canım tek başıma başvuru yapamıyorum. nişanlım askerde olduğu için müsama gösterdi memur hanım sağolsun. zaten bende belediyede staj yapmıştım biliyorlar yani sorun olmaz. temmuzda gelir gelmez kesinleştiricez.
bu arada bazalıya çevirmen çok iyi olmuş bende bazalı aldım. baya çok şey topluyo.
benim Zeus daha çok hoşuma gitti canım
Aaa süpermiş o zaman canım ben daha önce ön başvuru yapıp kendi gün ve saatimi internette müsait diye görünce tüm sinirlerim bozulmuştu ama biz 15 diye ön rezervasyon yaptırıp, 14'ünü aldık zaten.
Ben ikisini de beğendim ama Zeus'un nedense yatak başlığının daha pufidik bir görüntüye sahip olması beni daha çok cezbediyor.
Bir ben miyim yüksek yatak seven diyordum ki hepiniz bazalı tercih etmişsiniz. Biz evde de hep bazalı kullandığımız için alışmışız ailecek yüksek yatağa alçak yatakları sevemiyoruz o yüzden. Bazalının ayaklarını bile yüksek seçeceğim. Dün baktık iki ayak seçeneği vardı biri alçak diğeri daha yüksek ben onu bile yüksek seçeceğim. Kraliçeler gibi bir uyku çekmek istiyorum. Gittiğim otellerdede hep yüksek yataklar var sanki daha bir keyifli uyunuyor gibi hissediyorum.
Dünden bugüne 5 yaş yaşlandım da geldim, Sabah annemi aradım aradım açmadı, evi arıyorum cebi arıyorum yok. Babamı aradım babannenlere gitmiştir dedi. 2 saat sonra tekrar aradım öğlen 1 di saat annem açtı babamla kardeşimi okula gönderdikten sonra bir uyumuş yeni uyanıyor benim telefonumla. Neyse konuşuyoruz annem cümle kuramıyor, cümleye başlıyor sonu gelmiyor, bir ara sustu ses gelmiyor. Anne dedim beni duyuyormusun bu sefer hızlı hızlı 5 kere tafsiyon tafsiyon dedi anne dedim ne oluyor telefonu kapattı. Ben iş yerinde başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum birşey oldu diye. Annemde hem şeker var hem tansiyon. 15 dakika sonra aradı. Sabah ilaçlarını içmediği için şekeri rahatsızlık vermiş. Oda bana tafsiyon tafsiyon diye tansiyonum çıktı demeye çalışıyormuş o tansiyonu çıktı sanmış. Sabahda iş arkadaşımı aradım telefonunu diğer arkadaşım açtı, arkadaşım için niye telefonuna bakmıyor da sen bakıyorsun dedim. Arkadaşım için annesi dün gece vafat etti dedi. Şok oldum. O duygusallıkla bunları yaşayınca işe normal gittim gözlerim şiş geldim. Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden bizi ayırmasın.
ayy canım benim nasıl telaşlanmışsındır tahmin edebiliyorum. geçmiş olsun çok.
amin canım. arkadaşının annesine de Allah rahmet eylesin
Koltuklarımı Ndesign. Yatak odamı, yemek odamı, tv ünitemi ve yatağımı Doğtaş'tan aldım canım ama hepsi sürpriz ev yerleşince gelecek fotolar. Ağustos'u bekleyin.
Başınız sağolsun canım anne de geçmiş olsun... aminnnnnDünden bugüne 5 yaş yaşlandım da geldim, Sabah annemi aradım aradım açmadı, evi arıyorum cebi arıyorum yok. Babamı aradım babannenlere gitmiştir dedi. 2 saat sonra tekrar aradım öğlen 1 di saat annem açtı babamla kardeşimi okula gönderdikten sonra bir uyumuş yeni uyanıyor benim telefonumla. Neyse konuşuyoruz annem cümle kuramıyor, cümleye başlıyor sonu gelmiyor, bir ara sustu ses gelmiyor. Anne dedim beni duyuyormusun bu sefer hızlı hızlı 5 kere tafsiyon tafsiyon dedi anne dedim ne oluyor telefonu kapattı. Ben iş yerinde başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum birşey oldu diye. Annemde hem şeker var hem tansiyon. 15 dakika sonra aradı. Sabah ilaçlarını içmediği için şekeri rahatsızlık vermiş. Oda bana tafsiyon tafsiyon diye tansiyonum çıktı demeye çalışıyormuş o tansiyonu çıktı sanmış. Sabahda iş arkadaşımı aradım telefonunu diğer arkadaşım açtı, arkadaşım için niye telefonuna bakmıyor da sen bakıyorsun dedim. Arkadaşım için annesi dün gece vafat etti dedi. Şok oldum. O duygusallıkla bunları yaşayınca işe normal gittim gözlerim şiş geldim. Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden bizi ayırmasın.
Benim de yatak oda n design ınegölden gelecekdiğer şeylerim Dogtas koltuk yemek odası falan aynı mi yoksa
stankicim geçmiş olsun
tripliim bence de zeus daha güzel
yarın bi ben mi çalışıyorumolsun napalım bende 24ünde tatil yapcam
Canım benim koltuklarım Ndesign sadece, yemek odamı, tv ünitemi ve yatak odamı Doğtaş aldık. Neden olmasın?
Rengini söyle bakayım yatak odanın ve yemek odanın? :))
Azalıyor yavaş yavaş canım benim69 Bayburt
Azalıyor yavaş yavaş canım benimkavuşmaniz süper birşey olacak inşallah
yemek odam beyaz yatak odam krem beyaz karışımı bişey tam beyaz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?