Gunaydın kızlarr.
Tripliii cidden biz çektik ne çektiysek valla.Geride kaldı tabi bunlar artık senesi olducak 4-5 ay sonra artıkk.
Hazırlıklarınız son gaz devam edıyor kızlar sanırım.Ne guzelll.
iki gün önce süper bi hava vardı babetle gömlekle gezdim dün bi yağmur vardı bugün kısa çizmelerimi giydim çok değişkenKızlar İstanbul'da havalar nasıl? Ankara da falan? Yazlıkları çıkarttınız mı sizde yoksa hala soğuk mu oralar?
Annem Silivride'ydi 2 gün önce kar yağıyor Tripliii oralara çok soğuk dedi. Öyle mi gerçekten bizimki mi abarttı azcık acaba?
Hem temizlik hem spor sende 5 ay önceki kendimi ü görüyorumbugün felaket yoruldum
sporda yeni hareketler verdi hoca bide üstüne eve geldim camları falan sildim bacaklarım kollarım çok kötü adım atamıyorum resmen
hoca daha seni korkutmadım derken çok haklıymış nasıl hareket onlar öyle umarım bundan daha ağırı yoktur
Kızlar İstanbul'da havalar nasıl? Ankara da falan? Yazlıkları çıkarttınız mı sizde yoksa hala soğuk mu oralar?
Annem Silivride'ydi 2 gün önce kar yağıyor Tripliii oralara çok soğuk dedi. Öyle mi gerçekten bizimki mi abarttı azcık acaba?
Hem temizlik hem spor sende 5 ay önceki kendimi ü görüyorum
inşallah canım bu azimle görürsün merak etmebende senin şimdi ki sonucu görsem pek bi iyi olacak
Ders çalışınca beynim error veriyor bir soruyu 3 kere okudum yanlış okumuşum.
inciciceği sen iş arıyormusun canım,
pernicsenin işler nasış gidiyor hiç anlatmıyorsun alıştın mı
Ders çalışınca beynim error veriyor bir soruyu 3 kere okudum yanlış okumuşum.
inciciceği sen iş arıyormusun canım,
pernicsenin işler nasış gidiyor hiç anlatmıyorsun alıştın mı
Kızlar kına gecesi abiyemin resmini koydum bakın sizde kendim yokum sadece elbise
canım harika gözüküyor elbisen çok beğendim güle güle mutlulukla giy inşallah
çok yakışacak sana eminim
Sağol tatlım teşekkür ederimonun içine sığdım çok şükür
harikasın beli minnacık duruyo zaten
kalçası kocamanaman ne yapayım kendimi öldürecek değilim ne kadar olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?