347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz..

hafta sonu ınanılmaz yorucuydu c.tesi gelinlik ve abiye bakmaya gittim henüz içime sinen bir şey yok sanırım hayalimdeki bir şeyi yaptıracagım ... int. tam olarak istediğim üst modeli buldum ve altnıda baska bir gelinlikte buldum ikisini birleştireceğim ve harika olacak hissediyorum yalnız bunun için çok çok kaliteli bir modaevi araştrcgm..

koltuklarmı henüz yaptrmayacgm ama renklerine karar verdim masa sandalyelerim krem olucak bir büyük koltugum ve tekli koltgm krem olucak dier büyük koltukla puf um hardal olcak hem asil hem iyi bir kombinasyon oldgnu düşünüyüorum...

çarşamba günü tatil biraz alışverişe çıkıcam çeyizlerimdeki eksikleri tamamlayıp kılık kıyafet alışverişide yapıcam maluım çeyiz serdgmde kıyafetlermide görecekler biraz abiye bluz ve etek,ceket,oantolon günlük ayakkabılar vs... eksik giderym

hümmm ben sni hiç görmedim gelinliğinide görmedm poffff kaçırdım heppp,, son 20 günün var demek yuvadan ucuosun balayı dönüşü heyecanla beklicem

lovely 2 tane yatak odası paylasmıssın benim tercihim yatak odasında tek renktir ama 2. paylaştgnı modern buldum tarzı da hoş ilk ise bana cok cazip gelmedi hem renkleri hem modeli çarşamba kararını ver bakalım merakla beklıoruz

yanımda yok fotoğraf canım valla hiç gelmiyorsun artık koysam baksan. mail adresini verirsin ona gönderirim olmadı

Canım inşallah içine sindiği şekilde olur herşeyin. Bizim ofisten bir arkadaşta senin yapmak istediğin gibi yaptı. Beğendiği bir gelinlik modelinin üstüyle beğendiği bir gelinlik modelinin altının çıktılarını alıp birleştirtti ve çok güzel oldu.

Yatak odasına gelince ilkini eledik zaten. 2. paylaştığım ile başka mağazada dümdüz kahverengi bir yatak odası beğendim. İki sürgülü kapısına da ayna koymuşlar ve kahverenginin kasvetini tamamiyle almış götürmüş o kadar ferah bir takım olmuş ki mobilyada kahverengi sevmeyen bana kahverengi sevdirtti diyebilirim.
Ah evim bir tutulup yerleşse bitmiş halini çekip paylaşacağım. Temmuz - Ağustos gibi tutacağız allah kısmet ederse az kaldı.

bizim nisan ın 3ünde tutuldu işte ev 1.5 ay yetiyor canım fazla kira vermeyin

bizim nisan ın 3ünde tutuldu işte ev 1.5 ay yetiyor canım fazla kira vermeyin

1 ayda yeter bize 20 günde canım ama kira olacağı için evimiz güzel bir ev bulduğumuz anda tutacağız kaçırmamak için. Temmuz'da bakacağız güzel bir şey denk getirdik mi tutacağız hemen.

evet bende o sekılde yapmayı düşünüyorum alt ile üstü birleştireceğim

evet 2. cok moderndi ...dierinede bak bakalım kararını ver kahverengi mobilya aslında güzel ama ben cok sıkıldım annemi evi komple krem-kahve kombinasyonu oldgu için bana bıkkıntı geldi o sebepten ötürü hiç birşeyimi kahve rengi düşünmüyorum ama dediğin gibi ferah bir görüntüsü var ise alternatif olabilir tabi...

hümmm olur mail adresimi özelden yazarım canım fotografı gönderirsin

evi bende 1 yada 2 ay erkenden tutacagım kızlar temmuz ayında aramaya başlayacagız istedgm gibi cazip bsy bulursam hemen kiralarım bulamazsam illaki agustosa kadar bulurum olmadı agustos ta kiralarım..

bide başka bir projemz daha var belki kısmetse eger onuda gerceklestirebilirz o yuzden son dakikaya kadar beklicem... agustosta projemz gercekleşmezse garanti kiradayımaman allah saglık versin gerisi boş öderiz kiramızı ne olacak yani

