Canım 2-3 gün önce demek haftaiçine gelmesi demek o yüzden haftaiçi yapmayacağım.
Biz burda hep bir hafta önce yapıyoruz. Hatta 10 gün önce yapanlar bile var.
Canım internetten gösterebilirsin. Bana sağolsun Gizem yardımcı olmuştu beğendiğim gelinliğin büyük fotolarını bulup paylaşmıştı her ayrıntı gözüküyordu en ince detayına kadar. Ben o çıktıları mailime attım, gittiğim yerde mailimi açıp gösterebileyim diye.
Sizin orayı bilemicem ama İzmir gelinlik cenneti diye boşuna demiyorlar. Ben diktirmekten ziyade hazır bir model bulup almaya karar verdim, çooooook çeşit çok fazla model var burda.
kızlar pazartesi günü erken rezervasyon döneminin son günü balayına gidecekler kaçırmasın diyorum. Bizde otelimize karar verdik. Pzts kendimize kendimizden otel alacağız.
Biz daha belediyeye ödeme yapmadık, kan da vermedik sanırım nikah tarihimizi değiştireceğiz yine balayını 1 gün fazla yapabilmek için. 14 Eylül cts evlenirsek, pazar günü balayına gider 3 gece kalabiliriz ama pazar evlenirsek pzts, salı kalıp çarşamba yola çıkmak zorundayız. Bizimki perşembe iş başı yapacak çünkü. Maalesef onun izin durumu 3 gün olacağı için onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Canımızda 2 gün istemiyor, gitmişken 3 gün kalalım en azından diyoruz. Zaten ilk gün yol yorgunluğu oluyor.
Hümüşüm sanırım ben annemlerin sözüne gelip nikah tarihimi 14 Eylül olarak kesinleştireceğim.
hayırlı olsun canımmm hiç bir şey kalmamış ciddeenhadi hayırlı olsun canım. Bende gittim nikah evraklarımızı verdim 15 nisanda nikah yapıyoruz
hayırlı olsun canımmm hiç bir şey kalmamış ciddeen
CANIM BEN NELER YAPILIYOR BİLİYORDUM TAHMİNEN HEPATİT B,C SONRA HIV (YANİ aıds), KAN GRUBU BAKTIRMIŞTIM.. ZATEN BİZİM HASTANEDE BAKTIRMIŞTIM BUNLARA . AİLE HEKİMİDE DEDİM HEŞİREYİM, AMA YİNEDE AKC FİLMİ İSTEDİ BİZİM EVE YAKIN Bİ ÖZEL HASTANE VAR HEMEN ORARA GİTTİM ÇEKTİRDİM DÜN RAPORU ALDIM. BUGÜNDE EVRAKLARI VERDİM ÖDEMEYİDE NİKAH DAİRESİNE YAPTIM. 66 TL ALDILAR
Ya Duygu bu kan vermeydi falan ayrı ayrı halledilebilir şeyler, ben izin alır yarın hallederim kendiminkini ama bizimki eğitim sürecinde izin alıp bir şeyler kaçırmak istemiyor o yüzden onun kan vermesinde sıkıntı var. Haftaiçi 17:00'e kadar eğitimde, haftasonu yok. Birde evrakları birlikte teslim etmemiz gerekiyormuş yoksa Fuar Evlendirme benim dibim ben teslim ederim ama yapamıyorum.
Canımcım bizde film istemiyorlar sadece belediyeye ödeme yapılıp, kan veriliyor. Biz ön rezervasyon yaptırmıştık para ödemediğimiz için kurşun kalemle günü ve saati yazmıştı ama ben sormuştum değişiklik yapabilir miyiz diye tabi ki demişti.
Hümüş sen şimdiden bizim tarihi 14 Eylül olarak değiştir çünkü ben onu o şekilde değiştireceğim. Bizimkinin eğitimleri bitmediğinden kan vermeye gidemiyoruz bir türlü, özel hastane de kabul etmiyorlar napıcaz bilemiyorum. Haftaya cuma günü eğitimi bitip bir sonraki hafta çalışmaya başlayacak, çalışmaya başladıktan sonra izin alabilirim ancak diyor bu işlerin yalnız yürütülememesi çok kötü.
