- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
selam canım hoşgeldinSelam kızlar nasılsınız
Kızlar selamlar.
Ben bu sıralar iyi değilim.
Sorunlar problemler üst üste geldi.Hiç iyi ve güclü hissetmiorum kendimi.
İnşallah en az üzüntüyle atlatır gelirim tekrardan eski neşemle.
Hepinizi öpüyorum.
Kedim için lütfen dua edin lütfen
selam canım hoşgeldin
uğramadın bayadır ne var ne yok?
tatlım bütün problemler en kısa zamanda yoluna girer düzelir inşallah. geldi mi hep böyle üstüste gelir zaten. sıkma sen canını
Hoşbulduk ya uğrayacağım da herkes düğün telaşında bende pek anlamam o işlerden ondan geyik bölümünde takılıyorum.
Çeyiz olayları beni sıkıyor daha öncede demiştim
Bende durumlar aynı aöf vizeleri yaklaşıyor ona hazırlanmaya başladım.
Sözleşmeli atamalara bakıyorum eğer olmazsa haziranı bekleyeceğim. Öyle yani bende durumlar
Seninde şafak giderek azalmış plakalara bişi kalmamış
anladım canım
hayırlısı olur inşallah
evet az kaldı ama gözümde çok büyüyo nedense
Baksana 351 ler bile gidiyorlar zaman geçip gidiyor canım ya
Az daha sabret
Seninki 351ler ile mi dönecek
yok canım 351 kısa dönemler yarılamış falan olacak sanırım bizimki öyle bitecek
Canım sporaz yazıldığın hakkında konuşamadık... 68 kilo olmuşun yazmışsın valla kilo almak bize çok kolay inşallah verirsin Eniştenin gözleri de böyle olurBen de 2 haftadır doğru düzgün gitmiyordum valla bugün işten eve geldikten sonra gittim çok zor ya akşam gel sonra spora git falan zaten son 1.5 ayım sonra bırakmak zorundayım burdan uzağa gidiyorum çünkü.... Kesin kilo alacağım yani evlendikten sonra
eşim işe başlayalı tüm ev işi bana kaldı, çok yorulduğum için buraya yazacak halim bile kalmıyor, yazdıklarınızı okuyorum. hepinizi seviyorumuyumaya gidiyorım
ayy sorma yaaa aslında vermişimdir diye düşünüyodum çünkü bütün kotlarım düşüyo elim belimde geziyorum resmen ama 68 çıktım şok oldum bizimkide dalga geçiyo ee haklı yanigörücen sen geldiğinde çok şaşırtıcam seni dedim inşallah öylede olur yoksa dilinden kurtulamam hiç
daha 2 gün gittim hoca seni çok zorlamayalım biraz aletlere falan alış yavaş yavaş tempoyu artırırız dedi. öyle et falan da kırmadım henüz yerimden kalkamam diye korkuyodum.
bide bugün adet oldum bakalım yarın napıcam
sen baya sıkılaşmışsındır canım. bide koşturma başlıcak senin dahada zayıflayabilrsin. düğün zamanı çok zayıflanıyo diyolar yaa
malesef kilo almaya çok müsaitiz hemen alıyoruz inşallah almazsın canım. işti gelince evde koşturmacaydı derken kilo falan alınmaz heralde
Bir de yediklerine dikkat etsen sporla birlikte daha çok verim alırsın.
Kalori sayım yöntemi güzel aslında bu iş için
Yemek yapıp bi güzel ikimiz yiyeceğiz hemayy sorma yaaa aslında vermişimdir diye düşünüyodum çünkü bütün kotlarım düşüyo elim belimde geziyorum resmen ama 68 çıktım şok oldum bizimkide dalga geçiyo ee haklı yanigörücen sen geldiğinde çok şaşırtıcam seni dedim inşallah öylede olur yoksa dilinden kurtulamam hiç
daha 2 gün gittim hoca seni çok zorlamayalım biraz aletlere falan alış yavaş yavaş tempoyu artırırız dedi. öyle et falan da kırmadım henüz yerimden kalkamam diye korkuyodum.
bide bugün adet oldum bakalım yarın napıcam
sen baya sıkılaşmışsındır canım. bide koşturma başlıcak senin dahada zayıflayabilrsin. düğün zamanı çok zayıflanıyo diyolar yaa
malesef kilo almaya çok müsaitiz hemen alıyoruz inşallah almazsın canım. işti gelince evde koşturmacaydı derken kilo falan alınmaz heralde
Benimde en sevmediğim şey o yaaa :26:Yarın sabah kan vermeye gidiyorum kızlar. Hiç hoşlaşmıyorum şu iğneden.
Yarın sabah kan vermeye gidiyorum kızlar. Hiç hoşlaşmıyorum şu iğneden.
korkulacak bişey yok kızlarr... Ben iğnesiz kanal tedavisi olmuş insanım
Normalde iğne yapardı ama evleneceğim diğer ay dedim iğne yapmaktan vazgeçti acaba bi zararı mı oluyor da yapmadı anlamadım yan etki falanoyyy nasıl dayandın öyle canımm
Normalde iğne yapardı ama evleneceğim diğer ay dedim iğne yapmaktan vazgeçti acaba bi zararı mı oluyor da yapmadı anlamadım yan etki falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?