Tabikii canıımmmm dikkat ederiizz.Kızlar ben bir kaç güne yeni bir üyelik alıp aranıza katılacağım.
Sizlerden ricam ne benim, ne de nişanlımın adını topicte kullanmayalım.
Bu konuda hassasiyet gösterirseniz sevinirim.
Tabikii canıımmmm dikkat ederiizz.
ne oldu ama
Bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorumCanım hiç bir şey olmadı sadece isim kullanılmasını istemiyorum artık. Üyeliğimin iptalini istedim. Bundan sonra bende gereken özeni sizler için göstereceğim.
Canım hiç bir şey olmadı sadece isim kullanılmasını istemiyorum artık. Üyeliğimin iptalini istedim. Bundan sonra bende gereken özeni sizler için göstereceğim.
En güzeli kızlarr buraya sadece biz giriyo olsak problem yokta üye olan olmayan herkes girebiliyo zaten biz bize değilizkii.Bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum
evet bencede iyi fikir buEn güzeli kızlarr buraya sadece biz giriyo olsak problem yokta üye olan olmayan herkes girebiliyo zaten biz bize değilizkii.
Canım hiç bir şey olmadı sadece isim kullanılmasını istemiyorum artık. Üyeliğimin iptalini istedim. Bundan sonra bende gereken özeni sizler için göstereceğim.
Kızlar selamlar.
Ben bu sıralar iyi değilim.
Sorunlar problemler üst üste geldi.Hiç iyi ve güclü hissetmiorum kendimi.
İnşallah en az üzüntüyle atlatır gelirim tekrardan eski neşemle.
Hepinizi öpüyorum.
Kedim için lütfen dua edin lütfen
Koyverme kendini canımm Allahm sıkıntılarının dermanını da verir sen üzülme.Kızlar selamlar.
Ben bu sıralar iyi değilim.
Sorunlar problemler üst üste geldi.Hiç iyi ve güclü hissetmiorum kendimi.
İnşallah en az üzüntüyle atlatır gelirim tekrardan eski neşemle.
Hepinizi öpüyorum.
Kedim için lütfen dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?