Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Güzel haberlerle geldim Eşim pazartesi işe başlıyor çok şükür.
Canım güle güle giy. Nasıl bir şey aldın? Klasik mi Hürrem mi? Şalvarlı mı tek parça mı? Bir de ne renk???
Ay ne çok soru sordum. Ben de kına gecesi yapacağım bu arada. 07.09.2013'te benim kına gecem olur muhtemelen.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Güzel haberlerle geldim Eşim pazartesi işe başlıyor çok şükür.
Sağol canım darısı başınahümümm yazmayı unutmuşum yaaa pardon canım bindallın hayırlı olsun mutlulukla giy inşallah
Sağol canım darısı başına
Düğünden 8 gün önce mi yapacaksın kınayı????
Bordo aldım bindallımı şu an içi dikiliyor zayıflama sürecinde olduğum için bedeni iki beden arasında kaldım bayan da ölçümü aldı içini bana göre diktirtiyor. haftaya alacağız... Çok öyle kolları uzun bişey değil kadife değil ipek gibi olanlardan. Aslında bana en güzel lacivert oluyor sarışınım olduğum için ama abiyem saks mavisi olduğu için lacivert almadım bordo aldım.. şalvarlı değil içi elbise olan iki parçadan... aslında ben şalvarlı alacaktım bayan bayana olacak ya kına gecem önüm açılsa da sorun olmazdı ama canım a da kına yapacaklarmış oraya da gideceğim orası bayan erkek karışık olacak şalvarlıların önü açık olduğu için erkeklerin içinde olmazdı öyle olunca elbiseli aldım ama çok sevdim
hümeyraaaaaaaaaaa nerdesinnn gelirmisin lütfen bir şey sorucam sanaaaaaaaaaaaaaa
sen pronoviasta beğendiğin modelimi diktiriodun abiye olarak yoksa onu gelinlik olarak mı diktiriyordun...
ben bir kaç model beğendim kime nasıl diktiriebilirim yardımcı olurmusun canım..
ya da bilen herkes yardımcı olursa memnun olurum
Evet canım biz burda çalışanlar hep 1 hafta önce yapıyoruz. Zaten bir gün öncesi çok zor oluyor. Anneme eziyet başka bir şey değil. 1 gün önce yapsam o ev ne zaman toplanacak ertesi gün ben gelin çıkacağım evden. O yüzden 1 hafta önce yapıyoruz ki 1 haftada rahat rahat temizlikti hazırlıktı yapılıyor kimseye eziyet olmamış oluyor.
hümeyraaaaaaaaaaa nerdesinnn gelirmisin lütfen bir şey sorucam sanaaaaaaaaaaaaaa
sen pronoviasta beğendiğin modelimi diktiriodun abiye olarak yoksa onu gelinlik olarak mı diktiriyordun...
ben bir kaç model beğendim kime nasıl diktiriebilirim yardımcı olurmusun canım..
ya da bilen herkes yardımcı olursa memnun olurum
Burdayım canım ama çok duramayacam gel sor.... Abiye modelimi de gelinliğimi de pronovias tan beğendim
peki moda evine o modeli nasıl gösterdin ben bi gelinlik begendim çıktuısını aldım gelinlikçilere gösterdimde modelden bşy anlamamışlardı
Nasıl anlamadılar???? Benim zaten modacım da pronovias ın kataloğu vardı..
Ara veren çok oldu benim yakınlarımdan da ama 2-3 gün falan 1 haftayı ilk senden duydum da o yüzden şaşırdım Farklı şehirlerde olmadığınız için. Bende ara çok istedim 1 gün olsa bile dedim ama şehirdışından gelecek bizim çoğu misafirimiz gel git yapmak imkansız zaten salonda olacağı için kına gecem
peki moda evine o modeli nasıl gösterdin ben bi gelinlik begendim çıktuısını aldım gelinlikçilere gösterdimde modelden bşy anlamamışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?