Nenam ne patavatsiz adammis yaa o
.. 1 hafta erken gireceksiniz sanane ya istediğim.zaman girerim
Hehehehh.sen 22sinden önce girme deadama inat 29 un da giricem
Hehehehh.sen 22sinden önce girme de
Günaydın kızlar nikah işlemlerini bu sabah bitirdim ve kesinleştirdim 1 eylül pazar günü saat 15:30'a aldımnikah salonu için 400 tl, evlilik cüzdanı için 66 tl para ödedim. düğün yerimizde belli bi kına için yer ayarlaması kaldı onuda ayarlasak zorlu kısmı aşmış olucam
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bize konuşma özürlü bayan herşey dahil 341 tl dedi demekki her ilde fiyatlar değişiyor.
Hümeyra sen tupperdan şek şek aldın mı canım? Nasıl kullanılıyor diye soracaktım. Topaklanmamayı sağlayan kavuniçi halka üstte duruyor onun şek şekin içinde salladıkça aşağı yukarı gidip gelmesi lazım değil mi? Yukarda durarak topaklanmayı nasıl engelicek ki?
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bize konuşma özürlü bayan herşey dahil 341 tl dedi demekki her ilde fiyatlar değişiyor.
Hümeyra sen tupperdan şek şek aldın mı canım? Nasıl kullanılıyor diye soracaktım. Topaklanmamayı sağlayan kavuniçi halka üstte duruyor onun şek şekin içinde salladıkça aşağı yukarı gidip gelmesi lazım değil mi? Yukarda durarak topaklanmayı nasıl engelicek ki?
Almadım canım yaa o ne ki..
herkes burayı cokkk boşladı size yepppyeni konu açıyorum lütfen herkes iştirak etsin teşekkürler
-fotografı bilindik fotografcılara mı cektriceksnz stüdyosu ün yapmış kişilerden bahsediyorum yoksa mahallaenzde veya ilçenzde ki herhangi bir fotografcıda mı çektiriceksiniz?
- dış mekan mı iç mekan mı olacak aynı zaman da mekan tercihlernizi rica edicem fikir olması acısından
benim düşüncem zümrütte çektirmek,dış mekan düşünüyorum (emirgan korusu,haydarpaşa otogarı,pendik sahil yada son olarak kilyos plajı) bana ekstra fikirlerle gelebilrsnz
Hümüşşş sen beyaz eşyalarını hangi marka aldın canım??? Ona göre bir şey soracaktımda...:44:
Daha almadım ama arçelik almayacağım canım ben
Benim beyaz eşyalar bitti artık alındı da buzlukla ilgili birşey soracaktım ama sen almamışsın daha.
Hangi marka düşünüyorsunuz?
nenacım sana ilk cevap benden gelsin çok yoğun araştırmalarım sonucu son olarak serhat serkan güzelsoy a çektirmeye karar verdim, tabi düğüne kadar daha iyisini bulursam değişebilir. mutlaka dış çekim istiyorum ben eğer zaman konusunda problem yaşamazsak atatürk arboretumu 'nda resim çektirmek istiyorum. yok o kadar uzakta çok zor olup gidip gelmesi derlerse hidiv kasrı yada fenerbahçe parkı olabilir , ya da çengelköy ün ara sokaklarında eski evler var orda da çok güzel resimler çekilebiliyo. arkadaşlarım zümrütte çekildi stüdyoda ama ben pek beğenmedim çok fotoshop vardı hepsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?