tl para ödenecek onu nikah günü de verebilirmişiz. Sadece telefon açıp paket 1 ya da 2'yi seçtiğimizi bildireceğiz. Bir de kan verip sonuç alacağız.

Sizin Eylül'ün kaçı?

Bizdende 466 tl istediler neden okdr çok anlamadım fotograf olayı içindemi acaba bidahaki gidişimde öğreneyim
Bizim düğün tarihimiz 3 eylül canım. 1 eylülde nikah olucak, 31 ağustosta da kına

Bizdende 466 tl istediler neden okdr çok anlamadım fotograf olayı içindemi acaba bidahaki gidişimde öğreneyim
Bizim düğün tarihimiz 3 eylül canım. 1 eylülde nikah olucak, 31 ağustosta da kına

İzmir'de fotoğrafçıyla ayrı anlaşıyorsun canım ben içinde olduğunu sanmıyorum. Çünkü fotoğrafçının parasını fotoğrafçıya ödüyorsun, onun için ayrı bir broşür veriyorlar zaten. Nikah salonu için ise bağlı bulunduğun belediyeye ödeme yapıyorsun. 20 poz fotoğraf + video çekimi = 250, 40 poz fotoğraf + video çekimi 300 tl fuar evlendirmede.

Sen bir öğren bakalım. Hayırlısı olsun şimdiden canım.

iyi akşamlar kızlarrr bu hafta çok mu hızlı geçti bana mı öyle geldi anlamadım. nişanlım yeni şirketimizin ilk adımını attı yer tutuldu, pazartesi ustalar gelip içini falan yapıcak, sonra şirketin açılışı yapılıcak ve nisan gibi de ilk ithalatımızı yapıcaz hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gider de rahat rahat evleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…