347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cok tesekkur ederm cok naziksn ececim arada km olmasaydı burda herkesin birbirine cok yardmı dokunurdu eminim...

böyle güzel bir yeteneğinin olması sana her zaman artı çünkü en nihayetinde kadınz ve çalışıyoruz davetlere vs gdyrz makyöze para vermektense kendin yapman cok makul bnde kendim yapma taraftaryım gölgelendrmeden vs pek anlamam eyeliner da cekemıyorum ama göz kalemini cok güzel kullanırım bende kusursuz makyaj yapabılırım ama gölge vs hiç denemedim püf noktası verebilrsen hafta sonu evde denemek isterim

Canım şöyle anlatayım sana. Cildini önce iyice temizle. Benim tercihim yüz sabunudur. Yüzümü yıkamazsam asla makyajımın temizlendiğine ikna olmaz bir türlü içim rahat etmez. Ben önce bir güzel yıkarım. Peeling uyguluyorum haftada 2 kere. Sonra kremliyorum. Gece gündüz kremi kullanıyorsan onlar zaten çok güzel nemlendiriyor cildini.

Makyaj için özel bir davetse Max Factör'ün makyaj sabitleyicisini baz olarak sürüyorum yüzüme, bebek gibi bir cildin oluyor, nişanımda baz olarak fondötenden önce o vardı yüzümde. Nasıl bir şey olduğunu resmini bulursam paylaşacağım. Pahalı bir ürün günlük kullanıma uygun değil. Günlük makyaj yapıyorsam fondöten sürüyorum. Gece makyajıysa üzerine pudrada sürüyorum. Pudra parlamayı önlüyor, daha pürüzsüz ve soft bir makyaj yapmana yardımcı oluyor. Fondöteni tüm yüzümüz, gözler, gözaltı, çene altı ve boyunun bir kısmınada uyguladıktan sonra gözlere geçiyoruz. Göz kapağımıza muhakkak baz sürmek zorundayız yoksa gün içinde yağlanma oranı yüksek bir bölge olduğundan farınız akar, göz kaleminiz farınıza bulaşır. Baz için ten rengi ya da beyazı tercih edebilirsin. Ben ten rengi kullanıyorum pudra gibi bir yapısı var ve süngerle sürülüyor. Üzerine farımı sürüyorum. Far uygulamasını ise gölgeli yapacaksak önce açık olan rengi tüm göz kapağımıza, koyu olan rengi ise göz kapağımızın dışta kalan kısmına parmağımla yayıyorum. Böylece açıktan koyuya doğru yumuşak bir geçiş sağlanıyor. Üzerine çektikten sonra sabitlenen siyah göz kalemini göz kapağımın ortasından ya da içten dışa doğru bir seferde çekiyorum. Göz altıma da beyaz ya da kırık beyaz tonlarında baz uyguluyorum yine süngerle. Sonra maskaramı sürüyorum. Eğer maskaradan dökülen siyah siyah topakçıklar varsa süngerle göz altıma tekrar sünger geçiyorum. O süngeri kaş altımada uyguluyorum ki daha aydınlık bir görüntü veriyor. Sonra yanaklara şeftali tonlarında bir iki fırça darbesiyle renklendirme yapıyorum. Yüzümün bembeyaz olmaması için allık fırçasıyla burnuma, çeneme ve alnıma da sürüyorum. Bunu yaparken fırçayı bir daha allığa daldırmıyoruz tabi yanaklarımıza sürdükten sonra fırçada kalanıyla bunları yapıyoruz. Gelelim dudaklara gözümüze koyu renk makyaj yapmış isek kesinlikle dudaklara koyu renk ruj sürmüyoruz. Genelde allık ile dudakları bütünlemeye çalışın. Eğer gözlere belli belirsiz makyaj yapmışsanız dudakları koyulaştırabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Ece senin turizm.işinden.güzellik içine girmen lazım ben makyaj.yapmıyorum ama düğün de az da.olsa yapılacak çok.doğal.olması.lazım.yüzümde.makyaj.olduğu belli.bile.olmamali
hangi.ürünleri alayım.ben???
İşin kötüsü benim.beyfendi makyajı hiç.sevmez yaşayışım dolayısıyla disarda zaten yapmam ben ama dedim alayım da evde sana susleneyim yokkkk diye istemem makyaj falan yüzün bozulacak sonra
yüzümde hiç sivilce akne siyah.nokta.yok benim.masallah

selamlar fıstıklar

nena tatlım fotocuyu bulunduğum yerden ayarladım ben 1000 liraya 2 mekana gideceğiz büyük ihtimalle ama yerlere karar vermedik nişanlım gelince konuşucaz o konuyu. aslında netten harika fotocular bulmuştum ama şehir dışı olunca bize çok pahalıya geliyodu vazgeçtik ondan. bizim fotoğrafçı eve gelmeyecek ama istersen kuaföre gelebilirim dedi. bakalım nasıl olacak çekim.

