347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hepinize günaydın canlar.

İnciçiçeğim sıkıntı yapma herşey olacağına varır hem daha o zamana çok var eminim yoluna girecektir.

Biliyorsunuz bizimkinin salak kuzeni 20 gün içinde evlenmişti ama tabi evlendiği çocuk çok zengindi. Para olunca herşey oluyor orası başka.

Sen yine işini son ana bırakmamak için başka evlere bakarak olursun. Zaten Temmmuz'da belli olur ona göre de Temmuz'un sonunu beklemezsiniz.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................19 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................57 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................62

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 122
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................137 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 145 :123:

kızlar herkesi kocaman öpüyorum ve herkes iyidir inşallah söz jhazırlıkları devam ediyor mayıs ortası yüzüklerimiz takılcak hamarat bir kız olup kavanozlaır kendim yapıyorum :)))))))

dün annesiyle konştuk 3 hafta köye gidiceklerdi gitmiceklermiş bu hafta sonu gidip gelicekler haftayada biz gidicez sanırsam o arada bizde arada eminönüne gidip eksik tamamlyıoruz kavanozdu tülüydü felan

işler çok yoğun şu sıra kafamı kaldıramıyorum hergün akşama kadar dışarlardayım :)))))çok yoruldum ve sizi çok özledim akşamları sohbetlermiz ne güsel olurdu

herkes iyidir inşalllah ben yaptığım kavanozu ekliyorum şeker ve etiketleri en son yapıcam etikettte böle bişicik olucak pembe

Bebişim çok güzel oluyor o kavonozlar. Bende kınama yaptırtıcam 50 adet kadar. İçine kına koyarım muhtemelen. Belki de kırmızı oje alır süsletirim onu üzerine sticker bilemiyorum. Şimdilik kafamda var birşeyler.

Buralardayım ben takipteyim sizii hepinizii.
Pek içine kapanık oldum bu sıra.Silkeleneyim baslarım yıne bır bır konusmaya

Şu sıra birDE magnet furyası var.
Bız dogum gunune yaptırdık.Miniçka oğlanın resmini taş magnetin üzerine yaptırıp 1 yaşında diye yazdırdık.
Çok beğenildi.Fikir olsun sizlerede

herkese günaydınlar

lovely salonun komple beyaz olucaksa yatak odann ahsap rengi olması normal bence hafif rengi kırar ve sıkılmazsın benimde tam tersi yatak odam bembeyaz olucak esasen ben komple beyaz istiodum tüm evi ama vazgeçtim inanılmaz beyaz furyası var artık her yeni evlenen beyaz yapıo bnmkide değişik olsun dedim.. sanırım mobilyalarım ceviz olucak sandalyeler krem ve koltuklarım krem+hardal düşündüm doğtaşta buna benzer bi kombinasyon varmış dün farkettim hoşumada gitti en azından aklımda tasarldgma yakını gördüm ve dahada içime sindi..

çok yakın arkdsım iç mimar ondanda bir takım tavsiyeler almam gerekice...

incicicegm sıkılma bunalma kuzum bak cok az kaldı evet en zoru şuan yaşadgn seni en iyi biz anlıyoruz en gecmek bilmeyen zaman dilimindesn biraz daha sık dişini kuzucuk..

chelzym içine kapanık modundan çık aramaıza dön bayadır sende yoktun

ya hepmiz hemen evlenelm bol bol resimler paylaşalım yarın tatilll olan varmı program yaptnz mı bakalım

giz i unuttum gizcim en tatlı koşturmanın içindesin her şey gönlünce olsun hazırladgn kavanozda süpermiş

selam kızlarrr işe gitmeden önce bi göz atıyım yazdıklarınıza dedim
gizzzz kavanozlarına bayıldım
hepinizi çokkk öpüyorum yarın tatil çok şükür

Kızlar valla cesaretinize hayran kaldım beyazla nasıl başedeceksiniz mobilyada da salonda da hele yazları kapı balkon heryer açıkk.Tamam güzel görünüyor ama ben düşünemiyorum beyazı:26:

Evet canım salonum çok ferah olsun istiyorum o yüzden bembeyaz herşeyim. Yarın ki programı sormuşsun ya yatak odasını almaya gidiyoruz biz. Geçenlerde paylaştığım 2. modelle, başka beğendiğim bir model arasında karar vereceğim ama sanıyorum 2. paylaştığımı almıcam çünkü aklım bahsettiğim kahverengide. Hatta başucu aydınlatmalarımızı bile beğendim Koçtaş'tan.

