Selam kızlar.
Mervecim burda haftasonu hava 26 derece. Ben kısa kollu giyeceğim yarın üzerine ceket tabi çok sıcak basarsa çıkaracağım.
Çok kıskandımbizim bi yerimiz donuyor ayıptır söylemesi
Sorma canım bu sene İzmir'e hiç yağmadığı kadar çok yağmur yağdı. Bıktık artık yağmurlardan yarın bütün İzmir kendini sokaklara atacak eminim, haberlere bile çıkabiliriz.
Yarın babet ve kısa kollu giyeceğim için heyecanlanıyorum yahu.
inciciceği enişte nasılmış, sağlığı sıhati nasıl hiç anlatmıyorsun. Şafak sıkıştırmaya başlamış mı? Ağlaşıyonuz mu kameralarda
dün çok büyük konuştum heralde bugün hava bi sıcak, bi sıcak ki sormayın. bütün gün fellik fellik koca istanbul u bi ucundan diğer ucuna gezdim ya nasıl özlemişim üşümeden dolaşmayı. gezimiz kadıköy vapuruyla geçtiğimiz eminönünden başlayarak, bağdat caddesinde akşam yemeği ve yürüyüşle son buldu. çok yoruldum ama değdiii
Bugün çok sakinmiş buralar yine.... Bizde annemlerle çarşıdaydık kardeşlerime abiye ayakkabı falan baktık yarın da ev bakmaya gidiyozzz bakalım ne olacak
Hümeyra neden evlilik sayarını kaldırdın?
Kafama takıldı illa oturma grubu boyle alınmalı mı?
Mesela ben köşe takımı seviyorum.
Şunun yanına 2 tanede tekli koltuk koysak tamam mesela.Bence tabii :)
Keyfime düşkünüm ben.Ne cekyatta ne koltukta oturmam direk uzanırım.O yuzden ben boyle bişey düşünüyorum.Hergün misafir gelmeyecek ya ben kullanacağım hepp
Eki Görüntüle 667331
Çok büyüktü yazıyı yazınca hemen dibinde bitiyordu o yüzden canım... Ne oldu ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?