Bana biri yol göstersin lütfen.
benm aradım gelemiycek dedim, bana evlendirme izin belgesi getir dediler sevgilim için 2 tanede foto.. o evrakları kendi oturduğu yerde verdi ve evlendirme izin belgesi aldı ben burda verdim onları.. onun dışında onunda olması gerekiyordu yoksa. sen ara orayı ve yer ayırt ben öyle yaptım aradım evlendirme dairesini yer ayırtmıştım durumu anlatıp
canım aile hekimliğinin verdiği rapor yetiyor normalde. sen aile hekimine sorsana kime sordun özel hastane istemiyorlar diye
duygu'cum biz aynı ildeyiz, senin anlattığın farklı illerde olanlar için. Burda da ilk başvuruyu yalnız yapabilirsin. Evrakları tamamlayıp teslim edeceğin zaman çift istiyorlar, eşsiz olmuyor. Biz zaten yerimizi ayırttık, saatini bile seçtik burda paylaşamıyorum ama bayan bize nüfus bilgilerimizin yazılı olduğu bilgisayardan bir çıktı verdi. üzerinede fotoğraflarımızı yapıştırdı. Zannediyorum doktor imzalayıp mühür basacak o forma. Evlenmelerinde bir sakınca yoktur manasında. çünkü doktorun adı soyadı ve mühür basacağı bir yer var. Kimlik bilgilerimiz yazılı olmasa paylaşacağım da kimlik bilgilerimiz yazılı.
Biliyorum, aile doktorumuza gideceğiz bizde sağlık ocağına ama sağlık ocakları hafta içi saat 17:00'e kadar çalışıyor. Nişanlımda işe yeni girdiği ve şuan eğitim sürecinde olduğu için izin almak istemiyor çünkü haftaya cuma sınava girecek. Bizde o yüzden hafta sonu çalışmadığı için özel bir hastanede kan aldırmak istedik ama evlendirme dairesini arayıp sorduk devlet hastanesi ya da sağlık ocağında olabileceğini söylediler. özel hastanenin raporunu kabul etmiyorlarmış.
Biz mecbur iş eğitiminin bitmesini bekleyeceğiz kan aldırabilmek için.
Bu cumartesi vesikalık çektireceğiz. Haftaya değil ondan sonraki hafta da işten izin alabilirse beyefendimiz kan vermeye gideceğiz. Kan sonuçlarını 3-4 gün sonra annem alsa, bu seferde evrakları teslim etmek için bir daha izin alması gerekiyor çünkü çift olarak istiyorlar.
hadi hayırlı olsun canım. Bende gittim nikah evraklarımızı verdim 15 nisanda nikah yapıyoruz
çok az kalmış canım hayırlı olsun
sağol canım benim.. Darısı sana
canım sabiha gökçen e yakındı yanlış hatırlamıyosam, home ofis kullanıyo zaten. netten telefonunu alıp ulaşabilirsingünaydınlar mutlu sabahlar...
stanki eşinin yeni işi hayrlı ugurlu olsun inşallah
hümüm bindallın hayrlı olsun içinde bol tepinmeler kuzummmm
dyyg pendikte nerde 1000 tl yahu bende pendiklym 1000 e bşy bulamadm fotografcı ya var ama çok mahalle araları ben dandik bşy istemıorum ki....
mervecim kurtköyün neresnde sabiha gökçen e mi yakın bi gidip görüşmek lazım
herkese cvp verdm sanırsammmmmmmmmm
aaa yoksa ben senden önce mi evleniyorum mügeeetünaydınlar fıstıklarrr
sabahın bi körü kalktım A101 e gittim puzzle almak için bide çok şeker metal deterjan kutuları vardı çeyiz için onlardan da aldım :))
bu arada mercii seni rüyamda gördüm beraber bi yere gidecekmişiz ama ben geç kalmışım sen ben önden gideyim bari diyosun nereye gideceğimizi göremedim ama saat çaldı uyandım
aaa yoksa ben senden önce mi evleniyorum mügeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?