347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhabalar canım, Allah kavuştursun
benim bir bilgim yok Ankara' da askerlik biraz sıkı olurmuş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemicem. en azından güvenli bir yer. rahat eder inşallah

Sağol canım inşallah rahat eder, bu arada hepinize hayırlı tezkereler, sizin az kaldı, darısı başımıza..

ama gerçekten yok mu ankarada jandarma olmuş olan ?? ilginççç demek ki ilk defa benim mi başıma gelecek...:26:

Gizcim çok çok çok mutlu oldum güzel geçmesine. Sana söylemiştim. Bu arada çorba oldum ben iyice. Hala senin halan, leoparlı paris seninkinin kuzeni mi? Doğru anladıysam bu kuzenler başa dert allah kolaylık versin. Biliyorsunuz benim manyak kuzeninden çektiklerimi, kuzenlerinin sevgililerini güzelse hiç çekemiyorlar.

Giz hayırlı olsun kuşuumm her istemede bi olay çıkar zaten ama ucuz atlatılandan olmuş sizinki çok can sıkmamış güldürmüş ama paris :)

leopar kılıklı paris bozma benim kuzen aşkın halasıda hacı ultra hacı deriz ona oda öle bişi bu iki guruh birbini kanka moduyla sevdi kısaca gereksizle gıcık oldum hepiciğine kuzenler başa bela ben kendi kuzenlermden çekiyorum senelrdir beni gören o kız senin naısl kuzenin olur dio düşün artık

hümcüm 3 hafta sonra kısmetseeeee

yüzükleri yarın alıcaz kısmetse ayyy anam çok heyecanlıyım be

paris kuzenimin kalbinde kötülük yokmuş benide ayrıca çok seviyormuş ama uzak olsun ben sade şeleri seviyorum paris maris uzaaaak benim kankilerim bana yeterler canım sıkılmadı onlar sayesinde ama yalnız olsaydım delirirdim kızlar

evet canım öyle oluyor valla arkadaşlar kuzenden can geliyor bazen insana

Giz şimdi anladım canım. Bende yok öyle kuzenler allaha şükür ama biliyorsunuz nişanlımın ki başa bela evlerden ırak bir kızcağız, zavallı benim gözümde. Karşı tarafta olunca inan daha çekilmez oluyor.

Canım Aldem ben çok beğenmedim renklerini canım. Mutfakta sade her tabağa, çanağa uyabilecek renkte parçalar seçmen tavsiyem olur yoksa göz yoruyor bilgine.

gizz hayırlı olsun tatlım Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin inşallah.

tirplim şuan nikah saatini maalesef değiştiremiyoruz ama belki nikahı önceden de yapabiliriz o belli değil şuan başvurumuz kurşun kalemle oldu çünkü. nişanlımın erken gelmesi için nikahı önede çekebiliriz. bi 10-15 gün nikah izni oluyomuş sanırım.

düğün biraz karışık olmuş gibi ama ben aynı gecede hem kına hem düğün gördüm 2 memlekette düğünü olanlar ayrı ayrı kına düğün yapmıyorlar biraz tuhaf oluyo. hatta banada dediler 2 düğün olucak nasılsa burda düğün gecesi kınada yakılsın die ama ben istemedim. kınamı evde yapıcam

chelzy miniğinizin doğum günü kutlu olsun uzun yaşlar dilerim

hümmm ev yavaş yavaş yerleşmeye başlamış geri sayım başladı heycan dorukta herşeyin ağız tadıyla olsun inşallah .

Canım siz o kurşun kalemi tükenmeze çevirmeye bakın bir an önce. İnternetten sorgulama yaptığımda bizim tuttuğumuz gün ve saati alınabilir yani müsait olarak gösteriyordu biz de ön başvuru yaptığımızda neyseki kesinleşti bitti de şu nikah başvurusundan kurtulduk.

kesinliklen bazalı kararından ötürü tebrik ediyor ve bu iki güzel modelden birini seçmeni diliyorum ikiside sade karar veremedim

seçim zor açıkçası ilkini diyorum ben

Bende 2. sini daha çok beğendim sanki ama tabi ki fikirlerinizde benim için önemli. Çoğunluk neyde birleşecek bakalım.

Kızlar kızlar nerdesiniz?

kesinliklen bazalı kararından ötürü tebrik ediyor ve bu iki güzel modelden birini seçmeni diliyorum ikiside sade karar veremedim

Giz bende bana çok yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum efenim.

Benim gibi ikisinin arasında kalsan hangisini seçerdin?

Bir yardım ediver gari.

Son düzenleme:
bende bazalı aldım valla yoksa hiçbir şey bi yere sığmaz dolu şey var eve girecek olan valla.... zeus daha güzel bence canım

sağol tatlım darısı başınıza olsun benden 1 ay sonra duygu evlenecek sonra biraz araya zaman girecek 1 ay içinde 3 düğün olacak artık gerisi gelir herhalde yavaş yavaş giz merve sedulu falan

akşam belki merve eda falan gelirse yorum yaparlar onlar da canım mobilyalarını nerden aldın sen

Koltuklarımı Ndesign. Yatak odamı, yemek odamı, tv ünitemi ve yatağımı Doğtaş'tan aldım canım ama hepsi sürpriz ev yerleşince gelecek fotolar. Ağustos'u bekleyin.

Son düzenleme:

canım tek başıma başvuru yapamıyorum. nişanlım askerde olduğu için müsama gösterdi memur hanım sağolsun. zaten bende belediyede staj yapmıştım biliyorlar yani sorun olmaz. temmuzda gelir gelmez kesinleştiricez.

bu arada bazalıya çevirmen çok iyi olmuş bende bazalı aldım. baya çok şey topluyo.
benim Zeus daha çok hoşuma gitti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…