347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi mi canım nişanlın, yüzünde güller açıyordur şimdi

Kanal D de Atm diye bir korku filmi var tırsa tırsa izliyorum çok heyecanlı

iyi canım iyi çok şükür. torun aramış kuralar çekilmiş onun biraz neşesi var bizimde torunumuz geliyor sonunda

ayy nasıl izliyosun hayatta izleyemem korku filmi falan çok tırsak biriyim ben yahu :18:

iyi canım iyi çok şükür. torun aramış kuralar çekilmiş onun biraz neşesi var bizimde torunumuz geliyor sonunda

ayy nasıl izliyosun hayatta izleyemem korku filmi falan çok tırsak biriyim ben yahu :18:

hadi bakalım, bizde alt devreler gidince çok sevinmiştik bitecek diye 349 larda arkadaşımın sevgilisi vardı arkadaşıma yazdım şafak kaç diye mayıs da geliyor dedi vay be dedim.

hadi bakalım, bizde alt devreler gidince çok sevinmiştik bitecek diye 349 larda arkadaşımın sevgilisi vardı arkadaşıma yazdım şafak kaç diye mayıs da geliyor dedi vay be dedim.

güzel bişeymiş vallahi kaç aydır gelmelerini bekliyoduk gerçi daha 1 ayı bulur gelmeleri dedi ama olsun

Ay sorma bende çok tırsıyom ama heyacanlı.

fatmagül nasıl kurtuldu reklamı bitek benim köşemde mi çıkıyo midem bulandı akşam akşam yaa :100:

Ay ekranın sağ tarafında Fatmagül nasıl kurtduldu şeklindeki iğrenç reklamı gördün mü

Son düzenleme:
fatmagül nasıl kurtuldu reklamı bitek benim köşemde mi çıkıyo midem bulandı akşam akşam yaa :100:

yeni koydular galiba bende şimdi gördüm, 2 kuruş para kazancaz diye kullanıcı kaybetmeye değer mi bu reklamı gören gider bir daha da gelmez

duydu bizi çekip gitti galiba bende görünmüyor artık

derkennnnn ......

gene geldi pis şeyy ıykk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…