347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mervecim ilgine teşekkürler valla senden başka da cvp veren olmadı küstüm hepsine şuan tripliii den dahada ttripliyimbende onlara cvp vermeyeceğim

bu arada senin mekanları da begendim fenerbahce parkını bende düşünmedim değil ama sende söyleynce daha bi hosuma gitti...zümrüt photoshop u cok mu kullanıo söyleriz az kullansın gerçi fiyatları konusun da bir bilgim de yok serhat-serkan dediğinn yeri nerede bende bi bakayım birde fiyat konusun da bilgin var mı valla ben tam gün için 3 bin tl civarı fiyat aldm bir kaç yerden

Güle güle kullan canım. Benim hepsi tek marka oldu. Böylesinin daha iyi olacağına inandım. Bu arada tanıdıkta olsa kalitesine güvenmediğin bir markaysa alma derim. Gerçi hep diyoruz şans işi diye ama umarım sen memnun kalanlardan olursun.

Büyük eşyalar kolaylık ama erken alınmasının bir çok avantajı var mesela. Benim alındı bitti, bu kadar çok şey arasında bir de beyaz eşya parası ödemiyorum.

Bizimkilerde Bosch diye tutturmuşlardı ama neyseki benim istediğim oldu çünkü başta bana sormuşlardı siz ne marka alıyorsunuz bizde ona göre alalım da farklı farklı olmasın demişlerdi sonra kendi söyledikleriyle ters düştüler ama kayınvalidem benim beğendiğim buzdolabını daha çok beğenince benim istediğim marka oldu. Bir televizyonlar kaldı artık.

Nena ben cevap vermedim çünkü aynı yerlerde değiliz diye. Bizde çok fazla bu işi yapan tanıdık var onlardan birini ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Dış mekan çekimi yaptıracağım bende. Havagazı fabrikası, gar ve asansörde çektirmeyi düşünüyorum fotoğraflarımı. İzmir'de çokta fazla yer yok, hemen herkesin çekim yaptırdığı yerler buralar.

güzelmiş değişik geldi...peki şey sorayım sabahtan aksama kadar mı cektirteceksnz fotografları yani evinden itibaren başlıolar kuafördeki ayrıntılar ne bilym a dan z ye her seyi çektikleri paketler varya oyle bir şey düşünüomusnz yoksa sadece gttgnz mekanda çeksin bitisn mi ben karar vermeedim de

Canım valla ben onu konuşacağım. Genelde bizim burda kuaförden itibaren çekiyor çoğu fotoğrafçı. Eve gelmesine gerek yok. Gideceğim kuaförde randevulaşıp buluşuruz sonra çekim yapılacak mekanlara gideriz, sonra da nikaha. İnşallah o sıcakta saçım başım bozulmaz fotoğraflarda. Belki de fuarda bir çekim yaptırır geçerim direkt nikaha. Saçımın makyajımın kesinlikle bozulmaması lazım.

öylemi bzm burada tercihe göre istersen fotograf cekilecek mekanda cektirip bitirrsin istersen evden itibaren cekerler her sanıyeni en azından kımınle konustuysam işleyiş böyle dediler ama biraz külfetli biz her şeyi kendmz yapıcgmz için 3000 tl ve üzeri bize fazla geliyor sanırım sadece mekana gidip cektırıcez gibime geliyor ama bilemedim...

saç-makyaj kısmın da haklısın bozulmaması gerekıyor onun için damadın baya bi özen göstermesi gerekicek el kol ahreketlerine fotograf çekinirken bakalım artık nasıl olcak

saçını nasıl yaptırmak ıstıyorsun canım..bende cok öenm verıyorum saç makyaj ve fotograf olayınaa

Ben evden itibaren istemiyorum. Zaten saçım başım dağınık, benzim soluk olacak kuaföre giderken o halde fotoğraflansam ne olur. Kuaförde buluşuruz makyajım yapılırkende çekim yapar sonra mekanlara geçeriz belki sadece tek bir mekana gideriz bilmiyorum inan ki. Yazın sıcağında çok arkadaşımı biliyorum topuzu düşen, saçları karışan, makyajı akan... Ben o halde nikah salonuna girmek istemiyorum gelin ile damada eziyet gibi geliyor. Zaten nikah salonunun fotoğrafçısıda dışarda çekim yapıyor. Birde biz nikah salonuna böyle arabalarda geleceğiz ben ordada güzel fotoğraflarımızın olacağına inanıyorum.

