347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sedulum siz nerde yaşıyorsunuz kuzum bizde gelelim oraya en lüx ev 600 demek... Bizim burda en lüx ev fiyatını hiç söylemeyim en iyisi. İstanbul'da geçim çok zor gerçekten bende büyükşehirde yaşıyorum ama cesaret edip gidemem eğer eşim ve ailesi orada yaşamıyor olsa.

İzmire yakın diyeyim.
İzmirdeki ev fiyatlarını da biliyorum orada da yaşadım ama İstanbul a göre gerçekten ucuz kalıyor İzmir.

bu çocuk beni çatlatacak sabahtan beri arasın diye bekliyorum beyimiz dışarda gezmelerde ben beklemede. bi de kahvaltıdan sonra arıcam dedi

canım biz beyaz eşyalarımızı alıcaz ama teslim almıcaz orda kalcaklar, biz parasını ödiyip bitircez. eşyaları almaya yakın istersek bi üst modelleriyle de değiştirebilicez o yüzden şimdiden ödemeye başlayalım dedik öbür türlü para biriktiremiyoruz biriktirsek de düğün zamanı bu kadar parayı sırf beyaz eşyaya mı vericez diye düşünebiliriz o yüzden şimdiden alalım dedim ama en azından kışa kadar da bekleyebiliriz

bu çocuk beni çatlatacak sabahtan beri arasın diye bekliyorum beyimiz dışarda gezmelerde ben beklemede. bi de kahvaltıdan sonra arıcam dedi
ayy bu cümleni görünce birden kendi isyanlarım geldi aklıma bi tuhaf oldum, sizde kavuşun artık yaaa

en iyi yapmışsınız canım bir başlangıç yapmışsınız.

kızlar bunu daha öncede söylemiştim şu an da tekrar tekrar söylüyorum. İlk evlendiğinizde kirada oturacaksanız çok eşya almayın. Ben o hatayı yaptım 15 gündür almak için ev bakıyoruz 10 dan fazla eve baktık şu an oturduğum ev 3+1 dublex. Evdeki eşyalarımı maliyet olarak bize uyan hiç bire eve sığdıramıyoruz. Başta az eşya ile küçük bir evde otursaydık bu süreç daha kolay olurdu.

az biraz tartıştık ama çabuk geçti neyseki . şafak fena sıkıştırıyor bizi

canım çok haklısın valla. bizde lojman olmazsa çok eşya almayı düşünmüyoruz hatta 1+1 bile düşünebilirim bi köşe, yemek masası ,yatak odası tamamdır. yoksa her eve uydurmak zor olur heralde.

Allahım nolursun lojman işimiz hallolsun yoksa işimiz zor tek maaş kiralar almış başını gidiyo bide zaman kısıtlı hemen nasıl temiz ve uygun ev bulunur. kızlar sizde dua edin lojman işimiz olsun.

eşimin babası emekli subay olduğu için her gördükleri tayinde bir eşya bırakmışlar, anca emekli olduktan sonra evi dolu eşya görmüş.

İnşallah lojman olur canım.

Arkadaşımın eşide subay sakaryaya tayin gördüler. Lojmanda kalıyorlar yeni evlenmişlerdi çok az şey aldılar çok da iyi yaptılar.

bizim istemedikten sonra tayin durumumuz yok canım her kurumda 1 veteriner hekim olduğundan o yüzden şanslıyız galiba. inşallah zorunlu tayin falan çıkarmazlarda kalırız hep. ev alana kadarda lojman yeter bize baya büyükmüş çünkü.

şafak sayarın altına,

evlilik şafak sayarı da koysana hepsini birlikte takip edelim

o zaman altta çok şey çıkıyo hümüm sağolsun düğün şafaklarını hergün güncelliyor ya arada tam 60 gün var

kuzenim diyor ki; facede şafak saymayı bırak çok komik oluyo hergün hergün , bende yazıcam ne kadar çok bekledim bu plakaları herkes yazarken ne çok özendim ben biliyomusun sen her bulduğum yere yazacam dedim

hele harita boyamak nasıl zevkli 12 olsada boyasam die bekliyorum, açıp açıp renklere bakıyorum iyice sıyırdım galiba

çok bekledin sen bugünleri canım ya gönlünce yaz her yere

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................28 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................66 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................71

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 131
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................146 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 154 :123:

benimki öyle canım kutu gibi 90 m'2 bi ev

sabah kahvaltısında eşim simit yerken susamları döküldü diyorki survivordakiler olsa bunları ziyan etmezdi eskiden birşeyler ziyan olacağında afrikadakiler aç diyorduk şimdi surviyordakiler aç diye birşeyi ziyan etmiyoruz.

Merhaba kızlar, sevgilisi usta birliğinde Ankara Bakanlıklar Jandarma Genel komutanlığı Destek Kıtaya gitmiş olan veya tanıdığı olan biri var mı aranızda?? askere sevgilisini yeni yollayan biri olarak desteğe ihtiyacım var orası rahat mıdır kısa dönemler ne iş yapar ne eder? neler tavsiye edersiniz?

merhabalar canım, Allah kavuştursun
benim bir bilgim yok Ankara' da askerlik biraz sıkı olurmuş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemicem. en azından güvenli bir yer. rahat eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…