- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
ececim resimler açılıyo bende canım kızlarda göxzüküyor mu bilmiyorum ama?Müge'm İnegöl mobilyadan bende beğendim çok kaliteli. Babasının arkadaşı inegöl mobilyada satıyor işte.
Su yeşili gelin çiçeği de bu. Alayım mı kızlar bir fikir verin. İnşallah bu sefer çıkmıştır resmi.
ececim resimler açılıyo bende canım kızlarda göxzüküyor mu bilmiyorum ama?
Kızlar selamlar ay okuyunca bi anım aklıma geldi biz de memuru salona istemiştik ve saat 22:15'i vermişti ben de dayanamadım dedim ki eve gelin olmazsa düğünden sonra
selamlar fıstıklar
bugün sonunda belediyeye gidebildim. admızı 30 ağustos için yazdılar. nişanlım askerde dedim. bulunduğu yerdeki belediyeye gidip nikah için izin belgesi veriyomusunuz diye sorsun veriyorlarsa sana yollasın işlemleri başlatalım sen burda halledersin her şeyi dedi. ama izin belgesini alamazsa temmuzda belgeleri hazırlarsınız sorun yok dedi. not düştü oraya. belediye 118 tl normal nikah ücreti + 110 tl de belediye dışında kıyılacağı için ( salonda istedim ben ) ücret dedi birde memur kendisi mesai dışı geldiğim için bende para alıyorum dedi. ama ne kadar aldığını söylemedi. açıkça bahşiş istedi galiba
birdee bizim nikahtan önce bi nikah varmış gene düğün salonnda onlara 21.30 yazmış. bizim saatide 22.00 olarak yazdı. çok geç değildir demi. yaz düğünleri geç başlıyo biizm burda herkes davetiyeye yazan saatte gelmiyo mekana falan. annem saate iyi dedi ama bilemedim ben :44:
hehehehh sizinki saat kaçta olmuştu peki
saat 21 e istesemde daha mekan dolmaz ki yarısı boş kalır ayy bilemedim ne zor işlermiş bunlar yahuu
bizden önceki nikahın olduğu yerle benim düğün yeri karşılıklı erken bile gelebilir belki yani inşallah :))
Canım bence saat 22:00 çok geç. Saat 19:30 yazın davetiyeye ve saat 21:00'u al derim ben. Çünkü gelenler çatlıyor. Siz içeri girdikten sonra hemen nikah masasına alınacaksınız çünkü saat 22:00'da mı içeri gireceksiniz bence çok geç canım. 21:00 ideal.
canım gittiğim düğünlerde hiç girer girmez nikah olmadı ki. davetiyeye 20.30 yazıyorlar gelin damat 21 gibi içeri giriyo genelde ilk danstı oyundu falan öyle oluyo sonra nikah ve takı töreni oluyo genelde yani arkadaşlarımın hep öyle oldu yalnız halledince böyle ne zor oluyo işler
Canım çok pardon sizinki yemeksiz mi oluyordu?? Öyleyse doğrudur ben çok fazla yemeksiz düğüne katılmadığım için yemeksizlerde ne yapıyorlar bilmiyorum. Yemekli düğünlerde gelin ve damat ya ilk dansını edip nikah masasına geçiyor ya da hemen nikah masasına geçiyor nikah kıyıldıktan sonra ilk dansını ediyor. Bizim Balçova - İnciraltı'ndaki yemekli düğün yapan hemen hemen her mekan bu şekilde yapıyor canım. Bana saat 22:00 çok geç geldi bilmiyorum karar sizin.
selamlar fıstıklar
bugün sonunda belediyeye gidebildim. admızı 30 ağustos için yazdılar. nişanlım askerde dedim. bulunduğu yerdeki belediyeye gidip nikah için izin belgesi veriyomusunuz diye sorsun veriyorlarsa sana yollasın işlemleri başlatalım sen burda halledersin her şeyi dedi. ama izin belgesini alamazsa temmuzda belgeleri hazırlarsınız sorun yok dedi. not düştü oraya. belediye 118 tl normal nikah ücreti + 110 tl de belediye dışında kıyılacağı için ( salonda istedim ben ) ücret dedi birde memur kendisi mesai dışı geldiğim için bende para alıyorum dedi. ama ne kadar aldığını söylemedi. açıkça bahşiş istedi galiba
birdee bizim nikahtan önce bi nikah varmış gene düğün salonnda onlara 21.30 yazmış. bizim saatide 22.00 olarak yazdı. çok geç değildir demi. yaz düğünleri geç başlıyo biizm burda herkes davetiyeye yazan saatte gelmiyo mekana falan. annem saate iyi dedi ama bilemedim ben :44:
hümhümhümhüm canımmmm şafağımı değiştirirmisin ??? 21 eylül kına 22 eylül nikahhhhhhhhhhhhhh 1 hafta daha erken evleniyorummm mecburi değişikliğe gittik
Bunlarda diğer beğendiklerim.
Eki Görüntüle 667804
Eki Görüntüle 667805
Eki Görüntüle 667806
Eki Görüntüle 667807
canım inanılmaz bence hepsı cok guzellerrrbenım bıle acayıp ıcıme heves geldı bunlarıo gorunce
Canım sizin düğün ne zaman? Sende alırsın evleneceğin zaman.
Ben biraz daha bekleyim diyorum iyice sezon açılsın. Belki bir umut bu tükenen çiçeğin malzemeleri tedarik edilirde tekrar girer stoklara ya da daha güzel bir çiçek gelir. Bekleyim ben en iyisi.
Bunun kadar güzeli gelmedi daha.
Eki Görüntüle 667835 Eki Görüntüle 667836
bızde dugun yokkı canım kımbılırde ne zaman olucakk
Daha var demek istedin herhalde. Olsun canm hayırlısı, hepimiz bir şekilde bekledik. Hayırlı zamanda hayırlı insanla inş.
var canım daha bızım 40 fırın ekmek yememız lazım.
yapın bir çılgınlık evlenin gitsin
çok geçmiş olsun canım, keşke doktara gitseydi yediği birşey mi dokundu acaba.
bugün yürüyüşte baktım ağaçlar çiçek açmış, hayatımızda bahar olsun bizi üzen şeyler geride kalsın, nisan umutla gelsin, hepimize iyi şeyler getirsin.
ya enişte yeni işede girişmiş en azından tarih belirleseniz düğün için olmuyor mu eylül, ekim, kasım?
Çok geçmiş olsun canım acaba yediği bişey mi dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?