Kızlarrrrr ben geçenlerde bi ton baharatlık bişey aldım ya.
Sipariş detayına bakayım dedim.
İki ayrı kartla almıştım yani 2 siparişle.
Hediye olarak kahve makınesı vermişler haberim yoktu.
Bende diyorum yanlışlıkla sepete mi attım.
Ikı tane geliyo sımdı kahve makınesiiiii
hahaaa ne güzel canım bir değil iki taneKızlarrrrr ben geçenlerde bi ton baharatlık bişey aldım ya.
Sipariş detayına bakayım dedim.
İki ayrı kartla almıştım yani 2 siparişle.
Hediye olarak kahve makınesı vermişler haberim yoktu.
Bende diyorum yanlışlıkla sepete mi attım.
Ikı tane geliyo sımdı kahve makınesiiiii
Kızlar ben gelin çiçeğimi alacağım ama çok kararsız kaldım. Geçen seneden beri beğendiğim bir çiçek var ama renginden dolayı tereddütteyim. Rengi su yeşili, bu yazda su yeşili moda olacak. 2013 yazının trend rengi su yeşili şansıma. Son 4 stok var alayım mı sizce?
hümhümhümhüm canımmmm şafağımı değiştirirmisin ??? 21 eylül kına 22 eylül nikahhhhhhhhhhhhhh 1 hafta daha erken evleniyorummm mecburi değişikliğe gittik
Hayrola canım niye? Birde nikah dairesinde değişiklik kolay oluyor mu?
selamlar fıstıklar
bugün sonunda belediyeye gidebildim. admızı 30 ağustos için yazdılar. nişanlım askerde dedim. bulunduğu yerdeki belediyeye gidip nikah için izin belgesi veriyomusunuz diye sorsun veriyorlarsa sana yollasın işlemleri başlatalım sen burda halledersin her şeyi dedi. ama izin belgesini alamazsa temmuzda belgeleri hazırlarsınız sorun yok dedi. not düştü oraya. belediye 118 tl normal nikah ücreti + 110 tl de belediye dışında kıyılacağı için ( salonda istedim ben ) ücret dedi birde memur kendisi mesai dışı geldiğim için bende para alıyorum dedi. ama ne kadar aldığını söylemedi. açıkça bahşiş istedi galiba
birdee bizim nikahtan önce bi nikah varmış gene düğün salonnda onlara 21.30 yazmış. bizim saatide 22.00 olarak yazdı. çok geç değildir demi. yaz düğünleri geç başlıyo biizm burda herkes davetiyeye yazan saatte gelmiyo mekana falan. annem saate iyi dedi ama bilemedim ben :44:
Müge'm İnegöl mobilyadan bende beğendim çok kaliteli. Babasının arkadaşı inegöl mobilyada satıyor işte.
Su yeşili gelin çiçeği de bu. Alayım mı kızlar bir fikir verin. İnşallah bu sefer çıkmıştır resmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?