tripliii ne güzel anlatmışsın makyaj yapmayı öyle. bende çok ağır makyaj yapmam kalem ve rimeli seviyorum. elim pek yatkın değil sanırım gözümü boyarken bile kırk kere silerim

Canım ben Mac'in ürünlerini beğeniyorum açıkçası bir kalemtraşı var bende yıllar oluyor alalı o bile taş gibi hala duruyor. İyi para veriyorsunuz ama hakediyor doğrusu. Günlük makyajımı Flormar'dan yapıyorum ben ve annem Avon satış temsilciliğine başladı kısa bir süre önce şimdide onun makyaj malzemelerini deneyeceğim. Gece için Max Factör ve Mac çoğunlukla Loreal'de kullandığım oluyor. Genelde günlük makyajımda en pahalı kullandıklarım rimellerim Max Factör ya da Loreal. Kirpiklerimi dolgun gösteren, uzatan başka markaların rimellerine rastlamadım daha.

Şimdilik çevremde isteyen kişilere gidip yapıyorum, tanıdıklara falan az biraz kursla bu işi profesyonel make up'lığa dökebilirim aslında.

Bu arada benimde yüzümde tek bir sivilce bile yok, ergenlik dönemimde de çıkarmadım. Bir de makyaj yapmak kadar temizlikte çok önemli bir husus. Benim işten gelir gelmez yaptığım ilk iş yemek yemek, sonra da duş olduğu için banyoda güzelce arındırıyorum cildimi, peelingimi falan da banyo esnasında yapıyorum. Çıkınca da göz altı nemlendiricimi falan sürüyorum.

Canım faydalı olabildiysem ne mutlu bana.

ececim çok güzellll anlattın detayına kadar gece-gündüz-göz çevresi kremlerini düzenli kullanıyorum bende hafat 1 gün bazen 2 gün peeling uyguluorum ayda 1 defa maske falan yapıorum cilt temizliği bnm içinde çok önemli asla kimseyi yüzüme dokundurtmam gökhanda dahil buna bnm çene kısmım biraz hassas cildm pürüzsüz ama çene kısmım da regl dönemlermde sivilcelenme oluyor 1-2 haftaya geçiyorlar... cildime iyi bakarım evde kendim yaptgm maskeleri uygularm vs...

neyse bende alix avien kullanıorum 1 yıldr sadece allıgım max. makyaj malzemernden cok memnunum heleki göz kalemleri bi harika tavsiye ederm..

bende günlük makyajımı yaparm ama detaylı deil hafif şeftali rengi allıgım,yeşil göz kalemim,rimel ve şeftali rengi ruj sürerim aydınlatma vs hiç denemedm benim gökhanda makyajı sevmez ruj,allık cildmin bozulucgnı düşünüo ama uyduruk şeyler kulalnmıorm güzelce de temzlıyorum yıllardır masallah tık yok ilerde fire vermezsek tabi

şimdi ben üşenmezsem c.tesi-pazar aydınlatmalı makyaj yapacagm ama bunun için aydınlatma ürünleri almam lazım daha önce kullanmadgmdan bende mevcut değil elimi alıştrym özellikle gözlerimi gölgelemeye.. benim gözlerm yeşil oldgundan ben alt tatlı bir gri üstünede koyu zümrüt rengi bir yeşille gölge yapayım bakalım

Canım gözlerin yeşilse mürdüm tonları, kahve ve siyah sana çok yakışacaktır. Kendi gözlerinin renginde makyaj yaparsan gözlerini saklarsın unutma bunu.

Ben Flormar'ın şu göz kalemini öneririm. Elinin üst kısmına bir çizik at ve bekle 30 saniye kadar krem ya da makyaj temizleyici olmadan silemeyeceksin. Benim şuanda gözümde sabah 07:00'de yaptığım makyaj akşama kadar kalıyor.

Bu kalemi deneyin bana dua edeceksiniz. Her markayı denedim bunun kadar yumuşak, bunun kadar kalıcı akmayan dağılmayan bir başka göz kalemi daha tanımıyorum ben.

Bu arada gözleriniz büyükse siyah göz kalemini, özellikle yukardakini gözlerinizin içine, gözleriniz küçükse ve olduğundan daha iri gözükmesini istiyorsanız beyaz göz kalemini gözlerinizin içine ve göz pınarlarınızın diplerine çekerek kullanın.

