- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
çok ilginç sanmıyorum onla alakalı olacağınıNormalde iğne yapardı ama evleneceğim diğer ay dedim iğne yapmaktan vazgeçti acaba bi zararı mı oluyor da yapmadı anlamadım yan etki falan
Ben hiç korkmuyorum iğneden sadece görmekten hoşlanmıyorum. İğne fobisi midir nedir kendisini görmek rahatsız ediyor beni ama korku değil daha farklı bir şey ona duyduğum şey adını koyamıyorum.
Pernicketygirl ilahi kızım evlilikle ne alakası var uyuşturma amaçlı bir iğne o.
Gözünaydın canım verdin kurtuldunGünaydın kuzular bugün tam 3 tüp kan verdim. Kansızlık olduğunu biliyordum da bu kadar kansız olduğumu bilmiyordum 3. tüpe nerdeyse kanım yetmicekti. Hemşirenin de eli o kadar hafifti ki benim zaten damarlarım çok belirgin kollar incecik olunca yağ yok tabi şıp diye bitti işlem. Şimdi evlendirme dairesinden verilen kağıda doktor imza atacakmış kan sonuçlarını almaya gittiğimde. Ona hem ben, hem nişanlım imza atacakmış. Sonra anneniz falan geri bırakabilir dedi. Haftaya da evrakları teslim ediyoruz artık.
Gözünaydın canım verdin kurtuldun
Günaydın kuzular bugün tam 3 tüp kan verdim. Kansızlık olduğunu biliyordum da bu kadar kansız olduğumu bilmiyordum 3. tüpe nerdeyse kanım yetmicekti. Hemşirenin de eli o kadar hafifti ki benim zaten damarlarım çok belirgin kollar incecik olunca yağ yok tabi şıp diye bitti işlem. Şimdi evlendirme dairesinden verilen kağıda doktor imza atacakmış kan sonuçlarını almaya gittiğimde. Ona hem ben, hem nişanlım imza atacakmış. Sonra anneniz falan geri bırakabilir dedi. Haftaya da evrakları teslim ediyoruz artık.
hadi hayırlı olsun canım
Bende merak ediyorum canımm her ikisini deSağol canım benim.
Kızlar bu arada Chelzy'nin ne si var ya sesi soluğu çıkmıyor kaç gündür merak ettim onu. Kötü günler geçiriyorum yazmış. Kedim için dua edin yazmış. Hasta mı ki acaba kedisi??
Chelzy'im inşallah daha fazla üzülmeden geçer biter tüm sorunlar. Senin için dua edeceğim.
Giz de yok ne zamandır. İşler yoğun diyordu ama bu kadar da boşlamak olmaz ki.
O neler yapıyor acaba...
Mesajımı alan kızlar bekleniyorsunuz haberiniz olsun.
Sağol canım benim.
Kızlar bu arada Chelzy'nin ne si var ya sesi soluğu çıkmıyor kaç gündür merak ettim onu. Kötü günler geçiriyorum yazmış. Kedim için dua edin yazmış. Hasta mı ki acaba kedisi??
Chelzy'im inşallah daha fazla üzülmeden geçer biter tüm sorunlar. Senin için dua edeceğim.
Giz de yok ne zamandır. İşler yoğun diyordu ama bu kadar da boşlamak olmaz ki.
O neler yapıyor acaba...
Mesajımı alan kızlar bekleniyorsunuz haberiniz olsun.
giz e özel mesaj attım geçen hafta ama cevap yokaynen canım
chelzy bi daha uğramadı. umarım kötü bişeyler yoktur
giz geçen benimde aklıma geldi uzun zamandır o da yok
Kolay gelsin canım..... Herkese günaydınnnnnGünaydın canlar mesaideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?