- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Maalesef yaaaa..... Allah ım sonumuzu hayır eylesin
Kızlar yarın kardeşim sınava girecek dua eder misiniz????
başarılar canım ederiz tabii
istediği yerler olur inşallah Allah gönlüne göre versin
mügecimm hayırlı olsun çift hanelerinnn
edacım sana da çok geçmiş olsun , pilates ya da yoga çok yardımcı oluyo böyle durumlarda kendini mutlu hissetmeni sağlıyo denemeni öneririm canım
sonunda 99
ohh bee
çift haneler çabuk bitin gidin
valla ben daha evli değilim ama evlı bayanlardan daha çok iş yaptığım kesinevili bir bayan olmak, güneşi her gördüğünde koştura koştura çamaşır makinasına çamaşır doldurmaktırsabahdan beri 4. makina battaniyeleri yıkıyorum
çok şükür canım da öyle başladı. Yemek var servis var kurumsal sigorta yatıyor ama bizimde maaş.çok.yüksek değil benim.isim.olmazsa sıkıntı cekecegiz büyük ihtimalStanki geçmiş olsun canım benim. Hastalıkların ana sebebi stres, üzüntü, sıkıntı. Kafana bir şey takmamaya çalış.
Lolayms benim nişanlım çok çok yüksek maaşla başlamadı ama kurumsal bir şirkette başladı, önü açık. Servisi var, yemeği var, maaş+prim usulü çalışacak şuan eğitimde 20 günlük. Yemekhanede yemeğini yiyor, servisle gidip geliyor, sigortası ödeniyor ama maaş yok eğitim bitene kadar. Geçinebilmemiz için ikimizinde çalışması gerekiyor.
çok şükür canım da öyle başladı. Yemek var servis var kurumsal sigorta yatıyor ama bizimde maaş.çok.yüksek değil benim.isim.olmazsa sıkıntı cekecegiz büyük ihtimal
saol canımmügecimm hayırlı olsun çift hanelerinnn
edacım sana da çok geçmiş olsun , pilates ya da yoga çok yardımcı oluyo böyle durumlarda kendini mutlu hissetmeni sağlıyo denemeni öneririm canım
10 gün sonra artık orda 2 ayları görmeye başlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?