Son düzenleme:
Bu arada alakasız olacak ama Queen's Kitchen kampanyası gördüğünüzde bana haber verir misiniz? Geçen gün almadığım tuzluk biberlik, yağlık sirkelik takımında aklım kaldı. Bir de 3'lü saklama kabı vardı ki onun resmini bulamadım ama çok şıklardı.

Beğendiğim ürün bu. Queen Kitchen kampanyası gördüğünüzde haber vermeniz rica olunur.

mürdüm rengi hiç denemedim ama siyah bana hiç gitmiyor gözlerimi tamamen yok ediyor,kahve rengi dediğin gibi bana çok yakışıyor ama çok güzel tonunu yakalarsam her kahvede uymuyor mesela....bnm alix avien de kalıcı ama kalemden önce fondoten veya krem varsa kalmıo akıo ben fondoten kullanmadgm için hiç akmıyor kalemim.. flormarıda alıp deneyeceğim ilgine cok teşekkür ederm ececim..bugün ki tavsiyelerin inanılmaz işime yaradı

Canım siyahın yok etmesinin muhtemel sebebi gözünün şeklinde siyah kalem çekiyor olman göz kalemini gözünün şeklinde değil eğimli olarak sadece üste çek, altına siyah çekme. Göz pınarlarına beyaz kalem sür. Siyah kalem altta herkese yakışmaz şayet bana hiç yakışmıyor satanist gibi oluyorum bende.

Eğimi de göstereceğim sana, bir kalem bir göz şeklini nasıl değiştirir şu fotoğrafta göreceksin.

güzel bir resim bulmuşsun dogru söylüyoorsun bunu da dikkate alıcam aferin sana ece be ne güzel şeyler öğrettn bana bugün öpüyorum

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Güzel haberlerle geldim Eşim pazartesi işe başlıyor çok şükür.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
güzel haberlerle geldim eşim pazartesi işe başlıyor çok şükür.

hayırlı olsun canım... Ben yokken neler oldu burda. Bizde işlerimizi halletmeye çalışıyoruz. Gelinlik siparişini verdik. Eşylarımızı beğendik.. Yarın gidip nikah günü alıcağım

canımmm serhat serkan güzelsoy sana yakın kurtköyde yeri ama heryere gidiyolar. zümrütle çalışcaksan mutlaka photoshop işini söylemelisin. serhat serkan güzelsoy geçen yıl sonu sorduğumda 2013te tüm gün için kuaför çekimleri de dahil, ayrıca klip çekimi de dahil 2500 tl dedi. aralık ayında kayıt yaptırırsan 1750ye yapıyodu bu paketi, yani 2500den biraz indirim yapar bence
Gün Boyu Dış Mekan Çekimi (Kuaför Dahil-09:00-17:30-18:00)
Ortalama 700-2000 Fotoğraf Karesi (Orjinal boyut DVD içerisinde teslim)
En iyi 300-600 Kare Garanti Fotoğraf Çalışması
Siyah&Beyaz,Sepha,Naturalshop Çalışmaları
1 Adet 10 Yaprak Mat (yada ”Kristal&#822130,5x80cm Panoramik Albüm
2 Adet 10 Yaprak Aile Albümü
2 Adet 10 Yaprak Cep Albümü
1 Adet 75×100 Büyük Ebat Fotoğraf Baskısı
2 Adet 3’lü Esnek Deri Albüm (15x21cm)
1 Adet 3'lü Cam Duvar Çerçevesi (15x21cm)
100 Adet 15x21cm baskı Fotoğraf Baskısı
2 Adet HD Formatlı Slayt 1080p
1 Adet HD Formatlı Sinema tadında Video clip 1080p
Cd/Dvd ile Tüm Çekilen Fotoğrafların Ham Hali & NaturalShop
2500e dahil olanlar yukarıdakiler.
canımmm hayırlı olsunnnnn

Son düzenleme:

kızlar 3000 de ne ya.. Ben pendikte bi yerle görüştüm 1000 tl ve itediğim yerde yapacak. çekimleride çok güzel bana da biri tavsiye ettii

Stankiiii çok sevindim. Hayırlısı olsun inşallah. Darısı diğer kızçelerin başına.

Kızlar burda da 3.000 civarı fiyatlar bugün ofisten bir arkadaşım ex sevgilisine sordu çocuk profesyonel olarak bu işi yapıyor 3.000 tl istedi. Bende tanıdık ayarlayamazsam ki şuan için öyle gözüküyor hobi olarak yapan bir kaç kişi var çevremde ama onlarda aile albümü, cep albümü falan yapamaz o yüzden bizde başka fotoğrafçılarla görüşeceğiz. Benim düşündüğüm bir kaç kişi var ama bakalım.

hayırlı olsun canım çok sevindiimmm darısıı başımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…