offfffffff herkes gezmeye mi çıkmış bugünpazar günleri çalışmayan nişanlı istiyorumm
Hangi gün tatili var?
Allahım Allahım nasıl bi şansım var benim yaaa
dün geceden beri skypemidir nedir onla uğraşıyorum( benim msn adresimi açmıyo meret şeyy, yapamadım die kuzenime götürdüm onun adresi açıyo benmkini açmıyo kime sorsam biz sorunsuz hallettik diyo geldi beni buldu çıldıracam yakında
cuma cumartesi tatili var canım. pazarları çalışıyo maalesef
canım facebook'un görüntülü konuşma özelliği var ordan konuşun.
survıvorda kız 3 gündür yemek yemiyoruz diye ağlıyor, 3 gün yemek yemesem ben yerimden kalkamam bunlar nasıl yarışlarda koşturuyor
nişanlım facede çevrim içi olmayı pek sevmiyotek kişiye çevrim içi görünme özlelliği var mı ki face nin acaba ? ordan hiç görüntülü konuşma yapmadım ekstra bi yükleme falan gerekiyo mu ki ?
ben beceremedim die sinir oldum bütün gün uğraştım ama msni açılmayan şanslı kişilerdenmişim meğernette araştırdım öyle yazmışlar
canım konuşabilmeniz için çevrim içi olması gerekiyor, ayrıca program yüklemesine gerek yok sohbet kısmından nişanlınla konuşmak için nişanlının adına tıklıyorsun gelen sohbet ekranın kamera simgesi var ona tıklıyorsunuz o kadar
tamamdır tatlım sağolasın artık faceden görüşcez yapacak bişey yok
Yarın itibariyle 10 gün sonra illeri saymaya başlıyoruz mutlu sona çok yaklaştıkcanım şu an düşünüyorumda, insanlar evlilik arefesinde sıkıntı stresten dolayı birbirlerini üzebiliyorlar ki benim eşim bile çok ılımlı olmasına rağmen o dönemde çok gergindi. Siz bence o dönemi şu an ayrı olduğunuz için kavuştuğunuzdaki sevgi ve özlemle daha kolay atlacaksınız inşallah.
survıvorda kız 3 gündür yemek yemiyoruz diye ağlıyor, 3 gün yemek yemesem ben yerimden kalkamam bunlar nasıl yarışlarda koşturuyor
senin okullar tatil olunca 2 günü de birlike geçirmiş olucaksınız, cumaya cumartesi, cumartesiye pazar gibi davranırsınız
herkese iyi geceler kızlar yarın sabahtan veli toplantım var akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?