347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulur. çok zor tabi biraz daha alttan alıcaksın artık yapacak bişey yok

nolucak benim bu ayakkabı sevdam yaa
markete şampuan almaya diye çıktım babet aldım geldim iyi mi

nolucak benim bu ayakkabı sevdam yaa
markete şampuan almaya diye çıktım babet aldım geldim iyi mi

inciciceğiiiiiiiiiiiiiiiiiii son 2 nerden nereyeeeeeeeeee, vasfiye teyze gibi ne çektin be ne çektin arkadaş. bitsin artış şu şafak.

ilk okul arkadaşım evlenmiş feysten gördüm aşırı kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş. Sakın gereğinden fazla kilo vermeyin çok kötü görünüyor.

selam kızlarrr 23 nisan dı gösteriydi hazırlıklardı pek bişey yazamadım, pernicetgirl cüm hayırlı olsun eviniz, inciçiçeğim senin de az kaldı harita boyamana. bizi sorcak olursanız bu aralar benim de stresli olmamdan kaynaklı olarak sürekli tartışıyoruz . ben galiba içten içe evlenemememizin hıncını çıkarıyorum ondan. hak da veriyorum ona ama 1 yıl daha nasıl dayanıcam bilmiyorum bu gidişle evlenemeden ayrılıcaz biz bu tartışmalardan

Son düzenleme:

aynen be kuzum ne çektim şu beklemekten ah ahhhh bitmedi gitti say say ne çokmuş yahuu
278 dediğimden beri görmüyorum
bi off çeksem karşıki dağlar yıkılır hesabı çok efkarlıyım

bende zayıflamaktan ziyade sıkılaşayım istiyorum çok yumuşak etlerim çünkü ( zaten zayıflayınca yüzüm çöküyor kötü oluyo hemen

canım benim kıyamam sana
arada bi öyle tartışma evresi oluyo ayrılık lafı söyleme sakın
beklemek çok zor ama sevdğin yanında çabucak geçer hem öyle deme işleriniz yolunda gider sonbahar gelini olursun belli mi olur

kaçır enişteyi kıy nikahı

şaka biyana, açıkca düşünceni söyledin mi canım, ben bu sene olmasını istiyorum diye açıkca söyledin mi? Bazen bizim neden sinirlendiğimizi erkekler anlayamıyor birde bizi suçluyorlar. İçinden geleni söyle kalırsa yazık olur.

[video=youtube;CWQAaft11zs]http://www.youtube.com/watch?v=CWQAaft11zs[/video]

Ayyy kanalları değiştirirken öyle bir geçer zamanki de kaldık 2 dk da içim karardı. Bu ne arkadaş.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................39 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................77 :123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 82

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 142

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

15 Eylül 2013 Düğün..........................158 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 167 :123:

Maçı babamla izleyince zevkli oluyor. Galatasarayın Uefa şampiyonu olduğu maçları babamla izlemiştik tarifsizdi. Baba evindeki son günlerini onlarla doya doya geçir.

Bu arada 3-1 olmuş

evet canım ben o zaman orta 2 deydim diğer gün de fen bilgisinden sınavım vardı 3 aldım tarih 17 mayıs 2000 ayyyyyy şimdi o anlar aklımda son penaltıyı Popescu atarken ben camdan dışarı bakıyordum dün gibi aklımda

canım kaç kere söyledim söylemem mi ya ama şu işe taktı kafayı sona erdirmeden rahat etmicek. bikaç aya belli olcak herşey diyo ama bakalım nolcak sonumuz. bide ben hep yaz gelini olmak istiyodum o yüzden bu yazı kaçırınca taa seneye yaza kalıcak her cumartesi akşamı ondan ayrılırken artık gitmesin istiyorum çok koyuyo bana

oy canım benim olsun illa yaz mi olması lazım mart nisan da evlen ben kış gelini olmak isterdim aslında ocak ta falan karlar altında romantik şömine başı sohbetleri falan

oy canım benim olsun illa yaz mi olması lazım mart nisan da evlen ben kış gelini olmak isterdim aslında ocak ta falan karlar altında romantik şömine başı sohbetleri falan

ama benim hayalimde açık havada rengarenk çiçekler uçuşan kurdeleler falan var hiç uymuyo kış bana

Günaydın yarenler.

Bugün şafak 158 askerlik yeniden başladı.

Bu arada cuma günü bizimkilerden sonraki 2. grup gidiyor.

Bizimkiler askerlik yaparken böyle geçmedi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…