kızzz hümmm evlenion aramızdan ayrılan ilk gelinsin bol bol kına da döktür emi bnm yerimede oyna nıkahta da bol bol evet de balayındada odadan cıkmayın emiiiiiiiiiiiii
lovelylim canım boşlamıyorum aslında hep aklımdsnz da fırsat bulamıyorum çok tatlı şeyler aldmda paylaşamadm nedense yine çabalayım belki paylaşa bilirm...
bndede evlilik merakı var yaaa iyiyidir iyidir sonuçta ilk heyecanlarmz ilk telaşlarımız ilk defa buyuk bir sorumlulugun altna giriyoruz bşyleri ilk yaşıcaz merak ve istek olması normal sevgi saygı oldgu sürece her daim mutlu kalabilirz maddi sıkıntılar illaki olucak ama en önemlisi can saglıgı o olduktan sonra maddiyatta önemli olmuo her zamn evliliğimde babişle annişi örnek alırsam bende iyi bir eş ve anne olabilirim kanaatindeyim...
kız hüm allah cnaını almasın ne güzel özetlemişsin cok güldüm şeker bebek
selamlar hatunlarr
nenam hoş geldin. güle güle kullan cicilerini
hümm özetine bayıldım harika olmuş
lovelym koltuk kumaşlarını bende beğndim canım güzel olucaklar
mercim atlat anneler gününü daha sık bekliyoruz
herkesi sık sık bekliyoruz çok boşlamayın buraları
bu arada anneler gününden konu açılmış daha hediye almadım ve alamıcam sanırım çeyiz işi fena bütçemi zorluyo. kayınvalidemde başka şehirde olduğu için onuda telefonla ararım.
lovely davetiyeleri çok beğendim canım birincisi çok kibar ve şık ikincisi de değişik,eğlenceli.yazı olarakta klasiğin dışına çıkmak hoş olabilir diye düşünüyorum sonuçta herkes aynı şeyi yazdırıyor.bu arada koltuk kumaşlarında gayet güzel görünüyor güle güle kullan şekerim:)
buldum yazdığım davetiye yazısınıııı
Yalnızlığımızı arkamızda bırakıp
Gözlerimizdeki sevda güneşinin peşinden yürüdüğümüz bu günde
sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...
ay ama şimdi düşününce seninki daha güzel geldi lovely m ya
Canım seninki de güzelmiş ama benim ki daha kısa sanırım.
Bu arada anneler günü için bir şey bulamadıysan Bonnyfood gönder.
BonnyFood Çiçek Çikolata Sepeti Hediye Meyve Buketi Gönder
Canım bu kek sepetlerindeki kekler genelde bayat oluyor ya. bizim ofis açık ofis birine kek sepetiymiş meyve sepetiymiş gelince dağıtıyorlar daha bayat olmayan kek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?