Yes canikom gelinlik o. Benim de bilgisayar acıdı bana da yükledi resmi.
Bunu gidip bizzat deneyeceğim ben. Benim gibi zayıf bir kızın üzerinde gördüm çok yakışmıştı. Onu da tesadüfen makyaj için araştırırken gördüm. Şans işte. Diğer ay giyeceğim allah nasip ederse bu gelinliği umarım yakışır.
hadi bakalım canım güzele ne yakışmaz
Canım benim sağolasın. İnşallah yakışır 2. paylaştığımı çok beğeniyorum.
Mayıs gelse de denemelere başlasam artık.
Seni de arkadaş olarak ekledim canım.
Ben evlendikten sonra yeni bir nickle katılacağım herhalde aranıza bu gidişle.
Canım benim sağolasın. İnşallah yakışır 2. paylaştığımı çok beğeniyorum.
Mayıs gelse de denemelere başlasam artık.
Seni de arkadaş olarak ekledim canım.
Ben evlendikten sonra yeni bir nickle katılacağım herhalde aranıza bu gidişle.
banada mayıs da olur demişlerdi provaların.. arasınlar diye bekliyorum bir önce. şu 1.5 ay nası geçicek diye sabırsızlaştım. herkes sabırısız benim gibi anladığım kadarıyla
Canım ben Mayıs'ta haftasonları ve haftaiçi iş çıkışı gezerim diye düşünüyorum. Herhalde Haziranda sipariş veririm Eylül'e daha var çünkü. Bir de fikrim ve zevklerim çok değişken bırakabildiğim kadar sona bırakmaya çalışıyorum.
Hümümmm güle güle kullan bebeğim yerleşsin mikemmel olacak.
Dikkatimi bir şey çekti Fissler'in düdüklüsü kaçlık sendeki bana çok büyük geldi o 6 lt mi?
canım çok güzel olmuş.. iyi günlerde oturun
3.modeli çok beğendim.nacizane görüşüm
kızlar nasılsınız
triplicim 1 numaralı gelinliğin aynısını yada cok benzerini dün denedim inanılmaz bir model ve sen cok zayf oldgun için sana cok yakısır bendede fena durmadı ama boydan kaybettim cok daha kısa gösterdi o yuzden tarz olarak bana uymadı ama sana yakısır...
bende bnm dün denediklerimi gösterim lütfen fikir verin hafta sonuna kadar vaktim var 3ü de bana cok yakıstı tarzmı yansıttı biraz süslüler ama güzel durdu karar veremiyor yardımcı olun...Eki Görüntüle 694264 Eki Görüntüle 694266 Eki Görüntüle 694267
3. YÜ BEĞENDİM CANIMMMMMMmutfağıma baktın mıııı
ben 4.5 alayım dedim annem yok 6 alalım dedi 6yı aldık
hyr nerden bakıcam link yolla bakayım canım....
Anladım canım ben 4.5 lt'liğini aldım da onun sendeki çok büyük geldi bana. Sığdıramamana şaşmamak lazım o halde.
Nenacım içlerinden birini seçecek olsam 3. paylaştığını straplez olarak seçerdim. O kol kısımlarını kesinlikle katmazdım. Zannediyorum bunlar Akay'ın. Bana sorarsan biraz daha gezersen daha modern şeyler bulabileceğini düşünüyorum bu da nacizane fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?