listeyi bugün bayağı bi geç yayınladım ama gelemedim valla saat 11 gibi gittik eve yap yap bitmedi ne çok şey almışım ben yawwwdolaplara sığmadı iyi mi....
valla öyle oldu bi.baktım 4 tane nihale var 1 tanesini eve getirdim.günlük şekerligim kaç tane 3 bu ne ya dedim.onun da bi tanesini koydum geri valla insan en sonunda görüyor neyin kaç tane olduğunu fazla mi az mi diyehehee benimde bugün aklıma geldi bu kadar çok alıp koymuşuz ama ya eve sığmazsa die
valla öyle oldu bi.baktım 4 tane nihale var 1 tanesini eve getirdim.günlük şekerligim kaç tane 3 bu ne ya dedim.onun da bi tanesini koydum geri valla insan en sonunda görüyor neyin kaç tane olduğunu fazla mi az mi diye
evet tatlım aynen öyledoğrudur valla canım. aldıklarımızı hep ayrı yerlere koyuyoruz ne almıştık unutuluyor ya da görünce dayanamayıp ayy bunuda alayım diyoruz böyle oluyo işte
valla öyle oldu bi.baktım 4 tane nihale var 1 tanesini eve getirdim.günlük şekerligim kaç tane 3 bu ne ya dedim.onun da bi tanesini koydum geri valla insan en sonunda görüyor neyin kaç tane olduğunu fazla mi az mi diye
Çeyizimi liste yapmıştım, annem liste yaparken listene kase yazma herkes ev görmesine kase getiriyor dedi. Yazmadım herkes herşeyi getirdi kimse kase getirmediEvime yerleştiğimde tek eksiğim kaseydi
teşekkür ederim canımmDün babişkoya yatak odamı göstermek üzere Doğtaş'a götürmüştüm ama kullanılan malzemeyi hiç beğenmedi.
Bu arada Zeus baza varmış ama Zeus başlık yokmuş artık üretilmiyor dediler ne kadar doğruysa. Bende kendi sipariş verdiğimiz yere sormayı düşünüyorum. Kayınvalidemler benim yatak odam içinde kapora vermişlerdi. Babam söyle yemek odasına eklesinler o parayı yatak odanı iptal et ben seni daha güzel yerlere götüreyim dedi, kafam karıştı.
Pazar günü hep birlikte böyle bir şey yapılabilir mi görüşmeye gideceğiz. Biri bir şey söyleyince nedense içime sinmiyor. İki günde değılır bu dedi.
Şimdi mobilya bile araştırmıyorum o neresi iyi derse oraya bakacağım çünkü ben anlamıyorum. Ehh kayınvalidemlerinde pek anladığı söylenemez. En güzeli bir bilene danışmak herhalde. Umarım pazar günü işler istediğimiz gibi gider.
teşekkür ederim canımm
mobilya konusunda da dediğin gibi yemek odasına ekleme yaparlar kesin zaten pazar günüde yatak odasına babanın götüreceği yerlerden bakarsın artık sonuçlar senelerce kullanıcan şeyler iyisinden olsun canın sıkılmasın o kadar para vericeksinz malı güzel olsun ki rahat rahat kullanın keisnlikle bilenlerden kullananlardan fikirlerini alarak al
kızlar nasılsınızz
Canım sen nasılsın evli olmak nasıl bir şey? Gerçi daha birlikte değilsiniz herhalde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?