347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay ayy, benim eşiminde ailesi rahat insanlardır, hatta giyiyimi kuşamı çok severler. Süslen püslen gez senden iyisi yok. Ama eşim hiç onların çocukları gibi değildir kuralları vardır. Kıskançlık tripleri yoktur ama yolun başında sınırları belirleyip çıktı işin işinden : ) Ben zaten giyim konusunda onun müsade etmediği şeyleri onu tanımadan öncede yapmıyordum ama birisi şunu yapma deyince kendini yönetiliyor hissediyorsun. Eşimin babannesi 6 mayıs da 80 yaşına giricek Allah daha da uzun ömürler versin bir gün bir elbise giymiştim çorap olarak siyah ince çorap giymiştim ben gittikten sonra o çorap olurmuymuş ten rengi olması lazımmış diye laf etmiş kokoş babanne

sıkıntı yapmayım diyorum ama şöyle yaparız dediğim herşeyde bi aksilik çıkıyo
çok yoruldum artık bağıra çağıra ağlayasım, bi yerlere kaçasım var

sen çok heveslendiğin için aksilikler çok büyük bir sorun gibi gözüküyor gözüne ve bence özleminin artık dayanılmaz olması her şeyin sana zor gelmesine neden oluyor..merak etme her şey çok güzel olur canım sen içini ferah tut,bak çok az kaldı nişanlınında gelmesine

aynen canım birden hevesleniyorum yapmamak lazım ama elimde değil işte
şu 2 ayda geçip gitseydi bi, plakaları çok sevdim zaten çabuk düşüyo sanki

Aman da benim cici kuşlarım askerlerine kavuşmuş da bugün yarın diye gün sayıyorlar şimdi De evlilik içinnn
incicçiçeğimm senin de çok az kalmış ya çok sevindimmmmm
çok uzun zamandır giremiyorum işte çok yoğunuz bu ara kariyer kadını oldum :)))
Hepinizi çok özledim
gece yarılarına kadar sohbetleri dertleşmeleri :)
daha sık gelmeye çalışıcammm
bu güzel heyecanlarınızı izlemek çok zevkli :)

hoş geldin canım benim özlettin kendini. sık sık gel bu kadar uzatma
düğünler sıraya dizildi
evet şükür az kaldı ama çok özledim hiç izin kullanmadık

Hepinize günaydın canlar dün itibariyle yatak odamız alındı. Doğtaş'taki yemek odamız da iptal edildi. Salonum beyaz değil açık bej rengi oluyor. Türkcan mobilya'dan aldık hepsini. Sandalyelerim de koltuklarımın kumaşından oluyor. Türkcan Mobilya, Ndesign'dan sandalyeler için 6 metre kumaş satın aldı. Teslimata da 15-20 Ağustos yazıldı ama alo dediğimizde Ağustos'un başında teslimat yapabilirlermiş. Herşeyim o kadar içime sindi ki belki yatak odamın ufacık bir bölümünü paylaşacağım sizinle gerisi sürpriz.

Bu arada Doğtaş'ta neymiş diyorum şimdi mobilyayı gerçek mobilyacılardan almalı. Taş gibi gerçek lake, mdf ve araba cilası atılmış ürünleri tercih edin. Bu arada koltuklarımın kumaşını merak edenler için öğrendim dün sandalyelere kumaş alırken. Enoa kumaş. Leke tutmama değil, kolay temizlenebilir özellikli bir kumaş. Sadece nemli bez ya da arap sabununun köpüğüyle silmek gerekiyor. Gerçek Enoa kumaşın metresi 85-90 tl arası. Benden sonrakilere tavsiye olunur. Kullandıktan sonra da deneyimlerimi paylaşırım.

Bebikim hoşgeldin sefalar getirdin. Gel bundan sonra çok özlettin. Tecrübelerine ve tavsiyelerine ihtiyacımız var.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................17 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................55 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................60

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 120
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................135 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 143 :123:

Gunaydın kızlar.
Lovely bence bej dogru seçim.Beyazı elemekle iyi yapmıssın.Güle güle kullan.
Benim salonda favori rengim kum rengi.Gidip gidip kum rengine bakıyorum mobilyalarda.Mintle paslaşmış hali çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…