347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkes burayı cokkk boşladı size yepppyeni konu açıyorum lütfen herkes iştirak etsin teşekkürler

-fotografı bilindik fotografcılara mı cektriceksnz stüdyosu ün yapmış kişilerden bahsediyorum yoksa mahallaenzde veya ilçenzde ki herhangi bir fotografcıda mı çektiriceksiniz?

- dış mekan mı iç mekan mı olacak aynı zaman da mekan tercihlernizi rica edicem fikir olması acısından

benim düşüncem zümrütte çektirmek,dış mekan düşünüyorum (emirgan korusu,haydarpaşa otogarı,pendik sahil yada son olarak kilyos plajı) bana ekstra fikirlerle gelebilrsnz

Tupperlarım geldi. Bu tupperlar bağımlılık yapıyor yeminle, çok güzeller. Elinize aldığınızda asla plastik demiyorsunuz çok farklı bir şey.

Günaydın kızlar nikah işlemlerini bu sabah bitirdim ve kesinleştirdim 1 eylül pazar günü saat 15:30'a aldım nikah salonu için 400 tl, evlilik cüzdanı için 66 tl para ödedim. düğün yerimizde belli bi kına için yer ayarlaması kaldı onuda ayarlasak zorlu kısmı aşmış olucam

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bize konuşma özürlü bayan herşey dahil 341 tl dedi demekki her ilde fiyatlar değişiyor.

Hümeyra sen tupperdan şek şek aldın mı canım? Nasıl kullanılıyor diye soracaktım. Topaklanmamayı sağlayan kavuniçi halka üstte duruyor onun şek şekin içinde salladıkça aşağı yukarı gidip gelmesi lazım değil mi? Yukarda durarak topaklanmayı nasıl engelicek ki?

Sağol tatlım seninle konuşmuştuk fotoğraf hariçmiş fotoğrafçıya ayrı para verilcek gidip fotocuya sorucaktım fiyatı vazgeçtim askerim gelince birlkte gideriz herşeyide benmi halledeyim birazda o uğraşsın

Almadım canım yaa o ne ki..

nenacım sana ilk cevap benden gelsin çok yoğun araştırmalarım sonucu son olarak serhat serkan güzelsoy a çektirmeye karar verdim, tabi düğüne kadar daha iyisini bulursam değişebilir. mutlaka dış çekim istiyorum ben eğer zaman konusunda problem yaşamazsak atatürk arboretumu 'nda resim çektirmek istiyorum. yok o kadar uzakta çok zor olup gidip gelmesi derlerse hidiv kasrı yada fenerbahçe parkı olabilir , ya da çengelköy ün ara sokaklarında eski evler var orda da çok güzel resimler çekilebiliyo. arkadaşlarım zümrütte çekildi stüdyoda ama ben pek beğenmedim çok fotoshop vardı hepsinde

Benim beyaz eşyalar bitti artık alındı da buzlukla ilgili birşey soracaktım ama sen almamışsın daha.

Hangi marka düşünüyorsunuz?

Benim karışık olacak canım tek marka olamayacak..

Bulaşık bosch
Çamaşırla fırını da vestelden alacağız o tanıdık annem taksitle ödeyecek

Buzdolabını daha demediler şurdan alalım diye bu hafta sonu ev bakacağız sonra da alacağız eşyaları yavaş yavaş zaten beyaz eşyanın işi basit gideceğiz şu şu bitti modelleri canım inceler netten

merhaba kızlar, kaç gündür giremedim buraya.acayip yoğunum bu ara bir ödev yağmurudur bitmek bilmiyor,baya bir stresliyim malesef..takip edemedim sizi umarım herkesin keyfi yerindedir. hepinizi öpüyorum

Vay benim videosunu paylaştığım çocuk yattı demek kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…