347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aaa süpermiş o zaman canım ben daha önce ön başvuru yapıp kendi gün ve saatimi internette müsait diye görünce tüm sinirlerim bozulmuştu ama biz 15 diye ön rezervasyon yaptırıp, 14'ünü aldık zaten.

Ben ikisini de beğendim ama Zeus'un nedense yatak başlığının daha pufidik bir görüntüye sahip olması beni daha çok cezbediyor.

Bir ben miyim yüksek yatak seven diyordum ki hepiniz bazalı tercih etmişsiniz. Biz evde de hep bazalı kullandığımız için alışmışız ailecek yüksek yatağa alçak yatakları sevemiyoruz o yüzden. Bazalının ayaklarını bile yüksek seçeceğim. Dün baktık iki ayak seçeneği vardı biri alçak diğeri daha yüksek ben onu bile yüksek seçeceğim. Kraliçeler gibi bir uyku çekmek istiyorum. Gittiğim otellerdede hep yüksek yataklar var sanki daha bir keyifli uyunuyor gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

benimkide minik kareli gibi, bu gözüme diğerine göre daha hoş geldi canım

ben aslında pek sevmem çok yüksek yatağı ama yayıntı topladığı için tercih ettim

Dünden bugüne 5 yaş yaşlandım da geldim, Sabah annemi aradım aradım açmadı, evi arıyorum cebi arıyorum yok. Babamı aradım babannenlere gitmiştir dedi. 2 saat sonra tekrar aradım öğlen 1 di saat annem açtı babamla kardeşimi okula gönderdikten sonra bir uyumuş yeni uyanıyor benim telefonumla. Neyse konuşuyoruz annem cümle kuramıyor, cümleye başlıyor sonu gelmiyor, bir ara sustu ses gelmiyor. Anne dedim beni duyuyormusun bu sefer hızlı hızlı 5 kere tafsiyon tafsiyon dedi anne dedim ne oluyor telefonu kapattı. Ben iş yerinde başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum birşey oldu diye. Annemde hem şeker var hem tansiyon. 15 dakika sonra aradı. Sabah ilaçlarını içmediği için şekeri rahatsızlık vermiş. Oda bana tafsiyon tafsiyon diye tansiyonum çıktı demeye çalışıyormuş o tansiyonu çıktı sanmış. Sabahda iş arkadaşımı aradım telefonunu diğer arkadaşım açtı, arkadaşım için niye telefonuna bakmıyor da sen bakıyorsun dedim. Arkadaşım için annesi dün gece vafat etti dedi. Şok oldum. O duygusallıkla bunları yaşayınca işe normal gittim gözlerim şiş geldim. Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden bizi ayırmasın.

ayy canım benim nasıl telaşlanmışsındır tahmin edebiliyorum. geçmiş olsun çok.
amin canım. arkadaşının annesine de Allah rahmet eylesin

Stanki geçmiş olsun canım allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.

Arkadaşın için ise başınız sağolsun alllah geride kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin canım.

Başınız sağolsun canım anne de geçmiş olsun... aminnnnn

stankicim geçmiş olsun
tripliim bence de zeus daha güzel
yarın bi ben mi çalışıyorum olsun napalım bende 24ünde tatil yapcam

Benim de yatak oda n design ınegölden gelecek diğer şeylerim Dogtas koltuk yemek odası falan aynı mi yoksa

Canım benim koltuklarım Ndesign sadece, yemek odamı, tv ünitemi ve yatak odamı Doğtaş aldık. Neden olmasın?

Rengini söyle bakayım yatak odanın ve yemek odanın? :))

Son düzenleme:
23 Nisan kutlu olsun, sevinin çocuklar övünün büyükler 23 Nisan kutlu olsun

her zaman çocuk kalan ve içindeki çocuğu bugün dışarı çıkarmak.isteyen herkesin 23 Nisan bayrami kutlu olsun

La la la la heyo heyo heyo

nena çok geçmiş olsun canım o kadar ilaç niye bende anlamadım ama vardır bir bildikleri diye umuyorum :)

giiiiiizzzz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah bundan sonraki tüm süreçlerde böyle güzel istediğin gibi geçer.

stanki çok üzüldüm eminim çok telaşlanmışsındır, çok geçmiş olsun, sanırım iyi şu anda çok şükür.

ayy öldüm bittim temizlik yaptık çok fenayım. annem diyoki şu çeyizler bi gitse yerine de evim rahatlasa diye
bizim ev anneannemin ev her bi köşeden bişey çıkıyo. ben gidince gerçekten ev ferahlayacak galiba

çok sevgili babetlerimide gün yüzüne çıkardım artık hava sakın soğuma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…