347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok güzel canım geçmiş.şimdiki zamandan daha güzel ve daha masumdu

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................42 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................80 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 85

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 145

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................160 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 168 :123:

Kızlar kayınvalidem cuma günü nikah ücretini ödemeye gitmiş belediyeye ama belediye elinizde evrak olmadan ödeyemezsiniz demiş. Evlendirme dairesinin bize bir evrak vermiş olması gerekiyormuş o hangi evrak acaba bilen var mı? Resimlerimizin yapıştırılı olduğu evlendirme formu mu hani şu altına doktorun kaşe basacağı form mu oluyor? Bize ondan başka bir form vermediler çünkü.

Kızlar biz 14'üne değiştiremiyoruz birde Eylül için ayın 14'ü dolmuş. Pazar'a gelecek her türlü yani ayın 15'ine.

canım hiç bilmiyorum biz evrakları temmuzda vericez nişanlım geldiğinde. memur oraya not düştü madem askerdeymiş uğraşmayalım şimdi geldiğinde verirsiniz dedi sağolsun.
bizden sadece 5 er fotoğraf, aile hekiminden sağlık raporu ve kırtasiyeden alınacak evlilik dosyasımı ne öyle bişey istedi.
sanırım bu belgeleri götürdüğümüzde ücretide ödeyeceğiz.
başka bi belge vermedilerse o elinizde olanı istemişlerdir canım

kızlar çok ihmal ettim buraları umarım hekes iyidir pek giremiyorum asker dönüşü benimki her günümü kitledi akşamları bile en erken 10 da evde oluyorum 5 6 saat yol gittiğim için buraya giremiyorum sizi unutmadım ama çok özledim pek giremesemde hepiniz aklımdasınız çok iyim

biz belge olmadan ödedik daha doğrusu kayınpederim odemis gidip... Bence o belgedir başka yok ki

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................41 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 7 9 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 84

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 144

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................159 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 167 :123:

Canlarım günaydın.

Biraz önce evlendirme dairesini aradım ve sordum. Bizim elimizdeki evrak ön başvuruda verilen "evlendirme sağlık formu", doktor bu forma imza atıyor ve bu formu 6 adet fotoğraf ile birlikte evlendirme dairesine verip istenilen belgeleri tamamlamış oluyoruz. Onlarda bakıyorlar, eksik bir şey yok ise size belediyeye para yatırmak için bir kağıt veriyor. O kağıtla birlikte paranızı ödüyorsunuz.

Bu arada her belediyede var mı bilmem ama İzmir Fuar evlendirme, seçtiğiniz tarih aralığında nikah kıyabilirmisiniz internetten bakma imkanı sağlıyor. 14'ü dolmuş o yüzden bizim pazar gününe gelecek muhtemelen yine. Bizde bu hafta evrakları tamamlayıp teslim edeceğiz artık.

Boş tarih sorgulama linki.
Nikah Daireleri

Son düzenleme:
Kızlar günaydınlar.
Merak ettinizz bende habersiz bıraktım sizlerii kusuruma bakmayın.
Dedim ya bu sıralar iyi değilim.Keyif yok.
H.sonu İstanbuldaydık sevgılımle.Kafam biraz olsun dagıldı 3 gün ama döndüm yine.
Nereye gidersen git kafandakıler seninle geliyor diorlar ya.
Kedim hasta kızlar.Az bir vaktı kaldı tabi Allah bilir ama yapılabılecek heRşeyi yaptı veteriner.8gündür eve geliyor adamcagız hergunn ilaçlar iğneye.Ama kar etmedi.Hasta ve zaten yaşlı.Operasyonu kaldıramayacak durumda.
Şimdi etrafımdakı yakınlarım gibi düşünebilirsinİz bir kedi için bu kAdar üzÜlünür mü kendinni yiyip bitirilir mmi diye.Abartıyorsun diye.Yok ben böyleyim.Evet yapacak bİşey yok.Üzülüyorum,keNdimi yiyip bitiriyorumm hemde çok.Tutamıyorum kendimi koyveriyorum ağlıyorum farkında olmadan.HayAt enerjim gitti rEsmen.12 seneyi insan bi çırpıda ataar mı ?El bebek gül bebek bakıyorsun kolAy kopabilir mi iinsan?
Ne olacaksA olsun şu belirsizlik ne olacaAk nasıl olacaktan kuurtUlmak istiyorm artık.

Sizler iyisinizdir umarım.
Gelirim artık.Daha sık görüşürüz.

Canım ben çok iyi anlıyorum seni. Bende 37 günlük bir golden almıştım 2008'in ağustos ayında. Aylarca doğumu bekledim. O eve gelmeden yatağıydı, mama kaplarıydı, en iyi köpek mamalarıydı herşeyini aldık. En ufak bir hastalığında uyuyamıyordum sabahlara kadar. Büyüdü yatağımda o yatıyordu ben gidip salonda yatıyordum, ona duyduğum sevgiyi başka hiç bir varlığa duymamıştım. Vermek zorunda bırakıldım ailevi durumlar yüzünden. Verdiğim yere de 6 ay da bir gider kontrol ederdim. Ayrılırken o ağlar ben ağlardım. Geçen sene ya çalındı ya kayboldu. Geçen seneden beri iz yok. Daha öncede aynı şeyi yaşadık facebookta kayıp ilanları açıldı, bulanı ödüllendireceğimizi falan söyledik ve bulundu. Bu sefer yapmadım aynı şeyi 1 seneyi geçti kayıp. Bir daha da asla onun üzerine başka bir hayvan sahiplenemem.

İnşallah kediciğin daha fazla acılar çekmez canım.

selamlar fıstıklarr
chelzyim kedin için çok üzüldüm

deli gibi tepiniyorum aşırı terliyorum bugün seneler sonra ilk defa ip atladım çok komikti halim umarım bi faydasını görürüm aşkım gelmeden

ohhh ya süpersin canım maşallah

kaçla başlamıştın spora peki ?
67 olmuştum.... son 1 aydır da doğru düzgün spora gitmedim düşün zaten mayıstan sonra bitiyor taşındığım için başka yere kardeşim devam eddeecek benim yerime. işte evlendikten sonra kilo almaya başlamam inşallah :26::26::26::26::26::26::26:

harika yaaa almazsın canım merak etme çalışmaya başladın bi tempo olur merak etme birazda yediklerine dikkat edersen bişey olmaz inşallah

bende başladığımda adet olmak üzereydim 68 çıktım şuan biraz şişim indi gibi ama tartılmadım daha nişanlım gelene kadar baya bi fark eder umarım

eder eder canım merak etme sen

Kuzucuklarrrrr nerdesiniz yawwww..... İyice boşladınız siz burayııı Biz evi tuttuk hafta içi boyanacak... eşyaların yarısının falan da siparişini verdik 40 günümüz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…