347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi bakalım canım güzele ne yakışmaz

benimde öyle olacak herhalde çünkü canımın burdan haberi yok

Hümümmm güle güle kullan bebeğim yerleşsin mikemmel olacak.

Dikkatimi bir şey çekti Fissler'in düdüklüsü kaçlık sendeki bana çok büyük geldi o 6 lt mi?

banada mayıs da olur demişlerdi provaların.. arasınlar diye bekliyorum bir önce. şu 1.5 ay nası geçicek diye sabırsızlaştım. herkes sabırısız benim gibi anladığım kadarıyla

banada mayıs da olur demişlerdi provaların.. arasınlar diye bekliyorum bir önce. şu 1.5 ay nası geçicek diye sabırsızlaştım. herkes sabırısız benim gibi anladığım kadarıyla

Canım ben Mayıs'ta haftasonları ve haftaiçi iş çıkışı gezerim diye düşünüyorum. Herhalde Haziranda sipariş veririm Eylül'e daha var çünkü. Bir de fikrim ve zevklerim çok değişken bırakabildiğim kadar sona bırakmaya çalışıyorum.

yani daha var dediğin gibi canım.. bende mart sonunda verdim siparişi 2 ay öncesinde hemen hemen

kızlar nasılsınız

triplicim 1 numaralı gelinliğin aynısını yada cok benzerini dün denedim inanılmaz bir model ve sen cok zayf oldgun için sana cok yakısır bendede fena durmadı ama boydan kaybettim cok daha kısa gösterdi o yuzden tarz olarak bana uymadı ama sana yakısır...

bende bnm dün denediklerimi gösterim lütfen fikir verin hafta sonuna kadar vaktim var 3ü de bana cok yakıstı tarzmı yansıttı biraz süslüler ama güzel durdu karar veremiyor yardımcı olun...

3. YÜ BEĞENDİM CANIMMMMMM mutfağıma baktın mıııı

ben 4.5 alayım dedim annem yok 6 alalım dedi 6yı aldık

Anladım canım ben 4.5 lt'liğini aldım da onun sendeki çok büyük geldi bana. Sığdıramamana şaşmamak lazım o halde.

Nenacım içlerinden birini seçecek olsam 3. paylaştığını straplez olarak seçerdim. O kol kısımlarını kesinlikle katmazdım. Zannediyorum bunlar Akay'ın. Bana sorarsan biraz daha gezersen daha modern şeyler bulabileceğini düşünüyorum bu da nacizane fikrim.

ya ben esasen daha modern seyler buldum int. lakin arkadaslarm cok sade ve daha romantık secmem gerektgnı söyledi bende ona istanaden hem sade olmayan hem romantik olarak bunlar vardı... benim bebegm tarzları bulmamda cok mumkun olmuo ben avrupai tarz sevıorum onlarda pronovıasta var ve fıyatlat ınanılmaz yuksek özel yaptrsam bende nasıl durur bilemiyorum dün gezdim tozdum hep paçoz paçoz seyler var ve en guzelleri aralarnda akayınkilerdi bende o yzuden madem öyle akay olsun dedm arkdslarmda üzerme cok yakıstırdılar esasen begendm tarzı paylasayım ozaman onlar uzerınden gidelim... Eki Görüntüle 694387

istediğim üst modeli esasen böyle düşük omuz straplez modelleri 2. plana attım bana straplezden cok bu düşük omuzlar yakısıyor şimdi nasıl bunlar olmadı bu tarz seyleri deneyip yaptırıcam son olarak

mesela bu 2 numaralı gelinliğin üstü de tam benim aradıgım gibi ama hiç bir yerde böyle bulamıyorum hep diyorlar ekleriz kolu tamam ekelrsinde nasıl durucak bilemiyosunki gelinliğin ön kısmındaki oyuntuyu ellemıolar bile üstüne numune kol,omuz her neyse onu yapıolar o yuzden cok kararsızım istedgm bir şeyi yaptrmaktasanırım akaydakilerden birini alacagım ama yinede son kararımı veremıyorum ya gökhan begenmezse die

Eklentiler

• $düşük omuzz.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $üst.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…