- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlar nişanlım rahatsızlandı dün gece sabaha kadar kusmuş tabi bana haber vermemiş , sabah işe gitmiş saat 10 da da dayanamayıp izin almış geri geldiğinde bana haber verdi. gittim hemen yanına beti benzi atmış ruh gibiydi, çok uğraştım ama hastaneye de gitmek istemedi. o çok fazla hastalanmadığı için alışkın değilim ben onu böyle görmeye. az önce eve döndüm ama aklım onda kaldı, arkamda onu bırakıp biyere gitmek istemiyorum artık hep yanımda olsun istiyorum
kızlar nişanlım rahatsızlandı dün gece sabaha kadar kusmuş tabi bana haber vermemiş , sabah işe gitmiş saat 10 da da dayanamayıp izin almış geri geldiğinde bana haber verdi. gittim hemen yanına beti benzi atmış ruh gibiydi, çok uğraştım ama hastaneye de gitmek istemedi. o çok fazla hastalanmadığı için alışkın değilim ben onu böyle görmeye. az önce eve döndüm ama aklım onda kaldı, arkamda onu bırakıp biyere gitmek istemiyorum artık hep yanımda olsun istiyorum
Çok geçmiş olsun canım acaba yediği bişey mi dokundukızlar nişanlım rahatsızlandı dün gece sabaha kadar kusmuş tabi bana haber vermemiş , sabah işe gitmiş saat 10 da da dayanamayıp izin almış geri geldiğinde bana haber verdi. gittim hemen yanına beti benzi atmış ruh gibiydi, çok uğraştım ama hastaneye de gitmek istemedi. o çok fazla hastalanmadığı için alışkın değilim ben onu böyle görmeye. az önce eve döndüm ama aklım onda kaldı, arkamda onu bırakıp biyere gitmek istemiyorum artık hep yanımda olsun istiyorum
Günaydın kızlar.
Mercim geçmiş olsun nişanlına.
Bizde salon takımı için karar vermeye çalışıyoruz. Model beğenip, kumaşlarını istediğim gibi yaptırabileceğim. Fikir almak için bir kaç model paylaşabilirim belki.
Bellona'ya falan da baktık ama çok kalitesiz geldi. Babasının arkadaşındakiler gerçekten kaliteydi ve her yerde olmayan tarzda şeylerdi, yabancı bir marka. Ordan almak istiyorum açıkçası ama karar veremedim.
bellona evet ya cok kaliteli oldgnu söyleyemicem görüntü itibariyle hiç bnm tarzm şeyler yok.. öyle ucuz falanda değil 3 binden aşagı bşyde yok..
kumaşlarını seçç keyfne göre istersen bi kaç bşyde paylaş bakalım bende begendiklerimi netten bulursam paylaşıcam fikir alışverişinde bulunalım
hayırlı olsun kuzuşumm istediğin gibi olucak herşeyyBu arada buzdolabımızı da aldık cumartesi günü. Arçelik oldu, benim istediğim oldu, zafer benim.
Bu arada buzdolabımızı da aldık cumartesi günü. Arçelik oldu, benim istediğim oldu, zafer benim.
hyrlı ugurlu olsun canım güle güle sglıkla kullan tüm esyalarını buzdolabını bol bol doldur emi rızkınız eksik olmasın ...
yukarıdaki mobilyalar begendiklerin mi yoksa bakıpta begenmediklerin mi
hayırlı olsun kuzuşumm istediğin gibi olucak herşeyy
Kafama takıldı illa oturma grubu boyle alınmalı mı?
Mesela ben köşe takımı seviyorum.
Şunun yanına 2 tanede tekli koltuk koysak tamam mesela.Bence tabii :)
Keyfime düşkünüm ben.Ne cekyatta ne koltukta oturmam direk uzanırım.O yuzden ben boyle bişey düşünüyorum.Hergün misafir gelmeyecek ya ben kullanacağım hepp
Eki Görüntüle 667331
Canım süper bende başta böyle düşünüyordum ama herkes çok yanyana testi gibi diziliyor, bu koltuklar oturma odası için daha ideal bence. Salon için çok uygun bulmuyorum artık ben.
İşte aynısını içimden diyorum böylede menemen testisi gibi yanyana diziliyosun diyorum ama 2 kısı bı tarafta 2 kısı dıger tarafta 2 tanede tekli koltuk etti 6 kişi.Oturma odası için ideal.Zaten 6 kısıden fazlası olunca salonda agırlanması daha mantıklı.Salon için evet uygun değil.Birde çok puff puff yumusak olunca gelen orta yaş misafirler hiç rahat edemiyor.Abimlerin öyle.Gelen teyzeler arkalarına 2-3 yastık istiyor hep:) O konforu da düşünmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?