347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın kızlarr.
Tripliii cidden biz çektik ne çektiysek valla.Geride kaldı tabi bunlar artık senesi olducak 4-5 ay sonra artıkk.
Hazırlıklarınız son gaz devam edıyor kızlar sanırım.Ne guzelll.

Gunaydın kızlarr.
Tripliii cidden biz çektik ne çektiysek valla.Geride kaldı tabi bunlar artık senesi olducak 4-5 ay sonra artıkk.
Hazırlıklarınız son gaz devam edıyor kızlar sanırım.Ne guzelll.

Sorma canım ya dün gibi aklımda gidişleri, sonrası. 12 Ağustos'ta senesi dolacak cidden.

Hazırlıklar tam gaz devam bakalım darısı sizlerin başına.

Kızlar İstanbul'da havalar nasıl? Ankara da falan? Yazlıkları çıkarttınız mı sizde yoksa hala soğuk mu oralar?

Annem Silivride'ydi 2 gün önce kar yağıyor Tripliii oralara çok soğuk dedi. Öyle mi gerçekten bizimki mi abarttı azcık acaba?

bugün felaket yoruldum

sporda yeni hareketler verdi hoca bide üstüne eve geldim camları falan sildim bacaklarım kollarım çok kötü adım atamıyorum resmen
hoca daha seni korkutmadım derken çok haklıymış nasıl hareket onlar öyle umarım bundan daha ağırı yoktur

iki gün önce süper bi hava vardı babetle gömlekle gezdim dün bi yağmur vardı bugün kısa çizmelerimi giydim çok değişken

Hem temizlik hem spor sende 5 ay önceki kendimi ü görüyorum

istanbul hava konusunda iyice aştı kendini artık, dün kalın kışlık montumu giydim ellerim falan buz tuttu bi yandan da yağmur yağıyo. bugün hava güneşliydi ama tabi ben bi gün önceden çok üşüdüğüm için yine kışlık kabanımı giydim akşam gelirken çıkarttım kabanı elimde taşıdım. bigün soğuk bigün sıcak olurmu böyle ya şaka gibi gelsin artık şu yaz

Ders çalışınca beynim error veriyor bir soruyu 3 kere okudum yanlış okumuşum.

inciciceği sen iş arıyormusun canım,

pernic senin işler nasış gidiyor hiç anlatmıyorsun alıştın mı

evet canım alıştım yoğun gidiyor ya ama evde oturmaktan bin kat daha iyi yani... yalnız işte evlenmeden son 45 günde işe girdim tam yoğunlaşılan dönemde annemlerle vakit geçiremez oldum hep işten sonra bişey oluyor ya annemlerle bi şey almaya gisiyoruz ya prova oluyor evde duramıyorum resmen yaa

bana iş mi buldun yoksa şekerim

bi ara baya bi aradım her yere başvurdum girmediğim etmediğim sınav kalmadı ama bu ara aramıyorum.
ben izmirin bi ilçesindeyim evlenince merkeze gidicem artık burda bi işe girsem olmaz. seneye kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum özeller çok zor bende memur olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…