347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese günaydın ve mutlu haftalarr

hafta sonu istanbul istanbuldu 2 gün boyunca sevgilimle gözgöze dizdizeydik ama bnm minnoşum dün birazcık hastaydı hemen şifayı kaptı güzel havayı görünce... sahiller dolup taşmış insanlar sokaga dökülmüş haklılardı yani 20 derecenin üzerndeydi hava yazı çok özlemişimmmm üşümeden gezdik sonun da sevglmle

bugün gökoşumun ilk iş günü olması gerekiodu lakin cok hasta arayıp yarın gelebilecgni söyledi o yüzden şuan yatıyor yavrum...

bende bugün spora başlıorum gecen yazıldım ilk günüm olacak ama sanırım regl olcm karnım sızlamaya başladı napsam bilemedim ve ortalama 10 gündür kapalı olan iştahım bugün açıldı uzun bi aradan sonra 2 tane poğaça yedim çok pişmanım keşke yemeseydim mideme oturdu

sizlerde hafta sonu sokaklardaymışsınız gezin tozun gençler hayat bizim için tadını çıkaralım

Selam kızlar bu sabah az daha kalkamıyordum. Nasıl bir uyuma isteği anlatamam, haftasonu nedense bu kadar tatlı gelmiyor.

Bizde mobilyalarımızı hallettik artık. Haftasonu renk seçeceğiz. Leke tutmayan kumaş seçtim sadece ıslak bez ile silecekmişim, deterjan kullanmak yok. Aslında tay tüyü bir kumaş beğenmiştim ama kesinlikle önerilmiyormuş. Görüntüsü güzel lakin tavsiye edilmeyen uygun maaliyetli bir kumaş. Cumartesi NdesigN'da tavsiye edilmeyen tay tüyü kumaşı Çetmen mobilya çoğu koltuğunda kullanmış arkama bakmadan uzaklaştım diyebilirim. Sizlerinde aklında olsun kızlar.

ececim uyku konusun da bende malesef zor uyandım neredeyse gecikiyordum... hafat sonu ise tam tersi zımba gibi kalkıyorum erken saatte ....

evet tay tüyü kullanıyor cogu yer bizde hatta 1.5 yıl önce tay tüyü aldık kesinlikle memnun değiliz yazın resmen poponu pişiriyor yakıo baya kışın ise güzel oluo üşümüyosun ama yaz için çok dezavantaj biz aldık boyumuzun ölçüsünü o yuzden seçimim tay tüyü olmayacka malesefbence de kimse tay tüyü almasın kulağa hoş gelio bide satıcılar abartıyor şöyle kumaş böyle kumaş diye kanmayınnnnnnnnnn

tripliim eşyalarınız hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullanın

hani benim çizelgemdeki 2 ay'ım dünde 3 ay yazıodu :44:

Aynen canım ben NdesigN mağazasında sadece beğendiğim koltuk takımına kırlent yapmışlar onda hoşuma gitti sordum bunu tüm koltuğa uygulayabilirmiyiz diye hiç önerilmiyormuş. Bizde leke tutmayan bir kumaş seçtik.

tripliim eşyalarınız hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullanın

hani benim çizelgemdeki 2 ay'ım dünde 3 ay yazıodu :44:

Canım sağolasın. Resmen bitti sayılır ev büyük eşyaların hemen hepsi alındı. Ben yatak odamı da beğendim onu alacağım şimdi. Bir anda çabuk ilerledik.

Kızlar Allah in izniyle yarın ise başlıyorum bugün belgeler için koşturuyorum

Hümüşşşş hayırlısı olsun çok sevindimmmm.

hümeyra hayırlı ugurlu olsun cok cok sevndim düğüne arifesi ilaç gibi gelicek bu iş size

ohh çok iyi olmuş canım büyükler hazır olunca diğer ayrıntılarla daha çok ilgilenmiş olursun

arkadaş çevremde falanda bi tay tüyü kumaş almış başını gidiyor leke tutmuyo kullanımı çok rahat falan diyorlar ama öyle yazın yakıyosa iyi olmaz üstüne örtü de sevmeyen çiftiz biz. seçtiğiniz kumaşın bi adı falan var mı canım ? aklımda bulunsun seçerken.

Canım tay tüyü leke tutmuyor mu bilmiyorum adam leke tutmaz demedi bize tay tüyü için, kullanımı da rahat demedi kesinlikle önermiyor sadece kırlentlere çalışmışlar düşün artık. Benim seçtiğim kumaşın adını bilmiyorum ama kumaşların içinde en pahalı olanıydı. Koltuk takımı ne kadarsa bu kumaşla üzerine bin tl daha fark biniyor alacağın takımın. Bu hafta sonu ailelerle renk seçmeye gideceğiz biz o zaman adını sorarım. İnternetten de bakayım şimdi bulabilirsem kumaşı paylaşıcam.

Son düzenleme:
İnciçiçeğim google amcaya leke tutmayan kumaş yazınca çıkmıyor maalesef. Daha doğrusu çıkan kumaşlar bizim gördüğüm kumaştan değil tay tüyü kumaşına benziyor ince çizgili görsellerdekiler. Bizimkisi girintili çıkıntılı bir kumaş. Sadece nemli bezle temizliği yapılıyor.

anladım canım sağolasın. temizliği kolay olsunda 3-5 kuruş fazla olsun napalım artık. leke kalınca insana sinir gelir

ben spora başladım bugünn

hoca ölçülerini alalım dedi tartıya bi çıktım gözlerim pörtledi 68 kg olmuşum ya bennn
adetime bikaç gün var onun içinde şişlik olabilir ölçülerin doğru değildir biz gene yazalım dönemin geçince asıl ölçülerini alırız dedi

benim kuzu gelene kadar inceleyimde görsün dalga geçiyo benle yanakların şişmiş diye kızdırdı akşam beni

anladım canım sağolasın. temizliği kolay olsunda 3-5 kuruş fazla olsun napalım artık. leke kalınca insana sinir gelir

Evet canım bu kumaşta dediğim gibi tükenmez kalemle çizilse nemli bezle siliniyor, hiç bir şey kalmıyormuş. İsteseniz deneyelim dedi adam da gerek yok dedim. Hele ki benim gibi açık renk alacaklara kesinlikle bu tarz bir kumaş gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…