çok güzel canım geçmiş.şimdiki zamandan daha güzel ve daha masumduFeys'den çaldım
Bir eski Türk filmi izlemek istiyorum.
İnsanların saf olduğu zamanları anlatmalı.
Genç kızlar sevdiğinin parmak ucuna bile dokunduğunda ürpermeli.
Kadınlar öpüşürken hamile kalmalı.
Adamlar çok güzel bakmalı.
Bakılan kadınlar çok güzel utanmalı.
İlle de şarkılar olmalı.
İlle de.
Sen uzaklarda değil, damarımda kanımsın. demeli Neşe Karaböcek,
Seni andım bu gece. diyen sesi gelmeli Emel Sayının,
Sonra Zeki Müren söylemeli;
Elbet bir gün buluşacağız.
Kızlar kayınvalidem cuma günü nikah ücretini ödemeye gitmiş belediyeye ama belediye elinizde evrak olmadan ödeyemezsiniz demiş. Evlendirme dairesinin bize bir evrak vermiş olması gerekiyormuş o hangi evrak acaba bilen var mı? Resimlerimizin yapıştırılı olduğu evlendirme formu mu hani şu altına doktorun kaşe basacağı form mu oluyor? Bize ondan başka bir form vermediler çünkü.
biz belge olmadan ödedik daha doğrusu kayınpederim odemis gidip... Bence o belgedir başka yok kiKızlar kayınvalidem cuma günü nikah ücretini ödemeye gitmiş belediyeye ama belediye elinizde evrak olmadan ödeyemezsiniz demiş. Evlendirme dairesinin bize bir evrak vermiş olması gerekiyormuş o hangi evrak acaba bilen var mı? Resimlerimizin yapıştırılı olduğu evlendirme formu mu hani şu altına doktorun kaşe basacağı form mu oluyor? Bize ondan başka bir form vermediler çünkü.
Kızlar günaydınlar.
Merak ettinizz bende habersiz bıraktım sizlerii kusuruma bakmayın.
Dedim ya bu sıralar iyi değilim.Keyif yok.
H.sonu İstanbuldaydık sevgılımle.Kafam biraz olsun dagıldı 3 gün ama döndüm yine.
Nereye gidersen git kafandakıler seninle geliyor diorlar ya.
Kedim hasta kızlar.Az bir vaktı kaldı tabi Allah bilir ama yapılabılecek heRşeyi yaptı veteriner.8gündür eve geliyor adamcagız hergunn ilaçlar iğneye.Ama kar etmedi.Hasta ve zaten yaşlı.Operasyonu kaldıramayacak durumda.
Şimdi etrafımdakı yakınlarım gibi düşünebilirsinİz bir kedi için bu kAdar üzÜlünür mü kendinni yiyip bitirilir mmi diye.Abartıyorsun diye.Yok ben böyleyim.Evet yapacak bİşey yok.Üzülüyorum,keNdimi yiyip bitiriyorumm hemde çok.Tutamıyorum kendimi koyveriyorum ağlıyorum farkında olmadan.HayAt enerjim gitti rEsmen.12 seneyi insan bi çırpıda ataar mı ?El bebek gül bebek bakıyorsun kolAy kopabilir mi iinsan?
Ne olacaksA olsun şu belirsizlik ne olacaAk nasıl olacaktan kuurtUlmak istiyorm artık.
Sizler iyisinizdir umarım.
Gelirim artık.Daha sık görüşürüz.
yap canım yap bu sabah itibariyle 61.5 kiloyumselamlar fıstıklarr
chelzyim kedin için çok üzüldüm
deli gibi tepiniyorum aşırı terliyorum bugün seneler sonra ilk defa ip atladım çok komikti halim umarım bi faydasını görürüm aşkım gelmeden
yap canım yap bu sabah itibariyle 61.5 kiloyum:119::119::119::119::119::122::122::122::122:
67 olmuştum.... son 1 aydır da doğru düzgün spora gitmedim düşün zaten mayıstan sonra bitiyor taşındığım için başka yere kardeşim devam eddeecek benim yerime. işte evlendikten sonra kilo almaya başlamam inşallah :26::26::26::26::26::26::26:ohhh ya süpersin canım maşallah
kaçla başlamıştın spora peki ?
67 olmuştum.... son 1 aydır da doğru düzgün spora gitmedim düşün zaten mayıstan sonra bitiyor taşındığım için başka yere kardeşim devam eddeecek benim yerime. işte evlendikten sonra kilo almaya başlamam inşallah :26::26::26::26::26::26::26:
eder eder canım merak etme senharika yaaa almazsın canım merak etme çalışmaya başladın bi tempo olur merak etme birazda yediklerine dikkat edersen bişey olmaz inşallah
bende başladığımda adet olmak üzereydim 68 çıktım şuan biraz şişim indi gibi ama tartılmadım daha nişanlım gelene kadar baya bi fark eder umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?