tünaydınlar fıstıklarrr
sabahın bi körü kalktım A101 e gittim puzzle almak için bide çok şeker metal deterjan kutuları vardı çeyiz için onlardan da aldım :))
bu arada mercii seni rüyamda gördüm beraber bi yere gidecekmişiz ama ben geç kalmışım sen ben önden gideyim bari diyosun nereye gideceğimizi göremedim ama saat çaldı uyandım
işe başlarken gerekli evrakları değiştirmişler, eşim resmen check-up oldu. Ve çok masraflı oldu bu ne yaw
hayır olsun valla canımm
şirketinde temelleri atıldı evlilikte oluverir süpriz şekilde belki
sağlık raporıumu istolar, kan testi, akc grafisi felan, olsun işe girsinde yaptırsın
gelinlik 2200 abiye kumaş ve danteli hariç 600 onlara da bi 200 verdik 800 ettiben gelinlik modelini int. sitesinden indirmiştim pronoviasın değildi çıktısını aldım götürdüm bu model bana uyarmı dikebilrmsnz diye kaç yere sordum model anlaşılmıyor detaylarnı göremiyoruz demişlerdi öyle kaldı...
ama şimdi kına gecem için 3-4 tane abiye diktiricem onları da pronoviastan beğendim şimdi onlara söylesem pronoviasın sitesinden bakıp mı yaptrtsam nasıl olcak bilemedim... senin ne kadar tuttu abiye ile gelinlik
nişanlının annesi aile hekimi ile konuşsa durum böyle böyle dese ve özel hastanede kanlarını aldırıp testleri yaptırıp size ben getirsem dese belki kabul ederler. Rapor vermeyi.
DAİMİ PERSONEL
• Nüfus hüviyet cüzdanı fotokopisi,
• Diploma veya öğrenim belgesinin noterce onaylı sureti
• Nüfus cüzdanı sureti (muhtarlıktan)
• İkametgah belgesi (muhtarlıktan)
• Savcılıktan iyi hal kağıdı
• Sürücü Belgesi Fotokopisi (var ise)
• Sağlık raporu-(İşyeri Hekimi/Hükümet Tabipliği/Sağlık Ocağı)
+ Kan grubu belgesi
+ Hepatit-B testi
+ PA Akciğer Grafisi Raporu (Verem Savaş Dispanseri onaylı)
+ Göz Muayenesi (Kırılma Kusuru, Görme Alanı Tespiti, Glokom, Göz dibi muayenesi)
• Katılınan eğitim programları sertifika fotokopileri
• 6 adet vesikalık fotoğraf
• Askerlik yapmışsa, askerliğini yapmış olduğuna dair belge,
• Evli ise eş ve çocukları kimlik fotokopileri. Evlenme cüzdan fotokopisi
• Engelli çalışanlar için Sakatlık Raporu aslı veya fotokopisi,
• Engelli çalışanlar için İş Kur müracaat kayıt evrakı,
• Kişi daha önce çalışmışsa:
• Çalışma belgesi
• Mühendisler için Mühendislik Odası Kayıt No.
• Kümülatif gelir vergisi matrahını gösterir yazı
Bu arada alakasız olacak ama Queen's Kitchen kampanyası gördüğünüzde bana haber verir misiniz? Geçen gün almadığım tuzluk biberlik, yağlık sirkelik takımında aklım kaldı. Bir de 3'lü saklama kabı vardı ki onun resmini bulamadım ama çok şıklardı.
Beğendiğim ürün bu. Queen Kitchen kampanyası gördüğünüzde haber vermeniz rica olunur.
Kuzucum istediğin bu ürün markafonide varrrhttp://www.markafoni.com/product/3754849/
Yehuuu canım canım canımmmm çok sağol bebeğim ya birtanesin.
Rica ederim bebişim görünce hemen aklıma geldin güle güle kullanAldım, baharatlık gibi kavanozları var takım onları da aldım.
Rica ederim bebişim görünce hemen aklıma geldin güle güle kullan
inşallah canımmm banada böyle çeyizler alalım birlikte allah'ın izniylee.canım sayende daha güzelleri senin olsun.
inşallah canımmm banada böyle çeyizler alalım birlikte allah'ın izniylee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?