Vay benim videosunu paylaştığım çocuk yattı demek kafana
nenacım sana ilk cevap benden gelsin çok yoğun araştırmalarım sonucu son olarak serhat serkan güzelsoy a çektirmeye karar verdim, tabi düğüne kadar daha iyisini bulursam değişebilir. mutlaka dış çekim istiyorum ben eğer zaman konusunda problem yaşamazsak atatürk arboretumu 'nda resim çektirmek istiyorum. yok o kadar uzakta çok zor olup gidip gelmesi derlerse hidiv kasrı yada fenerbahçe parkı olabilir , ya da çengelköy ün ara sokaklarında eski evler var orda da çok güzel resimler çekilebiliyo. arkadaşlarım zümrütte çekildi stüdyoda ama ben pek beğenmedim çok fotoshop vardı hepsinde
Benim karışık olacak canım tek marka olamayacak..
Bulaşık bosch
Çamaşırla fırını da vestelden alacağız o tanıdık annem taksitle ödeyecek
Buzdolabını daha demediler şurdan alalım diye bu hafta sonu ev bakacağız sonra da alacağız eşyaları yavaş yavaş zaten beyaz eşyanın işi basit gideceğiz şu şu bitti modelleri canım inceler netten
mervecim ilgine teşekkürler valla senden başka da cvp veren olmadı küstüm hepsine şuan tripliii den dahada ttripliyimbende onlara cvp vermeyeceğim
bu arada senin mekanları da begendim fenerbahce parkını bende düşünmedim değil ama sende söyleynce daha bi hosuma gitti...zümrüt photoshop u cok mu kullanıo söyleriz az kullansın gerçi fiyatları konusun da bir bilgim de yok serhat-serkan dediğinn yeri nerede bende bi bakayım birde fiyat konusun da bilgin var mı valla ben tam gün için 3 bin tl civarı fiyat aldm bir kaç yerden
Güle güle kullan canım. Benim hepsi tek marka oldu. Böylesinin daha iyi olacağına inandım. Bu arada tanıdıkta olsa kalitesine güvenmediğin bir markaysa alma derim. Gerçi hep diyoruz şans işi diye ama umarım sen memnun kalanlardan olursun.
Büyük eşyalar kolaylık ama erken alınmasının bir çok avantajı var mesela. Benim alındı bitti, bu kadar çok şey arasında bir de beyaz eşya parası ödemiyorum.
Bizimkilerde Bosch diye tutturmuşlardı ama neyseki benim istediğim oldu çünkü başta bana sormuşlardı siz ne marka alıyorsunuz bizde ona göre alalım da farklı farklı olmasın demişlerdi sonra kendi söyledikleriyle ters düştüler ama kayınvalidem benim beğendiğim buzdolabını daha çok beğenince benim istediğim marka oldu. Bir televizyonlar kaldı artık.
Nena ben cevap vermedim çünkü aynı yerlerde değiliz diye. Bizde çok fazla bu işi yapan tanıdık var onlardan birini ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Dış mekan çekimi yaptıracağım bende. Havagazı fabrikası, gar ve asansörde çektirmeyi düşünüyorum fotoğraflarımı. İzmir'de çokta fazla yer yok, hemen herkesin çekim yaptırdığı yerler buralar.
güzelmiş değişik geldi...peki şey sorayım sabahtan aksama kadar mı cektirteceksnz fotografları yani evinden itibaren başlıolar kuafördeki ayrıntılar ne bilym a dan z ye her seyi çektikleri paketler varya oyle bir şey düşünüomusnz yoksa sadece gttgnz mekanda çeksin bitisn mi ben karar vermeedim de
Canım valla ben onu konuşacağım. Genelde bizim burda kuaförden itibaren çekiyor çoğu fotoğrafçı. Eve gelmesine gerek yok. Gideceğim kuaförde randevulaşıp buluşuruz sonra çekim yapılacak mekanlara gideriz, sonra da nikaha. İnşallah o sıcakta saçım başım bozulmaz fotoğraflarda. Belki de fuarda bir çekim yaptırır geçerim direkt nikaha. Saçımın makyajımın kesinlikle bozulmaması lazım.
Canım valla ben onu konuşacağım. Genelde bizim burda kuaförden itibaren çekiyor çoğu fotoğrafçı. Eve gelmesine gerek yok. Gideceğim kuaförde randevulaşıp buluşuruz sonra çekim yapılacak mekanlara gideriz, sonra da nikaha. İnşallah o sıcakta saçım başım bozulmaz fotoğraflarda. Belki de fuarda bir çekim yaptırır geçerim direkt nikaha. Saçımın makyajımın kesinlikle bozulmaması lazım.