Son düzenleme:
saçını nasıl yaptırmak ıstıyorsun canım..bende cok öenm verıyorum saç makyaj ve fotograf olayınaa

Klasik bir topuz olmayacağı kesin. Omuzlarım geniş ve zayıfım kemiklerim çıkıyor topuz yaptırınca ve benim yüzüm küçük o yüzden saçlarımı açık bıraktırıp Helen tarzı yanlardan toplatmayı düşünüyorum. Makyaj için ise Alsancak Mac ya da Krylon ya da burda beğendiğim bir iki kuaför var onların makyözleriyle konuşacağım. Prova şartım var provasız o gün asla teslim etmem kendimi.
Kendimde çok güzel makyaj yapıyorum. Belki de Mac'tan makyaj malzemelerini alıp kendim yapacağım, bir tek kirpik taktırırım.

Canım nişan makyajımı atayım. Akşamda unutmazsam nişan makyajımın profesyonel çekimle çok yakından görüntüsünü atacağım. Yakından bakarsınız. O makyajın kahve tonlarında ya da siyah tonlarında olanını düğünümde yapabilirim.

bencede sıyah grı tonları gelınlere guzel yakısıyor.ben eskıden derdım dugunumde yesıl makyaj yaptırırım dıye yesılı cok yakıstırıyorlar ama buyuyunce fıkrı degısıyormus ınsanın.merak ettım resımlerı

İsteme de yaptığım makyajım. Eve makyöz getirtmemize rağmen beğenmeyip kendi yaptığım makyaj bu.

Bu da nişan makyajım, çooook daha yakın fotosunu akşam atacağım.

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................53 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 91 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 96

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 156 :123:

Tripliii: 15 Eylül 2013 Düğün..........................172 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 179 :123:

Evet cepten atınca net çıkmamış fotolar ama dediğim gibi akşam evden nişan cd'imizi bulup yakından makyajımı paylaşmaya çalışacağım. O zaman daha net fikriniz olur. Aslında yüzümüzü en iyi tanıyan kendimizizdir eğer yeteneğiniz varsa kendiniz yapın derim ben. Bir kaç kere yaptırdım ve inanamadım ayna karşısındaki görüntüme. Bir kaç yaş attırmıştı. Ben çok titiz yapıyorum, işe giderken bile yarım saat 40 dakikamı alıyor makyajım ama her makyöz olduğunu iddaa eden maalesef çokta özenmiyor. Eve getirttiğim makyözün 5 dakika içinde takma kirpiklerde dahil olmak üzere özensizce yaptığı makyajı gördükten sonra bu konuda daha temkinli davranmaya karar verdim. Eğer güzel bir cildiniz varsa kaliteli markalarla ve biraz denemeyle kuaförlerdekinden çok daha güzel makyaj yapabileceğinize inanıyorum. İçime sinen bir makyöz bulamazsam o günümü kesinlikle riske atmayacağım.

Son düzenleme:

İnşallah canım geçen sene kuzenim evlendi ordan aldık çok memnun

ececim ya makyaj ve saç konusu çok sıkıntılı herkes beceremiyor bnm söz makyajm ve saçım faciaydı nişanda da başka yere yaptrdm sacımı makyajımı da kendim yaptım ... kendim fena makyaj yapmam cocuklugumdan beri boyalarla ilgiliyim ama gelinliğime uygun profesyonel bir makyaj yapabilirmiyim bilmiyorum dediğin mantıklı en güzeli yetenek varsa kendimz yapmak hafta sonu gideyim en iyi kalitede tüm malzemeleri alayımda şimdiden başlayım kendime detaylı makyaj yapmaya biraz elim alışsın hemde kendimi riske sokmamış olurum mantıklı olur

Canım ben çok güzel çizim yapıyorum, ailem çok istedi moda tasarım falan okuyayayım ama dinlemedim onları. O yüzden eyeliner olsun, göz kalemi olsun tek seferde çok iyi çekebiliyorum, el yeteneğim var. Gölgeli makyajları da çok yapıyorum günlük hayattada gölgelendirmeli makyaj yapıyorum. Ve çoğunlukla bej, kahve rengi tonlarında makyajlar yapıyorum yani toprak tonlarında. Hergün yüzüm fondotenleniyor, göz aydınlatma farı falan uyguluyorum altına üstüne süngerle bildiğin kusursuz bir cilt ve makyajla çıkıyorum dışarı. Bana istemede ve nişanda herkes kendin yap dedi. istemede dinlemedim bana artı olan tek şey kirpikler oldu, o da yapılan makyajı beğenmedim yüzümü yıkarken bir kısmı düştü. Bir de ben çevremdekilerin özel gün makyajlarını da yapıyorum.

Şimdi sen evdeki malzemelerle dene. Düğün zamanı Mac ya da Kryolan öneririm ama onlarla yaparsın, eğer içine sinen bir makyöz bulamazsan. Kuaförler boya küpüne düşürüyor çünkü.

ahh ben de ne çok istiyorum kendim makyaj yapabilmeyi öyle güzeeell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…