merhabalar canım, Allah kavuştursun
benim bir bilgim yok Ankara' da askerlik biraz sıkı olurmuş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemicem. en azından güvenli bir yer. rahat eder inşallah
Gizcim çok çok çok mutlu oldum güzel geçmesine. Sana söylemiştim. Bu arada çorba oldum ben iyice. Hala senin halan, leoparlı paris seninkinin kuzeni mi? Doğru anladıysam bu kuzenler başa dert allah kolaylık versin. Biliyorsunuz benim manyak kuzeninden çektiklerimi, kuzenlerinin sevgililerini güzelse hiç çekemiyorlar.
paris kuzenimin kalbinde kötülük yokmuş benide ayrıca çok seviyormuş ama uzak olsun ben sade şeleri seviyorum paris maris uzaaaak benim kankilerim bana yeterler canım sıkılmadı onlar sayesinde ama yalnız olsaydım delirirdim kızlar
tirplim şuan nikah saatini maalesef değiştiremiyoruz ama belki nikahı önceden de yapabiliriz o belli değil şuan başvurumuz kurşun kalemle oldu çünkü. nişanlımın erken gelmesi için nikahı önede çekebiliriz. bi 10-15 gün nikah izni oluyomuş sanırım.
düğün biraz karışık olmuş gibi ama ben aynı gecede hem kına hem düğün gördüm 2 memlekette düğünü olanlar ayrı ayrı kına düğün yapmıyorlar biraz tuhaf oluyo. hatta banada dediler 2 düğün olucak nasılsa burda düğün gecesi kınada yakılsın die ama ben istemedim. kınamı evde yapıcam
seçim zor açıkçası ilkini diyorum benKızlar bu arada biz yatağımı bazalıya çevirmeye karar verdik. Yarın gidip baza seçeceğiz ama ben iki bazayı da çok beğendim ve karar veremiyorum siz olsanız hangi başlık ve bazayı tercih ederdiniz?
Flora mı Zeus mu?
Flora
DOĞTAŞ - Flora Başlık
Zeus
DOĞTAŞ - Zeus Başlık
Kızlar bu arada biz yatağımı bazalıya çevirmeye karar verdik. Yarın gidip baza seçeceğiz ama ben iki bazayı da çok beğendim ve karar veremiyorum siz olsanız hangi başlık ve bazayı tercih ederdiniz?
Flora mı Zeus mu?
Flora
DOĞTAŞ - Flora Başlık
Zeus
DOĞTAŞ - Zeus Başlık
seçim zor açıkçası ilkini diyorum ben
kesinliklen bazalı kararından ötürü tebrik ediyor ve bu iki güzel modelden birini seçmeni diliyorum ikiside sade karar veremedim
bende bazalı aldım valla yoksa hiçbir şey bi yere sığmaz dolu şey var eve girecek olan valla.... zeus daha güzel bence canımKızlar bu arada biz yatağımı bazalıya çevirmeye karar verdik. Yarın gidip baza seçeceğiz ama ben iki bazayı da çok beğendim ve karar veremiyorum siz olsanız hangi başlık ve bazayı tercih ederdiniz?
Flora mı Zeus mu?
Flora
DOĞTAŞ - Flora Başlık
Zeus
DOĞTAŞ - Zeus Başlık
bende bazalı aldım valla yoksa hiçbir şey bi yere sığmaz dolu şey var eve girecek olan valla.... zeus daha güzel bence canım
Bir Flora, bir Zeus, bir çekimser oyla kafam iyice karışmış durumda hey millet.:44:
gizz hayırlı olsun tatlım Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin inşallah.
tirplim şuan nikah saatini maalesef değiştiremiyoruz ama belki nikahı önceden de yapabiliriz o belli değil şuan başvurumuz kurşun kalemle oldu çünkü. nişanlımın erken gelmesi için nikahı önede çekebiliriz. bi 10-15 gün nikah izni oluyomuş sanırım.
düğün biraz karışık olmuş gibi ama ben aynı gecede hem kına hem düğün gördüm 2 memlekette düğünü olanlar ayrı ayrı kına düğün yapmıyorlar biraz tuhaf oluyo. hatta banada dediler 2 düğün olucak nasılsa burda düğün gecesi kınada yakılsın die ama ben istemedim. kınamı evde yapıcam
chelzy miniğinizin doğum günü kutlu olsun uzun yaşlar dilerim
hümmm ev yavaş yavaş yerleşmeye başlamış geri sayım başladı heycan dorukta herşeyin ağız tadıyla olsun inşallah .
akşam belki merve eda falan gelirse yorum yaparlar onlar da canımmobilyalarını nerden aldın sen
Canım siz o kurşun kalemi tükenmeze çevirmeye bakın bir an önce. İnternetten sorgulama yaptığımda bizim tuttuğumuz gün ve saati alınabilir yani müsait olarak gösteriyordu biz de ön başvuru yaptığımızda neyseki kesinleşti bitti de şu nikah başvurusundan kurtulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?