öylemi bzm burada tercihe göre istersen fotograf cekilecek mekanda cektirip bitirrsin istersen evden itibaren cekerler her sanıyeni en azından kımınle konustuysam işleyiş böyle dediler ama biraz külfetli biz her şeyi kendmz yapıcgmz için 3000 tl ve üzeri bize fazla geliyor sanırım sadece mekana gidip cektırıcez gibime geliyor ama bilemedim...
saç-makyaj kısmın da haklısın bozulmaması gerekıyor onun için damadın baya bi özen göstermesi gerekicek el kol ahreketlerine fotograf çekinirken bakalım artık nasıl olcak
saçını nasıl yaptırmak ıstıyorsun canım..bende cok öenm verıyorum saç makyaj ve fotograf olayınaa
Canım nişan makyajımı atayım. Akşamda unutmazsam nişan makyajımın profesyonel çekimle çok yakından görüntüsünü atacağım. Yakından bakarsınız. O makyajın kahve tonlarında ya da siyah tonlarında olanını düğünümde yapabilirim.
Güle güle kullan canım. Benim hepsi tek marka oldu. Böylesinin daha iyi olacağına inandım. Bu arada tanıdıkta olsa kalitesine güvenmediğin bir markaysa alma derim. Gerçi hep diyoruz şans işi diye ama umarım sen memnun kalanlardan olursun.
Büyük eşyalar kolaylık ama erken alınmasının bir çok avantajı var mesela. Benim alındı bitti, bu kadar çok şey arasında bir de beyaz eşya parası ödemiyorum.
Bizimkilerde Bosch diye tutturmuşlardı ama neyseki benim istediğim oldu çünkü başta bana sormuşlardı siz ne marka alıyorsunuz bizde ona göre alalım da farklı farklı olmasın demişlerdi sonra kendi söyledikleriyle ters düştüler ama kayınvalidem benim beğendiğim buzdolabını daha çok beğenince benim istediğim marka oldu. Bir televizyonlar kaldı artık.
Nena ben cevap vermedim çünkü aynı yerlerde değiliz diye. Bizde çok fazla bu işi yapan tanıdık var onlardan birini ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Dış mekan çekimi yaptıracağım bende. Havagazı fabrikası, gar ve asansörde çektirmeyi düşünüyorum fotoğraflarımı. İzmir'de çokta fazla yer yok, hemen herkesin çekim yaptırdığı yerler buralar.
ececim ya makyaj ve saç konusu çok sıkıntılı herkes beceremiyor bnm söz makyajm ve saçım faciaydı nişanda da başka yere yaptrdm sacımı makyajımı da kendim yaptım ... kendim fena makyaj yapmam cocuklugumdan beri boyalarla ilgiliyim ama gelinliğime uygun profesyonel bir makyaj yapabilirmiyim bilmiyorum dediğin mantıklı en güzeli yetenek varsa kendimz yapmak hafta sonu gideyim en iyi kalitede tüm malzemeleri alayımda şimdiden başlayım kendime detaylı makyaj yapmaya biraz elim alışsın hemde kendimi riske sokmamış olurum mantıklı olur
ahh ben de ne çok istiyorum kendim makyaj yapabilmeyi öyle güzeeellEvet cepten atınca net çıkmamış fotolar ama dediğim gibi akşam evden nişan cd'imizi bulup yakından makyajımı paylaşmaya çalışacağım. O zaman daha net fikriniz olur. Aslında yüzümüzü en iyi tanıyan kendimizizdir eğer yeteneğiniz varsa kendiniz yapın derim ben. Bir kaç kere yaptırdım ve inanamadım ayna karşısındaki görüntüme. Bir kaç yaş attırmıştı. Ben çok titiz yapıyorum, işe giderken bile yarım saat 40 dakikamı alıyor makyajım ama her makyöz olduğunu iddaa eden maalesef çokta özenmiyor. Eve getirttiğim makyözün 5 dakika içinde takma kirpiklerde dahil olmak üzere özensizce yaptığı makyajı gördükten sonra bu konuda daha temkinli davranmaya karar verdim. Eğer güzel bir cildiniz varsa kaliteli markalarla ve biraz denemeyle kuaförlerdekinden çok daha güzel makyaj yapabileceğinize inanıyorum. İçime sinen bir makyöz bulamazsam o günümü kesinlikle riske atmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?