347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoşbulduk canım benim. Takip edenler tanıyacaktır muhakkak ama geriye dönüp okumayanlardan emin değilim. Bu kim diyenler olacaktır Pernic'te olduğu gibi. Burda olmazsam onlara da bir zahmet tanıtıverin beni gari.

heheheh ben çok eğlenmiştim ama o zaman ben kimim acaba deyip duruyordum

selam canımm
tanımadık senii
nasılsın? bayadır yoksun.
burdayımm aslındada 347 ye pek bakmıyordum canım yaa malumm herkes evlilik telaşı içinde benim için daha erken olunca pek sarmadıı ama özledimmm sizi seninki daha gelmedi değil mii?? ne konusuyorduk o ara burda yaa herkes aglayıp sızlıyordu eski günlerr

hmm anladım canım arada bi uğra

gelmedi daha 2 ayımız var ( bi ağlayıp sızlayan ben kaldım işte

Allah allah sarmamışmış seni de göreceğiz Boleyn'in kızı. Çeyiz düzdüğün günlerde gelecek o zaman elimize düşeceksin.

Git gel çok özletme kendini.

Bu arada Nikita'mdan hepinize selam var.

Bir ara uğrayacakmış.

Ah be kuzum çok az kaldı, bak bizimde özlemekten burnumuzun direkleri sızlıyordu. Geldiler de kıskançlık krizlerine bile başladık Bir gün gelecek, bugünler geride kalacak.

Benim herif işe başlayınca planettürk de türk sineması izlemeyi bırakır diye seviniyordum, işe başlayalı 1 ay oldu hala türk sineması izliyor

aleykümselam canım. uğrasın özletti kendini

Ah be kuzum çok az kaldı, bak bizimde özlemekten burnumuzun direkleri sızlıyordu. Geldiler de kıskançlık krizlerine bile başladık Bir gün gelecek, bugünler geride kalacak.
artık çok yorulduğumu hissediyorum canım yaa . koskoca 7 ay oldu görmeyeli. her hareketinin her konuşmasının altında bişey arıyorum sanki; oda özledi mi benle konuşmak istemiyomu acaba diye kafayı sıyırıcam yakında sanırım bian önce bitmeli bu askerlik yoksa ben benlikten çıkıcam

Benim herif işe başlayınca planettürk de türk sineması izlemeyi bırakır diye seviniyordum, işe başlayalı 1 ay oldu hala türk sineması izliyor

haha kız izlesin boşver şimdki dizilerde iş mi var sanki. nerede eski filimler ahh ahhh

selam kızlarrrr
birileri çok lovely di zaten şimdi tam lovely olmuş hayırlı olsun
inciçiçeğim az kaldı çabucak geçicek bundan sonrası kavuşcaksınız inşallah
bu haftasonu çok kötü geçicek benim için yarın nişanlım çalışıyo haftada topu topu bigün görüşüyoduk o da olmıcak akşamı iple çekicem artık

hihihihi yaaa kızmayınnn yaaa napiimm benim için erken daha zamanı gelinceee damlarımm burayaa:)) siz ozaman cocuk falan doğurmus olursunuzz bebek konusursunuz artıkk

Heheh çok Lovely'im ben.

Aşklı bir şeyler koyayım dedim hep almışlar bu oldu.

hihihihi yaaa kızmayınnn yaaa napiimm benim için erken daha zamanı gelinceee damlarımm burayaa:)) siz ozaman cocuk falan doğurmus olursunuzz bebek konusursunuz artıkk

Bana daha nerden baksan 3 yıl varr canım, sen o zamana evlenmiş olursun herhalde.

Hepimiz bir misafiriz
Zaman gelince göçeriz
Ecel acı can alırken
Her şeyimizden geçeriz gönül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…