347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızzz hümmm evlenion aramızdan ayrılan ilk gelinsin bol bol kına da döktür emi bnm yerimede oyna nıkahta da bol bol evet de balayındada odadan cıkmayın emiiiiiiiiiiiii

kızlar ürünleri ekleyemiyorum sanırım sitede problem var yaa sizinlede paylaşmak istedim ama olmadı

Nena hoşgeldin canım. Çok boşluyorsun bizleri ama. Stanki de yok sanki bu ara.

Eskiden Bubble vardı onun da hiç uğradığı yok. Burası evlilik telaşesine dönenlerin mekanı oldu. Bir Aldem var, Puknas'ımız var bizleri yalnız bırakmayan.

Neyse bakalım sen neler yapıyorsun başka? Nette resmi yokmudur aldıklarının. Güzel günlerde kullan bebeğim.

Bu arada baktım 128 kalmış yahu. Bu ay sonu 99'dan geri sayımlara başlarım bende artık. Ne meraklıyım yahu evlenmeye. Görcez anyayı konyayı.

Dyg ile İnciçiçeğinin de ne kadar az kalmış dimi...

Çok heyecanlı...

kızzz hümmm evlenion aramızdan ayrılan ilk gelinsin bol bol kına da döktür emi bnm yerimede oyna nıkahta da bol bol evet de balayındada odadan cıkmayın emiiiiiiiiiiiii

oy canım benim

kına da :118::118::118:

Nikahta :123::123::123::123::123::123::123::123::132::132::132::132::132::132::132:

Balayında

lovelylim canım boşlamıyorum aslında hep aklımdsnz da fırsat bulamıyorum çok tatlı şeyler aldmda paylaşamadm nedense yine çabalayım belki paylaşa bilirm...

bndede evlilik merakı var yaaa iyiyidir iyidir sonuçta ilk heyecanlarmz ilk telaşlarımız ilk defa buyuk bir sorumlulugun altna giriyoruz bşyleri ilk yaşıcaz merak ve istek olması normal sevgi saygı oldgu sürece her daim mutlu kalabilirz maddi sıkıntılar illaki olucak ama en önemlisi can saglıgı o olduktan sonra maddiyatta önemli olmuo her zamn evliliğimde babişle annişi örnek alırsam bende iyi bir eş ve anne olabilirim kanaatindeyim...

kız hüm allah cnaını almasın ne güzel özetlemişsin cok güldüm şeker bebek

acaaba eklenti klasörüm dolu diemi ekleyemedm kapasitesi ne kadardır ki... nasıl boşaltabilirim eklenti klasörümü bilen varmı acaba??:26:

Kızlar ben anneler günü hediyesini buldum. Arzum Mırra alıcam her ikisine de. Özellikle kayınvalidemde kahve çok yapılıyor. Annem de misafir geldikçe yapar ne zamandır alıcak o da söylüyor böyle misafir falan geldiğinde. Ben alayım her ikisine de dedim. Anneme kırmızı almayı düşünüyorum. Mutfağımız kırmızı çünkü, hoşuna gider. Kayınvalideme de gri alıcam.

selamlar hatunlarr

nenam hoş geldin. güle güle kullan cicilerini

hümm özetine bayıldım harika olmuş

lovelym koltuk kumaşlarını bende beğndim canım güzel olucaklar

mercim atlat anneler gününü daha sık bekliyoruz

herkesi sık sık bekliyoruz çok boşlamayın buraları

bu arada anneler gününden konu açılmış daha hediye almadım ve alamıcam sanırım çeyiz işi fena bütçemi zorluyo. kayınvalidemde başka şehirde olduğu için onuda telefonla ararım.

lovely davetiyeleri çok beğendim canım birincisi çok kibar ve şık ikincisi de değişik,eğlenceli.yazı olarakta klasiğin dışına çıkmak hoş olabilir diye düşünüyorum sonuçta herkes aynı şeyi yazdırıyor.bu arada koltuk kumaşlarında gayet güzel görünüyor güle güle kullan şekerim:)

Canım beğenmene sevindim.

Ben ikincisini daha çok beğeniyorum. Tam gelin-damat davetiyesi yani. Aslında yazıyı anlamlandıran biraz da yazım şekli bence. Güzel bir font seçersem yazı çok daha anlamlı hale gelebilir diye düşünüyorum. Sizinde beğendiğiniz kısa ve anlamlı sözler olursa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Oturma odam bu kumaş olacak canım bu arada beğenmene sevindim. Ben ilk bunu seçmiştim kayınvalidem desenini beğenmeyince kararsız kalmıştım ama gençler beğendiğine göre güzeldir diye düşünüyorum. Kayınvalidem biraz allı dallı güllü kumaşları beğeniyor.

Son düzenleme:
buldum yazdığım davetiye yazısınıııı
Yalnızlığımızı arkamızda bırakıp
Gözlerimizdeki sevda güneşinin peşinden yürüdüğümüz bu günde
sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...

ay ama şimdi düşününce seninki daha güzel geldi lovely m ya

Canım seninki de güzelmiş ama benim ki daha kısa sanırım.

Bu arada anneler günü için bir şey bulamadıysan Bonnyfood gönder.

BonnyFood Çiçek Çikolata Sepeti Hediye Meyve Buketi Gönder

annem benim adıma kendine hediye almış sen parasını öde yeter dedi canıma minnet

Pernic insanlar sanal manal diyor da. Orda evlenmene 10 gün kaldığını görünce sanki evden kız kardeşim gelin çıkacakmış gibi duygusala bağlıyorum. Biz burda en zor zamanlarımızı birlikte atlattık, hepinizin hepimizin güzel anlarını da paylaşmak teker teker nasip olacak inşallah.

Allah'ım evinde huzuru mutluluğu eksin etmesin. Sevginiz daim olsun. Evlenip cicim ayları geçtikten sonra buraya geri dön

bakın benim davetyem bu kızlar. davetyedeki sözü yazdırdım..

Eki Görüntüle 707306

Canım kısa, öz ve klasik. Modası geçmeyen asil cinsten. Allah mutlu etsin canım benim.

Canım bu kek sepetlerindeki kekler genelde bayat oluyor ya. bizim ofis açık ofis birine kek sepetiymiş meyve sepetiymiş gelince dağıtıyorlar daha bayat olmayan kek yemedim

Canım bize de ofisçe çokça geliyor. Bayanların egemen olduğu bir ofisimiz var. Bir gün doğum günü, bir gün evlilik yıldönümü derken her ay 1 kere yiyoruz ama bizimkiler hep taze. Çileğinden tut, kekine kadar. Hatta ben en çok keklisini seviyorum. İzmir bu konuda çok başarılı bence ama tabi İstanbul için bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…