347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tripliii hayatım sonunda görebildim çiçekleri

hepside harika aynılarını bende pc ye kaydetmiştim. bekle bakalım biraz daha 2-3 ay kala sipariş verirsin şimdi alırsan yazın daha değişikleri çıkarsa aklında kalabilir

Ece canım ben ki su yeşili manyağıyımm ki daha önce belirtmiştim evimde çogu şey su yeşili olsun istiyorum diye ama pek beegenmedim Diğeri tek kelimeyle harika. Bu arada hazıranda evlenecek bir arkadasım lila regi seçti gelin çiçeğini.O da bir harıkaydı.O renge de bir bak istersen.

ece o stoklarda kalmayana bayıldımmm gelin çiçeğini atacaksan kapan yaşadı

kaçmazlar heralde uyanıklık yapıp

hata bende oldu vakit daha var diye gitmedim kaptırdık güzel saati

adam rüşvet istemiş ya söyle de kaç istiyon diğerine trafik vardı desin sizinkini erken kıysın gerçi burda trafik vardı dese herkes inanırda, izmirde inanırlar mı bilmem

canım sen yinede onu biraz öne aldırmaya çalış saat 22.00 de çok geç yaz da olsa
nişanlımla konuştum 9 da biz girsek 10 normal gibi dedi ama gene bi gider konuşurum bakalım ne diyecek

adam rüşvet istemiş ya söyle de kaç istiyon diğerine trafik vardı desin sizinkini erken kıysın gerçi burda trafik vardı dese herkes inanırda, izmirde inanırlar mı bilmem

memure teyze üstü kapalı istedi rüşveti

bizden önceki nikahla bizim yer karşılıklı hemencik gelir heralde çok bekletmeden

10 çok geç yaaa... Düğünlerde bizde 9da gelin damat girse hemen ilk nikah olur sonra dans falan edeceklerse ederler.. giriş yapıp masaya otururlar... nikah ortada yapmayı senden duydum canım... değişik adetler şekilller çok

bende burda girer girmez nikaha oturanı görmedim. bi şansımı deniycem saat için ama olmazsada napalım artık böyle olucak.
kadın haziranda bi gün gösterdi bir gecede en az 10 nikah vardı salonlarda kıyılacakmış hepsi belkide daha fazladır sayamadım bile o derece. nasıl yetişecekse hepsi birden

mayıs haziran ağustos eylül 4 ü çok yoğunmuş

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................54 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 92 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 97

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 157 :123:

Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................173 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 180 :123:

Neden öne aldınız canım??? Bişey mi oldu

hümüş öyle olması gerekti bi dünya karıştı ortalık salak memurenin işi acemi mi ne siz bana demiştnz 6 ay dan önce kayıt olmuo die o salak karı beni kayıt etti koşturdu beni bi dünya yok aile hekimiydi yok fotografçıydı uğraştım 2 dünya gökhanaa izah etmişler durumuda beni kafam basmadı ne oldu anlamadım sadece 1 hafta öne alırsak düzelir dedi o ara ben tabi annemi telaşa soktum kınayı tuttugumuz salona git şu tarihe bak ondan sonra çalgıcıları ara bu tarhte yerinz var mı vs çok uğraştm böyle karmakarışık bşy oldu neyseki hallettim....

günaydınlarrrrrrr çızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

nikah işlemlerini üzelten adam gökhana demiş ki 1 hafta daha erken gerdeğe giriceksinz gökhan da şok oldum bşy diemedim dio hehehe

ece su yeşilini renk olarak bende çok severim ama çiçekte çok soluk durmuş sanki ... o stokta olmayan harika bayıldım...

bide mor u lilayı vs pek sevmem renk olarak ama gelin çiçeklerine çok yakışıyor bir bak istersen...

ben söyledim mi size c.tesi fırsat buldum da 2 tane gelinlik denedim.. benim fiziğime kabarık gidiomuş hiç kabarık hayal etmemiştim hele straplez hiç düşünmemiştim napsam bilemedim üstümde güzelde durdu ama bnm içime sinmedi istemedgm bir modeldi...

nişanda da istemedgm bi renk elbise gymiştim her şey içimde ukte kalıo yahuuu

Gunaydınlarr kızlarr.
Nenacım olsun ya ha bigün önce sonra farketmezz boşver canım.
Ece bak nena da benim gibi lilaya bir göz diyor.Benim çok hoşuma gitmişti arkadaşımın lila gelin çiçeği arada sarılar da vardı.Çok tatlıydııı.

kızçeler bunlarda bnm önerilerim pembeli-beyazlıya bayıldımmmm

Eklentiler

• $çiçek.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $çiçek pembe.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $gelin_cicegi_012.webp
    18 KB · Görüntüleme: 20
  • $Gelin-Cicegi-Gelin-El-Buketi__64592308_0.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $mor.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $renkli.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 25
ece o stoklarda kalmayana bayıldımmm gelin çiçeğini atacaksan kapan yaşadı

Canım ben gelin buketçisinden alacağım çiçeğimi fırlatmayacağım. O bana hatıra kalacak çünkü buketleri pahalı. Çiçekçiden kır çiçeklerinden oluşan uçlarında uçuş uçuş organze tülden kurdeleler olan bir çiçek değil, bir kaç çiçek birden atacağım ben. Elimde tek buket var sanacaklar ama o buket bir kaç parçaya ayrılacak ve böylece daha fazla kişi mutlu olacak.

Şimdilik hepinizin tavsiyesi üzerine bekleyeceğim kızlar. Bir umut belki o buketten belki de daha güzeli girer yaza, takipteyim. Geçen Ağustos ayında görüpte almamıştım daha var diye, bir de daha güzeli gelir mi diye düşünmüştüm şimdi nasıl pişmanım almadığıma.

Bu arada ben belki gelinliğimin belinden pembe kurdele geçireceğim çıkmayan cinsten o yüzden lila tercih edemem.

Nena siz 28'i istemiyormuydunuz 2 gün daha bekleseydiniz zaten 6 ay kalıyordu. Taa ne zaman gün aldınız, alırken akılları nerdeydi acaba kaç gün olmuş zaten 6 aya 2 gün kalmış yeni mi arıyorlar ne garip insanlar.

bekle çiçeği cnm ama yinede araştır belki ona benzer bir şey bulursun...

yok cnm biz 29 na almıştık tarihi 27 de kına olucaktı herşey dün alt üst oldu aptal şeyler beni strese soktular bide utanmadan arıyolar çok gerildim çıldırdım annemle gökhana patladı sinirim o karıyıda fena benzettim zaten neyse şansım yaver gitti de her şeyi hallettim sonra gökhanla annemden özür dileim onlarda saolsun haklı oldgmu ve istemedn tepki gösterdgmi anladılarda affettiler beni şuan her şey yolunda işte nikah 1 hafta erkene geldi iyi oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…