347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sağolun hepiniz canlarım. Sevinçler, üzüntüler, mutluluklar sizlerle paylaşınca güzel

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Güzel haberlerle geldim Eşim pazartesi işe başlıyor çok şükür.

canım benim çok güzel bi haber çok sevindim hayırlı uğurlu olsun işiniz

Düğünden 8 gün önce mi yapacaksın kınayı????

Bordo aldım bindallımı şu an içi dikiliyor zayıflama sürecinde olduğum için bedeni iki beden arasında kaldım bayan da ölçümü aldı içini bana göre diktirtiyor. haftaya alacağız... Çok öyle kolları uzun bişey değil kadife değil ipek gibi olanlardan. Aslında bana en güzel lacivert oluyor sarışınım olduğum için ama abiyem saks mavisi olduğu için lacivert almadım bordo aldım.. şalvarlı değil içi elbise olan iki parçadan... aslında ben şalvarlı alacaktım bayan bayana olacak ya kına gecem önüm açılsa da sorun olmazdı ama canım a da kına yapacaklarmış oraya da gideceğim orası bayan erkek karışık olacak şalvarlıların önü açık olduğu için erkeklerin içinde olmazdı öyle olunca elbiseli aldım ama çok sevdim

hümümm yazmayı unutmuşum yaaa pardon canım bindallın hayırlı olsun mutlulukla giy inşallah

Evet canım biz burda çalışanlar hep 1 hafta önce yapıyoruz. Zaten bir gün öncesi çok zor oluyor. Anneme eziyet başka bir şey değil. 1 gün önce yapsam o ev ne zaman toplanacak ertesi gün ben gelin çıkacağım evden. O yüzden 1 hafta önce yapıyoruz ki 1 haftada rahat rahat temizlikti hazırlıktı yapılıyor kimseye eziyet olmamış oluyor.

günaydınlar mutlu sabahlar...

stanki eşinin yeni işi hayrlı ugurlu olsun inşallah

hümüm bindallın hayrlı olsun içinde bol tepinmeler kuzummmm

dyyg pendikte nerde 1000 tl yahu bende pendiklym 1000 e bşy bulamadm fotografcı ya var ama çok mahalle araları ben dandik bşy istemıorum ki....

mervecim kurtköyün neresnde sabiha gökçen e mi yakın bi gidip görüşmek lazım

herkese cvp verdm sanırsammmmmmmmmm

hümeyraaaaaaaaaaa nerdesinnn gelirmisin lütfen bir şey sorucam sanaaaaaaaaaaaaaa

sen pronoviasta beğendiğin modelimi diktiriodun abiye olarak yoksa onu gelinlik olarak mı diktiriyordun...

ben bir kaç model beğendim kime nasıl diktiriebilirim yardımcı olurmusun canım..

ya da bilen herkes yardımcı olursa memnun olurum

Canım benim git güzel bir modaevine dikerler.

Ara veren çok oldu benim yakınlarımdan da ama 2-3 gün falan 1 haftayı ilk senden duydum da o yüzden şaşırdım Farklı şehirlerde olmadığınız için. Bende ara çok istedim 1 gün olsa bile dedim ama şehirdışından gelecek bizim çoğu misafirimiz gel git yapmak imkansız zaten salonda olacağı için kına gecem

Burdayım canım ama çok duramayacam gel sor.... Abiye modelimi de gelinliğimi de pronovias tan beğendim

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................52 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 90 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 95

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 155 :123:
Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına
15 Eylül 2013 Düğün..........................171 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 178 :123:

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................52 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................90 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 95

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 155

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

15 Eylül 2013 Düğün..........................171 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 178 :123:

Nasıl anlamadılar???? Benim zaten modacım da pronovias ın kataloğu vardı..

ben gelinlik modelini int. sitesinden indirmiştim pronoviasın değildi çıktısını aldım götürdüm bu model bana uyarmı dikebilrmsnz diye kaç yere sordum model anlaşılmıyor detaylarnı göremiyoruz demişlerdi öyle kaldı...

ama şimdi kına gecem için 3-4 tane abiye diktiricem onları da pronoviastan beğendim şimdi onlara söylesem pronoviasın sitesinden bakıp mı yaptrtsam nasıl olcak bilemedim... senin ne kadar tuttu abiye ile gelinlik

tünaydınlar fıstıklarrr

sabahın bi körü kalktım A101 e gittim puzzle almak için bide çok şeker metal deterjan kutuları vardı çeyiz için onlardan da aldım :))

bu arada mercii seni rüyamda gördüm beraber bi yere gidecekmişiz ama ben geç kalmışım sen ben önden gideyim bari diyosun nereye gideceğimizi göremedim ama saat çaldı uyandım

Canım 2-3 gün önce demek haftaiçine gelmesi demek o yüzden haftaiçi yapmayacağım.

Biz burda hep bir hafta önce yapıyoruz. Hatta 10 gün önce yapanlar bile var.

peki moda evine o modeli nasıl gösterdin ben bi gelinlik begendim çıktuısını aldım gelinlikçilere gösterdimde modelden bşy anlamamışlardı

Canım internetten gösterebilirsin. Bana sağolsun Gizem yardımcı olmuştu beğendiğim gelinliğin büyük fotolarını bulup paylaşmıştı her ayrıntı gözüküyordu en ince detayına kadar. Ben o çıktıları mailime attım, gittiğim yerde mailimi açıp gösterebileyim diye.

Sizin orayı bilemicem ama İzmir gelinlik cenneti diye boşuna demiyorlar. Ben diktirmekten ziyade hazır bir model bulup almaya karar verdim, çooooook çeşit çok fazla model var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…