Ve benim için çanlar çalmaya başlıyorSON 20
anlaşılan herkes çok yorulmuş bu haftasonu ay bende yoruldummmmm artık bi gitse de şu 20 gün atsak kendimizi kumsallara sahillere
ben ondan önce bi de üniversite safagi saydım 4.5 yıl farklı şehirlerde yaşadık... sonunda bitiyor inşallah tüm şafaklarnerden nereye daha dün asker şafağı sayıyordun, şimdi düğün şafağı bir bakmışsın bebek şafağı. Hayat tek düze yaşamayalım diye kademelenmiş.
heycan durumu nasıl hayatım ben bile heycanlandım yaa çok az kaldı çokk
Kızlar bizde bugün hem yorucu hemde çok keyifli bir gün geçirdik.
2 tane yatak odası beğendim ama öyle böyle değil gerçekten çok şıklar. Çarşamba günü karar vereceğim babacık alacak. Bakacağımız son 1 yer daha olduğu için çarşambayı bekliyoruz. Hemde tatil o gün.
İzmir'dekilere Kısıkköye gitmelerini tavsiye ediyorum eğer bütçeleri fazlaysa... Yatak odaları 7 bin civarı geneli. En son düştükleri rakam 5.500 tl (bir yerde bu kadara düşürebildik sadece) ama mobilyalar ya mdf ya da ceviz çok çok kaliteli. Suntalem hiç kullanmamışlar. Çok güzel şeyler var. Koltuk takımlarında hele sınırsız seçenek var biz koltuklarımızı çok beğenerek almıştık ama keşke başta Kısıkköy'e gidip tüm evi bir yerden alsaymışız dedik o zaman güzel indirimler yapıyorlar. Biz onu bir yerden onu bir yerden alınca çok pahalıya çıktık ama herşeyim muhteşem güzellikte oluyor nazar değmesin.İçime sine sine, en güzel şekilde. Zannediyorum çok tarz bir evim olacak bu gidişle.
Yemek odalarında da masa, 6 sandalya ve konsol fiyatları hemen hemen her yerde 4.500 civarı.
Özet olarak yemek odaları ve özellikle koltuklar için Kısıkköy'ü öneriyorum.
anlaşılan herkes çok yorulmuş bu haftasonu ay bende yoruldummmmm artık bi gitse de şu 20 gün atsak kendimizi kumsallara sahillere
günaydınnnnnnnn
Canım senin adına çok sevindim. Herşeyinin içine sinmesi çok önemli düğün gelip geçici ondan vazgeçilebilir ama evinle ilgili her detayın içine sinmesi gerek. Geç keşfetmişsin orayı ama herşeyin istediğin gibi oluyor ya önemli olan o. İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak, çünkü gözlemdiğim kadarı ile gerçekten herşeyi en ince detayına kadar düşünüp kararını öyle veriyorsun.
Canım ben de bu hafta sonu çok yoruldum arkadaşımın kınası ve düğünü vardı, çok güzel oldu herşey. Sizin de mutlu gününüze az kaldı. Nikah şahidiydim ve o kadar çok heyecanlandım ki gelin ile damadı tahmin edemiyorum. Onlarda bugün balayına gidecekler, az kaldı canım bunlarda en güzel en zevkli günlerin kıymetini bil. Bir daha dönüşü olmayacak. Oysaki benim önümde uzun bir süreç var. Bir an önce ben de istiyorum evlenmeyi. Ama sabretmek gerekiyor.
Canım öncelikle sağolasın. İnşallah seninde içine sindiği şekilde olur. Bu araştırmacı kişiliğim babama çekmiş herhalde. Bir şey alacaksam çok gezip, çok araştırıyorum, çok okuyorum. Bir de önümüzde zaman olunca hem cebimize, hem gözümüze en uygun olanını, en güzelini seçme şansımız oluyor. Bu süreç gerçekten tecrübe. Ben benden sonra evleneceklere Kısıkköy'ü öneririm. Çok tarz, kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?