1 ayda yeter bize 20 günde canım ama kira olacağı için evimiz güzel bir ev bulduğumuz anda tutacağız kaçırmamak için. Temmuz'da bakacağız güzel bir şey denk getirdik mi tutacağız hemen.

sizin bulmanız daha kolay olur şu zaman hiç kiralık mevsimi değil biz çok baktık.. adam diyor haziran da temmuzda gelin kiralık için tayinler çıkacak millet taşınacak diye... heee o zaman mı evleneceğiz dedim içimden de

ben hala inanamıyorum orası bizim oturacağımız ev ve eşyalarımız geliyor yavaş yavaş

Nena benim salonum bembeyaz, koltuklarım çok açık bir renk. Krem de değil kırık beyazda arası bir renk ama açık bayağı.

Yemek odam bembeyaz zaten. Tüm ev beyaz olursa da bir süre sonra sıkabilir diye düşündüm yoksa beyaz istesem önümde zaman çok istediğim gibi bir takım bulabilirim ama sıkılır mıyım diye de korkuyorum. Ahşap eve sıcak bir hava veriyor o yüzden yatak odamın kahve olmasında sakınca görmüyorum.

Canım nasıl güzel bir duygudur tahmin edebiliyorum. İnşallah bizde o günleri çabuk görürüz.

Ben ev konusunda biraz kıl kuyruğum ama sıfır olacağı için beğenirim herhalde. İnş. gönlüme göre istediğim yerde, hayal ettiğim gibi bir evim olur benimde.

off yaaa offff
nişanlımla konuştum şimdi. müdürü aramış lojman işi için. illa lojmanı istiyomusunuz demiş. bizimkide istiyoruz müdür bey falan demiş. bize hizmet tahsisli olan daire uzun süredir doluymuş bi aile oturuyomuş. geçen sene temmuzda başka boş bi daireye bekar çalışanlar girmiş istiyosan onları çıkartırım zaten onlar şartlı girdi evli biri gelince çıkacaklar falan demiş. ama evin boşaltılması anca temmuz sonu olur demiş.
son 1 ay boyasıydı temizliğiydi yetişirmi ya bide son anda aksilik çıkarda olmazsa evsiz falan kalmayız inşallah. bişeyimde bir kere tam sorunsuz olsun çok şey istemiyorum ki ben...

canım benim sıkıntı yapma hemen telaş etme bir ay yeter yani inşallah haklısın rahat rahat olsun istiyorsun ama napacaksın yani bir şekilde halledilir her şey merak etme içini ferah tut sen

canım benim sıkıntı yapma hemen telaş etme bir ay yeter yani inşallah haklısın rahat rahat olsun istiyorsun ama napacaksın yani bir şekilde halledilir her şey merak etme içini ferah tut sen

sıkıntı yapmayım diyorum ama şöyle yaparız dediğim herşeyde bi aksilik çıkıyo
çok yoruldum artık bağıra çağıra ağlayasım, bi yerlere kaçasım var

amancanım bizim düğüne 1.5 ay var daha oturcağımız yer bitmedi bile :) belki bitene kadar bekar lojmanlarında kalıcaz :=) sıkıntı yapmaa

Son düzenleme:
amancanım bizim düğüne 1.5 ay var daha oturcağımız yer bitmedi bile :) belki bitene kadar bekar lojmanlarında kalıcaz :=) sıkıntı yapmaa

üff ne bileyim o kadar heveslenmiştim hemen hallolacak die öle konuşunca moralim bozuldu bian işte

1 ayda yetişir canım, yeterki evi boşaltsınlar. Benim bildiğim kadarıyla lojmanlarda kalmanın bir süresi oluyordu. O süre bitince ne yapacaksınız?

1 ayda yetişir canım, yeterki evi boşaltsınlar. Benim bildiğim kadarıyla lojmanlarda kalmanın bir süresi oluyordu. O süre bitince ne yapacaksınız?

inşallah canım
biz orayı tercih etmeden gidip görüşmüştük, bize köpek ekibinin lojmanlarda oturma süresi sınırsız demişlerdi ama sonradan nolur bilemiyorum.
zaten lojmanın fiyatı çok uygun. izmirde o şartlarda o kadar büyük bi evi o fiyata hayatta bulamayız. orda biraz oturup kendi evimiz için birikim yaparız die istemiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…