347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................56 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 94 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 99

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 159 :123:

Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................175 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 189 :123:

kızlar günaydın size birsey sormak istyrm böle bişey sorulur mu bılmıorum ama bnm erkek arkadasım işe basladı maası cok yuksek degıl haylıyle ilk iş tecrubesi daha sznkılerde yeniş basladıgı ıcın merak edıorm ne kadar maas alıolar cnku bnde calısmıorm daha.hüm nena trpli giz sznkıler hep yenı basladı dgru hatrlıosam yanı cok yulsek maas almıor benmkı normal mı acaba bılmıorum sznkıler ne kadarla basladı....

mügecimm hayırlı olsun çift hanelerinnn
edacım sana da çok geçmiş olsun , pilates ya da yoga çok yardımcı oluyo böyle durumlarda kendini mutlu hissetmeni sağlıyo denemeni öneririm canım

edacım sana da çok geçmiş olsun , pilates ya da yoga çok yardımcı oluyo böyle durumlarda kendini mutlu hissetmeni sağlıyo denemeni öneririm canım

sağol canım, araştırıcam plates düşünüyorum. inşallah eve yakın bir yerde bulurum.

hava çok güzel gidelim sahilde yürüyüp gelelim. bu arada bayadır kendime birşey almıyordum sezon sonu ürünleri baya indirime girmiş geçen kendimi kaybedip bir sürü şey aldım

evili bir bayan olmak, güneşi her gördüğünde koştura koştura çamaşır makinasına çamaşır doldurmaktır sabahdan beri 4. makina battaniyeleri yıkıyorum

Stanki geçmiş olsun canım benim. Hastalıkların ana sebebi stres, üzüntü, sıkıntı. Kafana bir şey takmamaya çalış.

Lolayms benim nişanlım çok çok yüksek maaşla başlamadı ama kurumsal bir şirkette başladı, önü açık. Servisi var, yemeği var, maaş+prim usulü çalışacak şuan eğitimde 20 günlük. Yemekhanede yemeğini yiyor, servisle gidip geliyor, sigortası ödeniyor ama maaş yok eğitim bitene kadar. Geçinebilmemiz için ikimizinde çalışması gerekiyor.

çok şükür canım da öyle başladı. Yemek var servis var kurumsal sigorta yatıyor ama bizimde maaş.çok.yüksek değil benim.isim.olmazsa sıkıntı cekecegiz büyük ihtimal

çok şükür canım da öyle başladı. Yemek var servis var kurumsal sigorta yatıyor ama bizimde maaş.çok.yüksek değil benim.isim.olmazsa sıkıntı cekecegiz büyük ihtimal

İnşallah tez vakitte iş bulursun hümeyracım ya.Allah inşallah gönlüne göre verir.

saol canım
10 gün sonra artık orda 2 ayları görmeye başlayacaksın

evetttt çift haneler daha çabuk geçecek inşallah inanıyorum ben

kızlar nişanlım rahatsızlandı dün gece sabaha kadar kusmuş tabi bana haber vermemiş , sabah işe gitmiş saat 10 da da dayanamayıp izin almış geri geldiğinde bana haber verdi. gittim hemen yanına beti benzi atmış ruh gibiydi, çok uğraştım ama hastaneye de gitmek istemedi. o çok fazla hastalanmadığı için alışkın değilim ben onu böyle görmeye. az önce eve döndüm ama aklım onda kaldı, arkamda onu bırakıp biyere gitmek istemiyorum artık hep yanımda olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…