347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam kızlar nasılsınız
selam canım hoşgeldin
uğramadın bayadır ne var ne yok?

tatlım bütün problemler en kısa zamanda yoluna girer düzelir inşallah. geldi mi hep böyle üstüste gelir zaten. sıkma sen canını

selam canım hoşgeldin
uğramadın bayadır ne var ne yok?

tatlım bütün problemler en kısa zamanda yoluna girer düzelir inşallah. geldi mi hep böyle üstüste gelir zaten. sıkma sen canını

Hoşbulduk ya uğrayacağım da herkes düğün telaşında bende pek anlamam o işlerden ondan geyik bölümünde takılıyorum.
Çeyiz olayları beni sıkıyor daha öncede demiştim
Bende durumlar aynı aöf vizeleri yaklaşıyor ona hazırlanmaya başladım.
Sözleşmeli atamalara bakıyorum eğer olmazsa haziranı bekleyeceğim. Öyle yani bende durumlar
Seninde şafak giderek azalmış plakalara bişi kalmamış

anladım canım
hayırlısı olur inşallah
evet az kaldı ama gözümde çok büyüyo nedense

yok canım 351 kısa dönemler yarılamış falan olacak sanırım bizimki öyle bitecek

Canım sporaz yazıldığın hakkında konuşamadık... 68 kilo olmuşun yazmışsın valla kilo almak bize çok kolay inşallah verirsin Eniştenin gözleri de böyle olur Ben de 2 haftadır doğru düzgün gitmiyordum valla bugün işten eve geldikten sonra gittim çok zor ya akşam gel sonra spora git falan zaten son 1.5 ayım sonra bırakmak zorundayım burdan uzağa gidiyorum çünkü.... Kesin kilo alacağım yani evlendikten sonra

ayy sorma yaaa aslında vermişimdir diye düşünüyodum çünkü bütün kotlarım düşüyo elim belimde geziyorum resmen ama 68 çıktım şok oldum bizimkide dalga geçiyo ee haklı yani görücen sen geldiğinde çok şaşırtıcam seni dedim inşallah öylede olur yoksa dilinden kurtulamam hiç
daha 2 gün gittim hoca seni çok zorlamayalım biraz aletlere falan alış yavaş yavaş tempoyu artırırız dedi. öyle et falan da kırmadım henüz yerimden kalkamam diye korkuyodum.
bide bugün adet oldum bakalım yarın napıcam
sen baya sıkılaşmışsındır canım. bide koşturma başlıcak senin dahada zayıflayabilrsin. düğün zamanı çok zayıflanıyo diyolar yaa

malesef kilo almaya çok müsaitiz hemen alıyoruz inşallah almazsın canım. işti gelince evde koşturmacaydı derken kilo falan alınmaz heralde

eşim işe başlayalı tüm ev işi bana kaldı, çok yorulduğum için buraya yazacak halim bile kalmıyor, yazdıklarınızı okuyorum. hepinizi seviyorum uyumaya gidiyorım

eşim işe başlayalı tüm ev işi bana kaldı, çok yorulduğum için buraya yazacak halim bile kalmıyor, yazdıklarınızı okuyorum. hepinizi seviyorum uyumaya gidiyorım

oyyy alıştın tabi herşeyin hazır olmasına demi gelincik
kıyamam eşin gene yardım eder sana sende kendni çok yormadan yap işleri

Bir de yediklerine dikkat etsen sporla birlikte daha çok verim alırsın.
Kalori sayım yöntemi güzel aslında bu iş için

Bir de yediklerine dikkat etsen sporla birlikte daha çok verim alırsın.
Kalori sayım yöntemi güzel aslında bu iş için

aslında çok fazla bişey yemiyorum
porsiyonlarımı görseniz bunları yiyen biri nasıl böyle olur dersiniz
aylardır evdeyim hareketsizlikten oldu. inşallah bi sonuç alırım

Yemek yapıp bi güzel ikimiz yiyeceğiz hem hem :-(

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................45 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................83 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 88

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 148

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................163 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 171 :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…