kızlar herkesi kocaman öpüyorum ve herkes iyidir inşallah söz jhazırlıkları devam ediyor mayıs ortası yüzüklerimiz takılcak hamarat bir kız olup kavanozlaır kendim yapıyorum :)))))))
dün annesiyle konştuk 3 hafta köye gidiceklerdi gitmiceklermiş bu hafta sonu gidip gelicekler haftayada biz gidicez sanırsam o arada bizde arada eminönüne gidip eksik tamamlyıoruz kavanozdu tülüydü felan
işler çok yoğun şu sıra kafamı kaldıramıyorum hergün akşama kadar dışarlardayım :)))))çok yoruldum ve sizi çok özledim akşamları sohbetlermiz ne güsel olurdu
herkes iyidir inşalllah ben yaptığım kavanozu ekliyorum şeker ve etiketleri en son yapıcam etikettte böle bişicik olucak pembe Eki Görüntüle 699187 Eki Görüntüle 699188
herkese günaydınlar
lovely salonun komple beyaz olucaksa yatak odann ahsap rengi olması normal bence hafif rengi kırar ve sıkılmazsın benimde tam tersi yatak odam bembeyaz olucak esasen ben komple beyaz istiodum tüm evi ama vazgeçtim inanılmaz beyaz furyası var artık her yeni evlenen beyaz yapıo bnmkide değişik olsun dedim.. sanırım mobilyalarım ceviz olucak sandalyeler krem ve koltuklarım krem+hardal düşündüm doğtaşta buna benzer bi kombinasyon varmış dün farkettim hoşumada gitti en azından aklımda tasarldgma yakını gördüm ve dahada içime sindi..
çok yakın arkdsım iç mimar ondanda bir takım tavsiyeler almam gerekice...
incicicegm sıkılma bunalma kuzum bak cok az kaldı evet en zoru şuan yaşadgn seni en iyi biz anlıyoruz en gecmek bilmeyen zaman dilimindesn biraz daha sık dişini kuzucuk..
chelzym içine kapanık modundan çık aramaıza dön bayadır sende yoktun
ya hepmiz hemen evlenelm bol bol resimler paylaşalımyarın tatilll olan varmı program yaptnz mı bakalım
Kızlar valla cesaretinize hayran kaldım beyazla nasıl başedeceksiniz mobilyada da salonda da hele yazlarıkapı balkon heryer açıkk.Tamam güzel görünüyor ama ben düşünemiyorum beyazı:26:
daha bişey belli değilken çok sıkıntı yaptım kendi kendime sanırım. hem regli olmak üzereyim hem de çok özledim onların etkisi galiba . bide dünkü gerginliğimin üstüne bütün gece bizimkiyle gelinlik kavgası yaptık straplez olmasınmış, askısı olsunmuş hıhh ben ne beğenirsem o olacak dedimsinir etti beni bütün gece bide karşıma geçip pis pis sırıtıyo
daha bişey belli değilken çok sıkıntı yaptım kendi kendime sanırım. hem regli olmak üzereyim hem de çok özledim onların etkisi galiba . bide dünkü gerginliğimin üstüne bütün gece bizimkiyle gelinlik kavgası yaptık straplez olmasınmış, askısı olsunmuş hıhh ben ne beğenirsem o olacak dedimsinir etti beni bütün gece bide karşıma geçip pis pis sırıtıyo
Çok şükür ki bizimkinin hiç böyle şeyleri yok ister mini giyerim, ister bikini. Zaten düğün davetlere çok minilerle katılıyorum ama bizimkinin annesi de sever miniyi giyerde maşallah benden uzun kendisi, fiziği müsait yani genç kız gibi taşıyor. O yüzden bende hiç sıkıntı çekmiyorum. Öyle görmüş, öyle alışmış çünkü bizimki. Bende doğma büyüme İzmir'liyim tabi büyüdüğüm semtte kaldırdığı için babam bile bir kere olsun karışmadı giydiğim şorta, eteğe. Herhalde bizimki de karışmak istese karıştırtmazdım. Çokta yadırgardım herhalde bu yaşıma kadar hiç karışılmamış bu yaştan sonra "sende kim oluyorsun" derdim gibime geliyor ama bence şaka yapmıştır seninki de çünkü Pernic'in de söylediği gibi ha straplez giymişsin ha ince askılı aynı şey sadece biri daha hoş gözüküyor, diğeri ise demode. Ha sen desen ki ben sırt dekolte giyeceğim, olmaz dese onu anlarım ama ince askı detayı çok komik. O da pis pis sırıttığına göre dalga geçiyor muhtemelen. Sen istediğini yaptır canım, içinde kalmasın.
ya neden diyor ki ben anlamıyorum askılı olunca o da incecik bi askı yani ha straplez ya askılı :44::44::44::44: başka bi farkı mı var
Çok şükür ki bizimkinin hiç böyle şeyleri yok ister mini giyerim, ister bikini. Zaten düğün davetlere çok minilerle katılıyorum ama bizimkinin annesi de sever miniyi giyerde maşallah benden uzun kendisi, fiziği müsait yani genç kız gibi taşıyor. O yüzden bende hiç sıkıntı çekmiyorum. Öyle görmüş, öyle alışmış çünkü bizimki. Bende doğma büyüme İzmir'liyim tabi büyüdüğüm semtte kaldırdığı için babam bile bir kere olsun karışmadı giydiğim şorta, eteğe. Herhalde bizimki de karışmak istese karıştırtmazdım. Çokta yadırgardım herhalde bu yaşıma kadar hiç karışılmamış bu yaştan sonra "sende kim oluyorsun" derdim gibime geliyor ama bence şaka yapmıştır seninki de çünkü Pernic'in de söylediği gibi ha straplez giymişsin ha ince askılı aynı şey sadece biri daha hoş gözüküyor, diğeri ise demode. Ha sen desen ki ben sırt dekolte giyeceğim, olmaz dese onu anlarım ama ince askı detayı çok komik. O da pis pis sırıttığına göre dalga geçiyor muhtemelen. Sen istediğini yaptır canım, içinde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?