347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzucuklarrrrr nerdesiniz yawwww..... İyice boşladınız siz burayııı Biz evi tuttuk hafta içi boyanacak... eşyaların yarısının falan da siparişini verdik 40 günümüz kaldı

ayy canım hayırlı olsun diğer topikte okudum az önce

ev tutuldu ya gerisi kolayca olur inşallah çok az kaldı ne güzell

ayy canım hayırlı olsun diğer topikte okudum az önce

ev tutuldu ya gerisi kolayca olur inşallah çok az kaldı ne güzell
sağol tatlım darısı başına.. neden yazmıyorsun oraya sen? Çok güzel oluyor herkesin heyecanı aynı paylaşalım sende gel

gözün aydın canım hayırlı olsun ne güzel çok heyecanlısınızdır
Sağol canım darısı artık yavaş yavaş sizlere doğru geliyor inşallah

sağol tatlım darısı başına.. neden yazmıyorsun oraya sen? Çok güzel oluyor herkesin heyecanı aynı paylaşalım sende gel

amin canımm
köşe takımına ayrıca bi bayıldım çok rahat görünüyo

bikaç kez yazdım ama hızına yetişemiyorum topiğin bide benim yaptığım bi hazırlığım yok muhabbetlere giremiyorum ama herşeyi okuyorum

Gunaydın kızlarr.
Triplii canım aynen öyle insan çok bağlanıyor ne oldugunu anlayamıyor.Sankı evden birisi gibi oluyor.
Bakalım biraz kıpırtılar varmış kedide.İnşallah toparlar.Dİyorum ama zaten yaşlı baya..
Kızlar buralar iyice boşlamışız toparlayalım aynen.

Sağol tatlım bende çok beğendim açılıp 2 kişilik yatak ta oluyor misafirim gelince rahat olur yani

Geçmiş olsun canım inşallah iyi olur

kızlar merhabalar nasılsınız?

hümcüm hyrlı ugurlu olsun mutlu mesut yaşayın yuvanızda ....bu arada davetiye problemini çözdünüz mü acaba?

chelzycim kedine çok ama çok geçmiş olsun umarım toparlar kendini

evet tatlım çoktan çözüldü dağıtmaya başladık bile

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................40 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 78 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 83

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 143

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına

15 Eylül 2013 Düğün..........................159 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 166 :123:

selam kızlar bizimki iş bulamadı sinirler gergin. morali bozuk olunca davranışına yansıyo tabi geriyo benii
Buarada düğün tarihler çok yaklaşmış ya ben görünce heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum

Canım iş bulmak gerçekten çok zorlu bir süreç. Beni biliyorsun işte neler neler çektim o dönem. İnşallah en kısa sürede bulur sevdiceğin. Mesleği ne ya da hangi bölüm mezunu?

Canım iş bulmak gerçekten çok zorlu bir süreç. Beni biliyorsun işte neler neler çektim o dönem. İnşallah en kısa sürede bulur sevdiceğin. Mesleği ne ya da hangi bölüm mezunu?
lojistik canım bölümü.Gerçekten çok zor bir dönem. Onun için çok çok zor. Bir an önce hayırlısıyla kısmetindeki işi bulsa

lojistik canım bölümü.Gerçekten çok zor bir dönem. Onun için çok çok zor. Bir an önce hayırlısıyla kısmetindeki işi bulsa

Canım evet bizim için ne kadar zorsa onlar için daha zor. Erkekler ve elleri iş tutmak zorunda. Bunun sorumluluğu olduğu için üstlerine daha bir yük biniyor tabi omuzlarına. Hele de düşünsene nişanlı, evli olanlar için çok daha zor herkes bir şeyler bekliyor zaman kısıtlı, hemen bir şeyler yapma isteği tabi yuva kurmak isteyen erkekler içinde aynı durum söz konusu. Kız isteyecek önce işe girmesi gerek. Oğlumuz ne iş yapıyor dediklerinde verilecek bir cevap gerek. Herkes için en zor dönem iş konusu. Bence askerlikten çoook daha zor bir dönem. Umarım tez vakitte hayırlı bir işe girer canım. Sadece kendi alanında da bakmasın çeşitli işlerde tecrübe edinebilir.

ah canım ya inşallah bi an önce hayırlı işler çıkar karşısına
inşallah kızlar ya dua edin bizim için. triplim genel olarak bakıyo ama kısmeti olan daha çıkmadı sanıyorum yaa güçlü durmaya çalışıyor gene de çok zor onlar için ben bile bir kaç ayda mahvolmştum. Hayırlısyla Allahm bizimde iş kapımızı aralasın inşallah.
ayrıca bendeki heyecan durumu gün geçtikçe artıyorrrr
Ay tatlı heyecanlar ya ne güzeel. Kız ben heyecanlanıyorum sizin günleri burda gördükçe eksiliyo diyorm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…