347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

belgesel izliyoruz aslan çıtayı öldürüyor ben pek belgesel izlemediğim için durumu normal karşılamadım eşim sıkı takipçileri olduğu için hayretler içinde normal bir durum değilmiş

evlilikte, her geçen yılda eşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebiliyorsunuz. Herhalde onların bizi, bizim onları çözmemiz bir ömür alıcak

offfffffff herkes gezmeye mi çıkmış bugün pazar günleri çalışmayan nişanlı istiyorumm

Bugün güneşe şükür günüydü benim için en az 10-15 kere şükrettim. D vitaminine doydum. Mangalı yaktık. Voleybol oynadık, yürüyüş yaptık. Ben bir ara ders çalışmaya yeltendim babamla annem kızdı piknik de bari çalışma diye

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................49 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................87 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 92

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 152

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................167 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 175 :123:

Allahım Allahım nasıl bi şansım var benim yaaa

dün geceden beri skypemidir nedir onla uğraşıyorum ( benim msn adresimi açmıyo meret şeyy, yapamadım die kuzenime götürdüm onun adresi açıyo benmkini açmıyo kime sorsam biz sorunsuz hallettik diyo geldi beni buldu çıldıracam yakında

canım facebook'un görüntülü konuşma özelliği var ordan konuşun.

canım facebook'un görüntülü konuşma özelliği var ordan konuşun.

nişanlım facede çevrim içi olmayı pek sevmiyo tek kişiye çevrim içi görünme özlelliği var mı ki face nin acaba ? ordan hiç görüntülü konuşma yapmadım ekstra bi yükleme falan gerekiyo mu ki ?

ben beceremedim die sinir oldum bütün gün uğraştım ama msni açılmayan şanslı kişilerdenmişim meğer nette araştırdım öyle yazmışlar

survıvorda kız 3 gündür yemek yemiyoruz diye ağlıyor, 3 gün yemek yemesem ben yerimden kalkamam bunlar nasıl yarışlarda koşturuyor

survıvorda kız 3 gündür yemek yemiyoruz diye ağlıyor, 3 gün yemek yemesem ben yerimden kalkamam bunlar nasıl yarışlarda koşturuyor

gene 3 gün yiyemedim diye ağlamış. benim kahvaltıdan öğlene kadar geçen kısacık zamanda gözüm kararıp ellerim titriyo

canım konuşabilmeniz için çevrim içi olması gerekiyor, ayrıca program yüklemesine gerek yok sohbet kısmından nişanlınla konuşmak için nişanlının adına tıklıyorsun gelen sohbet ekranın kamera simgesi var ona tıklıyorsunuz o kadar

tamamdır tatlım sağolasın artık faceden görüşcez yapacak bişey yok

tamamdır tatlım sağolasın artık faceden görüşcez yapacak bişey yok

Yarın itibariyle 10 gün sonra illeri saymaya başlıyoruz mutlu sona çok yaklaştık canım şu an düşünüyorumda, insanlar evlilik arefesinde sıkıntı stresten dolayı birbirlerini üzebiliyorlar ki benim eşim bile çok ılımlı olmasına rağmen o dönemde çok gergindi. Siz bence o dönemi şu an ayrı olduğunuz için kavuştuğunuzdaki sevgi ve özlemle daha kolay atlacaksınız inşallah.

az kaldı mutlu sona inşallahhh. çizelgede 2 ayı da görücem sonunda

canım benim ağzından bal damlamış valla inşallah sorunsuz bi şekilde hallderiz herşeyimizi

Çok güzel bi tespit canım zaten yiyorlarmış.... Hani geçen yarışmada Taner mi ne vardı ya deli oğlan o bu sene askere gitmiş 347ydi yani bizimkiler gibi.. Arkadaşımın sevgilisiyle aynı yerde yaptılar çocuk demiş biz yiyorduk diye

senin okullar tatil olunca 2 günü de birlike geçirmiş olucaksınız, cumaya cumartesi, cumartesiye pazar gibi davranırsınız

ozamana kadar cuma cumartesiye ihtiyacımız kalmıcak inşallah nişanlımın kendi şirketi faaliyete geçmiş olcak rahat rahat görüşebilicez

herkese iyi geceler kızlar yarın sabahtan veli toplantım var akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…