347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ececim resimler açılıyo bende canım kızlarda göxzüküyor mu bilmiyorum ama?

Kızlar selamlar ay okuyunca bi anım aklıma geldi biz de memuru salona istemiştik ve saat 22:15'i vermişti ben de dayanamadım dedim ki eve gelin olmazsa düğünden sonra

hehehehh sizinki saat kaçta olmuştu peki
saat 21 e istesemde daha mekan dolmaz ki yarısı boş kalır ayy bilemedim ne zor işlermiş bunlar yahuu
bizden önceki nikahın olduğu yerle benim düğün yeri karşılıklı erken bile gelebilir belki yani inşallah :))

Canım bence saat 22:00 çok geç. Saat 19:30 yazın davetiyeye ve saat 21:00'u al derim ben. Çünkü gelenler çatlıyor. Siz içeri girdikten sonra hemen nikah masasına alınacaksınız çünkü saat 22:00'da mı içeri gireceksiniz bence çok geç canım. 21:00 ideal.

canım gittiğim düğünlerde hiç girer girmez nikah olmadı ki. davetiyeye 20.30 yazıyorlar gelin damat 21 gibi içeri giriyo genelde ilk danstı oyundu falan öyle oluyo sonra nikah ve takı töreni oluyo genelde yani arkadaşlarımın hep öyle oldu
yalnız halledince böyle ne zor oluyo işler

Canım çok pardon sizinki yemeksiz mi oluyordu?? Öyleyse doğrudur ben çok fazla yemeksiz düğüne katılmadığım için yemeksizlerde ne yapıyorlar bilmiyorum. Yemekli düğünlerde gelin ve damat ya ilk dansını edip nikah masasına geçiyor ya da hemen nikah masasına geçiyor nikah kıyıldıktan sonra ilk dansını ediyor. Bizim Balçova - İnciraltı'ndaki yemekli düğün yapan hemen hemen her mekan bu şekilde yapıyor canım. Bana saat 22:00 çok geç geldi bilmiyorum karar sizin.

yok canım yemekli değil malum 2 düğün olunca o masrafı kaldıramıyoruz
iyice bi düşüneyim bakalım olmazsa gider değiştiririm

takı için nikahın bitmesi bekleniyor muydu millet sıkıldık deyip takıyı takmadan kaçmasın önemli şeyler bunlar

Resimler bu sefer açılacak. Artık 4. deneyişim ama kendi laptopumdan.

Annem istemiyor bu renk almamı ama nedense benim gözüm var geçen seneden beri bu çiçekte.

Birde sizlerden yorum alayım.

canım inanılmaz bence hepsı cok guzellerrrbenım bıle acayıp ıcıme heves geldı bunlarıo gorunce

Canım sizin düğün ne zaman? Sende alırsın evleneceğin zaman.

Ben biraz daha bekleyim diyorum iyice sezon açılsın. Belki bir umut bu tükenen çiçeğin malzemeleri tedarik edilirde tekrar girer stoklara ya da daha güzel bir çiçek gelir. Bekleyim ben en iyisi.

Bunun kadar güzeli gelmedi daha.

Son düzenleme:

bızde dugun yokkı canım kımbılırde ne zaman olucakk

canım ben hep yaz gelini olmak istedim o hayalimden vazgeçmek istemiyorum, kışın üşüye üşüye açık havada resim çektirmek falan istemiyorum o yüzden kışın düşünmüyoruz ama dayanamıcam galiba seneye yaza kadar
Çok geçmiş olsun canım acaba yediği bişey mi dokundu

valla hiç anlayamadık canım bugün de işe gitmedi yattı dinlendi daha iyi çok şükür, evleri de bize baya uzak o yüzden gidip göremedim aklım onda kaldı.

ececim arçelik buzdolabın hayırlı olsunn , ayrıca yeşil buketi hiç beğenmedim ben o yüzden pembe buket inşallah yeniden gelir stoklara o çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…