- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
takı için nikahın bitmesi bekleniyor muydumillet sıkıldık deyip takıyı takmadan kaçmasın önemli şeyler bunlar
kaçmazlar heralde uyanıklık yapıp
hata bende oldu vakit daha var diye gitmedim kaptırdık güzel saati
kaçmazlar heralde uyanıklık yapıp
hata bende oldu vakit daha var diye gitmedim kaptırdık güzel saati
nişanlımla konuştum 9 da biz girsek 10 normal gibi dedi ama gene bi gider konuşurum bakalım ne diyecekcanım sen yinede onu biraz öne aldırmaya çalış saat 22.00 de çok geç yaz da olsa
adam rüşvet istemiş yasöyle de kaç istiyon diğerine trafik vardı desin sizinkini erken kıysın gerçi burda trafik vardı dese herkes inanırda, izmirde inanırlar mı bilmem
nişanlımla konuştum 9 da biz girsek 10 normal gibi dedi ama gene bi gider konuşurum bakalım ne diyecek
memure teyze üstü kapalı istedi rüşveti
bizden önceki nikahla bizim yer karşılıklı hemencik gelir heralde çok bekletmeden
10 çok geç yaaa... Düğünlerde bizde 9da gelin damat girse hemen ilk nikah olur sonra dans falan edeceklerse ederler.. giriş yapıp masaya otururlar... nikah ortada yapmayı senden duydum canım... değişik adetler şekilller çok
bende burda girer girmez nikaha oturanı görmedim. bi şansımı deniycem saat için ama olmazsada napalım artık böyle olucak.
kadın haziranda bi gün gösterdi bir gecede en az 10 nikah vardı salonlarda kıyılacakmış hepsi belkide daha fazladır sayamadım bile o derece. nasıl yetişecekse hepsi birden
mayıs haziran ağustos eylül 4 ü çok yoğunmuş
aynen canımm hele ramazan öncesi daha yoğun
Neden öne aldınız canım??? Bişey mi oldu
Şafak 5... Gözünaydın çok az kalmışşşşş
ece o stoklarda kalmayana bayıldımmmgelin çiçeğini atacaksan kapan yaşadı
Canım ben gelin buketçisinden alacağım çiçeğimi fırlatmayacağım. O bana hatıra kalacak çünkü buketleri pahalı. Çiçekçiden kır çiçeklerinden oluşan uçlarında uçuş uçuş organze tülden kurdeleler olan bir çiçek değil, bir kaç çiçek birden atacağım ben. Elimde tek buket var sanacaklar ama o buket bir kaç parçaya ayrılacak ve böylece daha fazla kişi mutlu olacak.
Şimdilik hepinizin tavsiyesi üzerine bekleyeceğim kızlar. Bir umut belki o buketten belki de daha güzeli girer yaza, takipteyim. Geçen Ağustos ayında görüpte almamıştım daha var diye, bir de daha güzeli gelir mi diye düşünmüştüm şimdi nasıl pişmanım almadığıma.
Bu arada ben belki gelinliğimin belinden pembe kurdele geçireceğim çıkmayan cinsten o yüzden lila tercih edemem.
Nena siz 28'i istemiyormuydunuz 2 gün daha bekleseydiniz zaten 6 ay kalıyordu. Taa ne zaman gün aldınız, alırken akılları nerdeydi acaba kaç gün olmuş zaten 6 aya 2 gün kalmış yeni mi arıyorlar ne garip insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?