Yerleşsin artık hayırlısıyla evim. Başka bir şey istemiyorum.

Kızlar valla cesaretinize hayran kaldım beyazla nasıl başedeceksiniz mobilyada da salonda da hele yazları kapı balkon heryer açıkk.Tamam güzel görünüyor ama ben düşünemiyorum beyazı:26:

Canım bence koyu renkten daha az toz gösteriyor beyaz. Bence ahşapların temizliği daha zor. Siliyorsun arkanı dönüyorsun toz.

Ben tüm evi beyaz yapardım da yatak odasında ahşapta aldığım sıcaklığı alamadım. Keyifli bir uyku çekemeyeceğim hissiyatını verdi bana o yüzden bir anda "yatak odası beyaz olmalı" tutkumdan vazgeçtim. Her yerde aynı modellerde çok sıktı artık. Benim ki çok farklı olacak o yönden.

daha bişey belli değilken çok sıkıntı yaptım kendi kendime sanırım. hem regli olmak üzereyim hem de çok özledim onların etkisi galiba . bide dünkü gerginliğimin üstüne bütün gece bizimkiyle gelinlik kavgası yaptık straplez olmasınmış, askısı olsunmuş hıhh ben ne beğenirsem o olacak dedim sinir etti beni bütün gece bide karşıma geçip pis pis sırıtıyo

ya neden diyor ki ben anlamıyorum askılı olunca o da incecik bi askı yani ha straplez ya askılı :44::44::44::44: başka bi farkı mı var

Çok şükür ki bizimkinin hiç böyle şeyleri yok ister mini giyerim, ister bikini. Zaten düğün davetlere çok minilerle katılıyorum ama bizimkinin annesi de sever miniyi giyerde maşallah benden uzun kendisi, fiziği müsait yani genç kız gibi taşıyor. O yüzden bende hiç sıkıntı çekmiyorum. Öyle görmüş, öyle alışmış çünkü bizimki. Bende doğma büyüme İzmir'liyim tabi büyüdüğüm semtte kaldırdığı için babam bile bir kere olsun karışmadı giydiğim şorta, eteğe. Herhalde bizimki de karışmak istese karıştırtmazdım. Çokta yadırgardım herhalde bu yaşıma kadar hiç karışılmamış bu yaştan sonra "sende kim oluyorsun" derdim gibime geliyor ama bence şaka yapmıştır seninki de çünkü Pernic'in de söylediği gibi ha straplez giymişsin ha ince askılı aynı şey sadece biri daha hoş gözüküyor, diğeri ise demode. Ha sen desen ki ben sırt dekolte giyeceğim, olmaz dese onu anlarım ama ince askı detayı çok komik. O da pis pis sırıttığına göre dalga geçiyor muhtemelen. Sen istediğini yaptır canım, içinde kalmasın.

katılıyorum canım göğüs dekoltesi yaptıracağım dese kız onu hadi kıskansın ama incecik askı hiçbiyeri kapatmıyor ki

ya neden diyor ki ben anlamıyorum askılı olunca o da incecik bi askı yani ha straplez ya askılı :44::44::44::44: başka bi farkı mı var

bana inat gıcıklık yaptı sanırım bilemiyorum 1 saate yakın konuştuk ve konu hep gelinlikti ben evet dedikçe o hayır dedi
6 senedir beraberiz bir kere bile kıyafetime karıştığını görmedim. umarım dalga geçmiştir ben sinirden köpürürken o çok eğleniyordu karşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…