Hoşbulduk canım benim.Takip edenler tanıyacaktır muhakkak ama geriye dönüp okumayanlardan emin değilim. Bu kim diyenler olacaktır Pernic'te olduğu gibi. Burda olmazsam onlara da bir zahmet tanıtıverin beni gari.
selaammm kızlarrrr:)) peki beni hatırladınız mı bakalımm
burdayımm aslındada 347 ye pek bakmıyordum canım yaa malumm herkes evlilik telaşı içinde benim için daha erken olunca pek sarmadıı ama özledimmm sizi seninki daha gelmedi değil mii?? ne konusuyorduk o ara burda yaa herkes aglayıp sızlıyordu eski günlerrselam canımm
tanımadık senii
nasılsın? bayadır yoksun.
burdayımm aslındada 347 ye pek bakmıyordum canım yaa malumm herkes evlilik telaşı içinde benim için daha erken olunca pek sarmadıı ama özledimmm sizi seninki daha gelmedi değil mii?? ne konusuyorduk o ara burda yaa herkes aglayıp sızlıyordu eski günlerr
ha gayrettt az kalmışşş ne çektinn beeee oldu seninki tammhmm anladım canım arada bi uğra
gelmedi daha 2 ayımız var( bi ağlayıp sızlayan ben kaldım işte
ha gayrettt az kalmışşş ne çektinn beeee oldu seninki tammarada gelirim tamammm haberlerinizi alırımmm
cokk zorrr iyi dayanıyorsunnn 7 ay yaa dile kolay insan görmese konuşmasa yüzünü bile unuturr bi garip olur yani... gelince gecer ama hepsiiaynen canım tam ne çektin bee ' lik oldum vallabugün 7 ay bitti görmeyeli hiç izinde kullanmadık
cokk zorrr iyi dayanıyorsunnn 7 ay yaa dile kolay insan görmese konuşmasa yüzünü bile unuturr bi garip olur yani... gelince gecer ama hepsii
burdayımm aslındada 347 ye pek bakmıyordum canım yaa malumm herkes evlilik telaşı içinde benim için daha erken olunca pek sarmadıı ama özledimmm sizi seninki daha gelmedi değil mii?? ne konusuyorduk o ara burda yaa herkes aglayıp sızlıyordu eski günlerr
Allah allah sarmamışmış seni de göreceğiz Boleyn'in kızı. Çeyiz düzdüğün günlerde gelecek o zaman elimize düşeceksin.
Git gel çok özletme kendini.
Bu arada Nikita'mdan hepinize selam var.
Bir ara uğrayacakmış.
akşam dolapları karıştırırken nişanlımın bikaç kıyafetini gördüm yazlıkların arasına koymuşum görünce kötü oldum
geçen sene her hafta sonu gelirdi çamaşırlarını yıkar öyle gönderirdim çok özledim çabuk bitsin artık
aleykümselam canım. uğrasın özletti kendiniAllah allah sarmamışmış seni de göreceğiz Boleyn'in kızı. Çeyiz düzdüğün günlerde gelecek o zaman elimize düşeceksin.
Bir ara uğrayacakmış.
artık çok yorulduğumu hissediyorum canım yaa . koskoca 7 ay oldu görmeyeli. her hareketinin her konuşmasının altında bişey arıyorum sanki; oda özledi mi benle konuşmak istemiyomu acaba diye kafayı sıyırıcam yakında sanırımAh be kuzum çok az kaldı, bak bizimde özlemekten burnumuzun direkleri sızlıyordu. Geldiler de kıskançlık krizlerine bile başladıkBir gün gelecek, bugünler geride kalacak.
Benim herif işe başlayınca planettürk de türk sineması izlemeyi bırakır diye seviniyordum, işe başlayalı 1 ay oldu hala türk sineması izliyor
hihihihi yaaa kızmayınnn yaaa napiimm benim için erken daha zamanı gelinceee damlarımm burayaa:)) siz ozaman cocuk falan doğurmus olursunuzz bebek konusursunuz artıkkAllah allah sarmamışmış seni de göreceğiz Boleyn'in kızı. Çeyiz düzdüğün günlerde gelecek o zaman elimize düşeceksin.
Bir ara uğrayacakmış.
selam kızlarrrr
birileri çok lovely di zaten şimdi tam lovely olmuş hayırlı olsun
inciçiçeğim az kaldı çabucak geçicek bundan sonrası kavuşcaksınız inşallah
bu haftasonu çok kötü geçicek benim için yarın nişanlım çalışıyo haftada topu topu bigün görüşüyoduk o da olmıcak akşamı iple çekicem artık
hihihihi yaaa kızmayınnn yaaa napiimm benim için erken daha zamanı gelinceee damlarımm burayaa:)) siz ozaman cocuk falan doğurmus olursunuzz bebek konusursunuz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?