Selam kızlar bu sabah az daha kalkamıyordum. Nasıl bir uyuma isteği anlatamam, haftasonu nedense bu kadar tatlı gelmiyor.
Bizde mobilyalarımızı hallettik artık. Haftasonu renk seçeceğiz. Leke tutmayan kumaş seçtim sadece ıslak bez ile silecekmişim, deterjan kullanmak yok. Aslında tay tüyü bir kumaş beğenmiştim ama kesinlikle önerilmiyormuş. Görüntüsü güzel lakin tavsiye edilmeyen uygun maaliyetli bir kumaş. Cumartesi NdesigN'da tavsiye edilmeyen tay tüyü kumaşı Çetmen mobilya çoğu koltuğunda kullanmış arkama bakmadan uzaklaştım diyebilirim. Sizlerinde aklında olsun kızlar.
hayırlı olsun canımmmmmm:13:Kızlar Allah in izniyle yarın ise başlıyorumbugün belgeler için koşturuyorum
ececim uyku konusun da bende malesef zor uyandım neredeyse gecikiyordum... hafat sonu ise tam tersi zımba gibi kalkıyorum erken saatte ....
evet tay tüyü kullanıyor cogu yer bizde hatta 1.5 yıl önce tay tüyü aldık kesinlikle memnun değiliz yazın resmen poponu pişiriyor yakıo baya kışın ise güzel oluo üşümüyosun ama yaz için çok dezavantaj biz aldık boyumuzun ölçüsünü o yuzden seçimim tay tüyü olmayacka malesefbence de kimse tay tüyü almasın kulağa hoş gelio bide satıcılar abartıyor şöyle kumaş böyle kumaş diye kanmayınnnnnnnnnn
tripliim eşyalarınız hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullanın
hani benim çizelgemdeki 2 ay'ım dünde 3 ay yazıodu :44:
Kızlar Allah in izniyle yarın ise başlıyorumbugün belgeler için koşturuyorum
Aynen canım ben NdesigN mağazasında sadece beğendiğim koltuk takımına kırlent yapmışlar onda hoşuma gitti sordum bunu tüm koltuğa uygulayabilirmiyiz diye hiç önerilmiyormuş. Bizde leke tutmayan bir kumaş seçtik.
Canım sağolasın. Resmen bitti sayılır ev büyük eşyaların hemen hepsi alındı. Ben yatak odamı da beğendim onu alacağım şimdi. Bir anda çabuk ilerledik.
Hümüşşşş hayırlısı olsun çok sevindimmmm.
Sağolun tatlılarim
evet canım.inşallah.... zaten bakanlığa.başlayacağım... hizmet alimiyla şirket üzerinden..Kpss ye girip iyi bi puan alana kadar.inşallah idare edeceğimhümeyra şartları nasıl rahatlaacak mı sizi, hayırlı olsun.
ohh çok iyi olmuş canım büyükler hazır olunca diğer ayrıntılarla daha çok ilgilenmiş olursun
arkadaş çevremde falanda bi tay tüyü kumaş almış başını gidiyor leke tutmuyo kullanımı çok rahat falan diyorlar ama öyle yazın yakıyosa iyi olmaz üstüne örtü de sevmeyen çiftiz biz. seçtiğiniz kumaşın bi adı falan var mı canım ? aklımda bulunsun seçerken.
İnciçiçeğim google amcaya leke tutmayan kumaş yazınca çıkmıyor maalesef. Daha doğrusu çıkan kumaşlar bizim gördüğüm kumaştan değil tay tüyü kumaşına benziyor ince çizgili görsellerdekiler. Bizimkisi girintili çıkıntılı bir kumaş. Sadece nemli bezle temizliği yapılıyor.
anladım canım sağolasın. temizliği kolay olsunda 3-5 kuruş fazla olsun napalım artık. leke kalınca insana sinir gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?