347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmmmm nerden geldimmmm, mustafa ceceli konserinden

Tripli her şeyi zorlaştırıyorlar, doğum izninide 6 ay yapmışlar. Bu yüzden kadınları işe de almazlar artık, bazı iş yerleri evli bayan bile almıyorken.

ev kredilerine baktım bugün garanti 0,79 faiz oranıyla veriyor. 120 ay vade. ev alıyım, öyle çocuk yapalım diyoruz, bir aklım çocuğu yapalım bir yandan büyür diyor. Hayırlısı olsun bakalım.

Nisan 1 olsun, bahar gelsin. Gerçi annem nisanın 15 günü kış olur der.

Evimize çok yakın spor tesislerine plates sordum, bu sene talep olmadığı için açılmadı dedi. Arkadaşım da tutturdu zumba ya gidelim diye. Zumba yapan var mı?

Selam kızlar.

Mervecim burda haftasonu hava 26 derece. Ben kısa kollu giyeceğim yarın üzerine ceket tabi çok sıcak basarsa çıkaracağım.

Yarın vesikalık çektireceğiz biz. Yeni nüfusa da konacak ya o yüzden çok özeneceğim inşallah güzel çıkarım.

Sonra da yine mobilya.

Bu arada K.K benim gece gündüz kremlerinin reklamını yapmış. 25+ bu kremler. Düşünen olursa alsın 20. yıla özel bu ay 20 tl tanesi.

Yalnız aklınızda olsun gece kremini sürdüğünüzde, sabah gündüzü de sürmeyi unutmayın lekelenme yapıyormuş yoksa bu da ufak bir bilgi.

Çok kıskandım bizim bi yerimiz donuyor ayıptır söylemesi

Sorma canım bu sene İzmir'e hiç yağmadığı kadar çok yağmur yağdı. Bıktık artık yağmurlardan yarın bütün İzmir kendini sokaklara atacak eminim, haberlere bile çıkabiliriz.

Yarın babet ve kısa kollu giyeceğim için heyecanlanıyorum yahu.

Bizde o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz, yazın sıcağında cayır cayır yansamda söylenmeyeceğime söz verdim

inciciceği enişte nasılmış, sağlığı sıhati nasıl hiç anlatmıyorsun. Şafak sıkıştırmaya başlamış mı? Ağlaşıyonuz mu kameralarda

[video=youtube;Qc61ZR5HJr8]http://www.youtube.com/watch?v=Qc61ZR5HJr8&feature=share[/video]

inciciceği enişte nasılmış, sağlığı sıhati nasıl hiç anlatmıyorsun. Şafak sıkıştırmaya başlamış mı? Ağlaşıyonuz mu kameralarda

oyyy kuzuşumla konuştum geldimmm sağlığı keyfi yerinde çok şükür bu ara biraz fazla yoruluyo oda olsun artık napalım
her seferinde gözler doluyoo tabi birazcık
onu sıkıştırıyo mu bilmem ama beni gittiği günden beri sıkıştırıyo say say bitmedi yahuuu

yubbiiiiiii yarın piknik de mangal sezonu açılıyor deniz sezonunu açtığımız günleride görürüz inşallah

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................50 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................88 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 93

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 153

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................168 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 176 :123:

Bugün çok sakinmiş buralar yine.... Bizde annemlerle çarşıdaydık kardeşlerime abiye ayakkabı falan baktık yarın da ev bakmaya gidiyozzz bakalım ne olacak

dün çok büyük konuştum heralde bugün hava bi sıcak, bi sıcak ki sormayın. bütün gün fellik fellik koca istanbul u bi ucundan diğer ucuna gezdim ya nasıl özlemişim üşümeden dolaşmayı. gezimiz kadıköy vapuruyla geçtiğimiz eminönünden başlayarak, bağdat caddesinde akşam yemeği ve yürüyüşle son buldu. çok yoruldum ama değdiii

ohh ne güzel bende gömlekle gezdim bugün Ankara da valla..

yaz geldi mi ne hava missti misss

herkesçikler yarinin elini tutmuş sokaklara dökülmüş çok imrendim onlara

aşkkuzum sende biran önce gel çok özledim ama seniiiiii

Canım ben bu koltuğu buldum bugün.

Bu koltuğu görünce aklıma sen geldin.

NDESIGN | infinite furniture

Hatta bu koltuk kalite ve tasarım ödülü almış. Aynı takımın 3'lü 2'li ve teklisine de baktık. O takımda Iphone şarj ve müzik dinleme yeri var telefonunu takıyorsun hem şarj oluyor hem de müzik falan açabiliyorsun mükemmel. Bugün denedik. Karar aşamasındayız şuan köşe mi alsak takım mı alsak diye. NdesigN mobilya da canım bu takım. Kumaşı seçtik, renkte karar veremedik haftaya annelerle renk seçeceğiz. Yemek odamı falan da hallettik bugün.

Tv'yi de halası hediye alıyor, istediklerini beğensinler demiş.

Bu arada NdesigN Lazzoni kalitesinde mobilyaları mdf ya da suntalem değil, bildiğiniz ağaç mobilyalar. O yüzden fiyatları pahalı ama çok kalite ürünler. Biz babasının arkadaşı olduğu için geliş fiyatından alacağız ve ödemede kolaylık sağlayacaklar o yüzden tercih ettik. Eğer imkan varsa bakmanızı öneririm canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…