347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

anladım canım, hayırlısı olsun.. benimki ne alemde bilmiyorum bile :=)

Provaların bitti mi senin canım?

Bende hep dantel beğeniyordum fikrim tamamen değişti şuan drapeleri daha çok beğeniyorum. Biliyordum zaten böyle olacağını insanın sürekli fikri değişiyor. Yapabilsem düğünden 1 ay önceye halletmek isterim şu gelinlik işini.

daha hiç provaya gitmedim ki.. siparişi verdik zaten gelinlikçiden bir model beğenmiştim ve bedenime göre dikilip gelicek.. arıycaklar beni prova için gelinlik hazır olunca .

benimkilerde beğenmediği için ben Ndesign dan aldım yatak odamı

Bu arada beğendiğim iki gelinlik modeli var ikisini de bizzat yakından gördüm ikiside çok güzeller bence.

Hemen ekleyeyim bizden sonrakilere de fikir olsun.

Benim gibi sadeliği sevenlere gelsin bu modeller.

Balıktan prenseslere geçiş yapmış bulunmakta şuandaki ruh halim.

Ve şu gelinliği çok beğeniyorum yakından da gördüm çok çok çok güzel. 36 numaralı gelinlik.

Bianco Vita Gelinlik / Wedding Dresses

Koleksiyonlar - 2012 - Premium seçiyoruz. 36 numaralı gelinliği buluyoruz.

Ekleyebilen buraya resmini eklerse sevinirim ofisteki bilgisayar izin vermiyor.

Son düzenleme:
Daha tam düzenlenmemiş de olsa mutfağın resimlerini koydum kızlar...Not: Perde teyzemin eski perdesidir idareten storem yapılana kadar

benimkilerde beğenmediği için ben Ndesign dan aldım yatak odamı

Ben yatak odası beğenemedim orda ama senin hangisini aldığını tahmin ediyorum krem gibi dediğin için.

Koltuklarımı ve berjerlerimi ordan aldım ben. O kadar içime sindi ki bir koltuğu bu kadar beğenebilirdim. Sabırsızlıkla koltuklarımı bekliyorum hatta.

Daha tam düzenlenmemiş de olsa mutfağın resimlerini koydum kızlar...Not: Perde teyzemin eski perdesidir idareten storem yapılana kadar

canım benim çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla oturup mis gibi yemekler yapmayı nasip etsin

bide ankastrelerin için dolap gibi şeyi siz sonradan mı yaptrdınız canım? bizede lojman çıkarsa eski tip mutfak olur yer olmaz die düşündüm ankstre istiyodumda nasıl yaparız die aklıma takılmıştı :26:

buraya yüklemek istemiyorum canım herkes görüyor diye... albüm de sadece arkadaşlarım görüyor... ekle beni sonra geri silersin.... bu mu aradığın gelinlik

mağaza kendi yaptırıor o dalobı canım... onun için monte ediyorlar getiriyorlar

Eki Görüntüle 694198 buraya yüklemek istemiyorum canım herkes görüyor diye... albüm de sadece arkadaşlarım görüyor... ekle beni sonra geri silersin.... bu mu aradığın gelinlik

Yes canikom gelinlik o. Benim de bilgisayar acıdı bana da yükledi resmi.

Bunu gidip bizzat deneyeceğim ben. Benim gibi zayıf bir kızın üzerinde gördüm çok yakışmıştı. Onu da tesadüfen makyaj için araştırırken gördüm. Şans işte. Diğer ay giyeceğim allah nasip ederse bu gelinliği umarım yakışır.

biz lojmanda oturucaz ve mutfak çok küçük okadar eşyam nası sığar bilmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…