347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sağolun canlarım, annem iyi bugün görüştük. dün akşam 19.30 da bir uyudum kalktığımda sabah 8 di. Dün eşim işten geldikten sonra yanıma gelmiş konuşmuşuz 10 dk sabah söylüyor ben hiçbirşey hatırlamıyorum nasıl uyuduysam.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................26 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................64 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................69

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 129
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................144 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 152 :123:

listeyi bugün bayağı bi geç yayınladım ama gelemedim valla saat 11 gibi gittik eve yap yap bitmedi ne çok şey almışım ben yawww dolaplara sığmadı iyi mi....

hehee benimde bugün aklıma geldi bu kadar çok alıp koymuşuz ama ya eve sığmazsa die
valla öyle oldu bi.baktım 4 tane nihale var 1 tanesini eve getirdim.günlük şekerligim kaç tane 3 bu ne ya dedim.onun da bi tanesini koydum geri valla insan en sonunda görüyor neyin kaç tane olduğunu fazla mi az mi diye

valla öyle oldu bi.baktım 4 tane nihale var 1 tanesini eve getirdim.günlük şekerligim kaç tane 3 bu ne ya dedim.onun da bi tanesini koydum geri valla insan en sonunda görüyor neyin kaç tane olduğunu fazla mi az mi diye

doğrudur valla canım. aldıklarımızı hep ayrı yerlere koyuyoruz ne almıştık unutuluyor ya da görünce dayanamayıp ayy bunuda alayım diyoruz böyle oluyo işte

Çeyizimi liste yapmıştım, annem liste yaparken listene kase yazma herkes ev görmesine kase getiriyor dedi. Yazmadım herkes herşeyi getirdi kimse kase getirmedi Evime yerleştiğimde tek eksiğim kaseydi

Çeyizimi liste yapmıştım, annem liste yaparken listene kase yazma herkes ev görmesine kase getiriyor dedi. Yazmadım herkes herşeyi getirdi kimse kase getirmedi Evime yerleştiğimde tek eksiğim kaseydi
bende büyük borcam almadım getiren olur diye bakalım olacak mi olmayacak mi

Günaydın canlarımm
tripliiim balayına nereye gidiyordun bakındım konuşmalara ama bulamadım. yakın arkadaşım yardım istedi bu konuda bende sorayım arkadaşlara dedim

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................25 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................63 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................68

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 128
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................143 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 151 :123:

Dün babişkoya yatak odamı göstermek üzere Doğtaş'a götürmüştüm ama kullanılan malzemeyi hiç beğenmedi.

Bu arada Zeus baza varmış ama Zeus başlık yokmuş artık üretilmiyor dediler ne kadar doğruysa. Bende kendi sipariş verdiğimiz yere sormayı düşünüyorum. Kayınvalidemler benim yatak odam içinde kapora vermişlerdi. Babam söyle yemek odasına eklesinler o parayı yatak odanı iptal et ben seni daha güzel yerlere götüreyim dedi, kafam karıştı.

Pazar günü hep birlikte böyle bir şey yapılabilir mi görüşmeye gideceğiz. Biri bir şey söyleyince nedense içime sinmiyor. İki günde değılır bu dedi.

Şimdi mobilya bile araştırmıyorum o neresi iyi derse oraya bakacağım çünkü ben anlamıyorum. Ehh kayınvalidemlerinde pek anladığı söylenemez. En güzeli bir bilene danışmak herhalde. Umarım pazar günü işler istediğimiz gibi gider.

teşekkür ederim canımm
mobilya konusunda da dediğin gibi yemek odasına ekleme yaparlar kesin zaten pazar günüde yatak odasına babanın götüreceği yerlerden bakarsın artık sonuçlar senelerce kullanıcan şeyler iyisinden olsun canın sıkılmasın o kadar para vericeksinz malı güzel olsun ki rahat rahat kullanın keisnlikle bilenlerden kullananlardan fikirlerini alarak al

Canım aynen öyle valla. Sonuçta ben dış görüntüsüne gidiyorum ama babam sağlamlığına ve ne malzeme kullanıldığına bakıyor. Allahtan aldığımız diğer ürünleri beğendi. Bir tek yatak odasına burun kıvırdı. Onun için de arattırdım şimdi kayınpederimi haber beklicekler bizden ondan sonra yapımına başlanacak.

Ben bir tane yatak odası takımı beğendim ama babam beğenir mi bilmiyorum.

Dence Lüks Yatak Odası Takımı

Akşam işçiliğini görmeye gideceğiz.

kızlar nasılsınızz

Canım sen nasılsın evli olmak nasıl bir şey? Gerçi daha birlikte değilsiniz herhalde dimi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…