Canım beğendiğim bir kaç model var ama daha denemek için gitmedim. Yakından gördüm sadece. Mayıs'ta başlıyor gelinlik alışverişi.
anladım canım, hayırlısı olsun.. benimki ne alemde bilmiyorum bile :=)
Provaların bitti mi senin canım?
Bende hep dantel beğeniyordum fikrim tamamen değişti şuan drapeleri daha çok beğeniyorum. Biliyordum zaten böyle olacağını insanın sürekli fikri değişiyor. Yapabilsem düğünden 1 ay önceye halletmek isterim şu gelinlik işini.
selamlar fıstıklar
spora gittim geldim hava miss miss
Dün babişkoya yatak odamı göstermek üzere Doğtaş'a götürmüştüm ama kullanılan malzemeyi hiç beğenmedi.
Bu arada Zeus baza varmış ama Zeus başlık yokmuş artık üretilmiyor dediler ne kadar doğruysa. Bende kendi sipariş verdiğimiz yere sormayı düşünüyorum. Kayınvalidemler benim yatak odam içinde kapora vermişlerdi. Babam söyle yemek odasına eklesinler o parayı yatak odanı iptal et ben seni daha güzel yerlere götüreyim dedi, kafam karıştı.
Pazar günü hep birlikte böyle bir şey yapılabilir mi görüşmeye gideceğiz. Biri bir şey söyleyince nedense içime sinmiyor. İki günde değılır bu dedi.
Şimdi mobilya bile araştırmıyorum o neresi iyi derse oraya bakacağım çünkü ben anlamıyorum. Ehh kayınvalidemlerinde pek anladığı söylenemez. En güzeli bir bilene danışmak herhalde. Umarım pazar günü işler istediğimiz gibi gider.
dışarda hava güzel ama evlerin içi hala soğuk :=(
benimkilerde beğenmediği için ben Ndesign dan aldım yatak odamı
Daha tam düzenlenmemiş de olsa mutfağın resimlerini koydum kızlar...Not: Perde teyzemin eski perdesidir idareten storem yapılana kadar
Daha tam düzenlenmemiş de olsa mutfağın resimlerini koydum kızlar...Not: Perde teyzemin eski perdesidir idareten storem yapılana kadar
canım benim çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla oturup mis gibi yemekler yapmayı nasip etsin
bide ankastrelerin için dolap gibi şeyi siz sonradan mı yaptrdınız canım? bizede lojman çıkarsa eski tip mutfak olur yer olmaz die düşündüm ankstre istiyodumda nasıl yaparız die aklıma takılmıştı :26:
Eki Görüntüle 694198 buraya yüklemek istemiyorum canım herkes görüyor diye... albüm de sadece arkadaşlarım görüyor... ekle beni sonra geri silersin.... bu mu aradığın gelinlik
canım benim çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla oturup mis gibi yemekler yapmayı nasip etsin
bide ankastrelerin için dolap gibi şeyi siz sonradan mı yaptrdınız canım? bizede lojman çıkarsa eski tip mutfak olur yer olmaz die düşündüm ankstre istiyodumda nasıl yaparız die aklıma takılmıştı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?