- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
selam kızlar bizimki iş bulamadı sinirler gergin. morali bozuk olunca davranışına yansıyo tabi geriyo benii
Buarada düğün tarihler çok yaklaşmış ya ben görünce heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum
nolucak benim bu ayakkabı sevdam yaa
markete şampuan almaya diye çıktım babet aldım geldim iyi mi
ayrıca bendeki heyecan durumu gün geçtikçe artıyorrrr
inciciceğiiiiiiiiiiiiiiiiiii son 2nerden nereyeeeeeeeeee, vasfiye teyze gibi ne çektin be ne çektin arkadaş. bitsin artış şu şafak.
ilk okul arkadaşım evlenmiş feysten gördüm aşırı kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş. Sakın gereğinden fazla kilo vermeyin çok kötü görünüyor.
selam kızlarrr 23 nisan dı gösteriydi hazırlıklardı pek bişey yazamadım, pernicetgirl cüm hayırlı olsun eviniz, inciçiçeğim senin de az kaldı harita boyamana. bizi sorcak olursanız bu aralar benim de stresli olmamdan kaynaklı olarak sürekli tartışıyoruz . ben galiba içten içe evlenemememizin hıncını çıkarıyorum ondan. hak da veriyorum ona ama 1 yıl daha nasıl dayanıcam bilmiyorum bu gidişle evlenemeden ayrılıcaz biz bu tartışmalardan
selam kızlarrr 23 nisan dı gösteriydi hazırlıklardı pek bişey yazamadım, pernicetgirl cüm hayırlı olsun eviniz, inciçiçeğim senin de az kaldı harita boyamana. bizi sorcak olursanız bu aralar benim de stresli olmamdan kaynaklı olarak sürekli tartışıyoruz . ben galiba içten içe evlenemememizin hıncını çıkarıyorum ondan. hak da veriyorum ona ama 1 yıl daha nasıl dayanıcam bilmiyorum bu gidişle evlenemeden ayrılıcaz biz bu tartışmalardan
oleyy seni depüklemeye az kaldısırasıyla hepünüzü depücem adımı yazmayın diyonuz bu up uzun nicki nasıl yazıcaz yaw
Ayyy kanalları değiştirirken öyle bir geçer zamanki de kaldık 2 dk da içim karardı. Bu ne arkadaş.
maça bakın canım 1-1 oldu
Maçı babamla izleyince zevkli oluyor. Galatasarayın Uefa şampiyonu olduğu maçları babamla izlemiştik tarifsizdi. Baba evindeki son günlerini onlarla doya doya geçir.
Bu arada 3-1 olmuş
kaçır enişteyi kıy nikahı
şaka biyana, açıkca düşünceni söyledin mi canım, ben bu sene olmasını istiyorum diye açıkca söyledin mi? Bazen bizim neden sinirlendiğimizi erkekler anlayamıyor birde bizi suçluyorlar. İçinden geleni söyle kalırsa yazık olur.
oy canım benim olsun illa yaz mi olması lazım mart nisan da evlen ben kış gelini olmak isterdim aslında ocak ta falan karlar altında romantik şömine başı sohbetleri falancanım kaç kere söyledim söylemem mi ya ama şu işe taktı kafayı sona erdirmeden rahat etmicek. bikaç aya belli olcak herşey diyo ama bakalım nolcak sonumuz. bide ben hep yaz gelini olmak istiyodum o yüzden bu yazı kaçırınca taa seneye yaza kalıcakher cumartesi akşamı ondan ayrılırken artık gitmesin istiyorum çok koyuyo bana
oy canım benim olsun illa yaz mi olması lazım mart nisan da evlen ben kış gelini olmak isterdim aslında ocak ta falan karlar altında romantik şömine başı sohbetleri falan
Anladım canım o zaman mecbur bekleyeceksinizama benim hayalimde açık havada rengarenk çiçekler uçuşan kurdeleler falan var hiç uymuyo kış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?