347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim ya çok teşekkür ederim duygulandırdın beni

balayı dönüşü iş yerinden geri döneceğim inşallah

ayy davetiyelerin ikisi de çok güzelmiş bende böyle dikdörtgen uzun davetiye istiyorum.
bonnyfood daha önce bizim okula da birsürü şey getirdi ama ben hiç bayatını görmedim şahsen size denk geliyo demekki stankicim. ayy bu ne böyle yollaya yollaya meyve sebze mi yollamış bu kız demesin kaynanam

haklısın canım güzel bir şey buluruz inşallah hep birlikte

bakın benim davetyem bu kızlar. davetyedeki sözü yazdırdım..

Eki Görüntüle 707306

hayırlı olsun canım davetiyen sade ve hoş

Günaydın canlarım. Tam yaza girdik derken dün İzmir'i seller götürdü.

Bizde bahçe sezonunu 1 Mayıs'ta açmıştık ki annem bahçe mobilyalarını geri toplayıp içeri kaçmış. Kordon'u zaten su bastı. Benim de dün ayağımda yazlık topuklu ayakkabılar, üzerimde askılı falan yağmura yakalandım. Neyseki arkadaşta araba vardı da arabaya binip, bir de eve girene kadar biraz ıslandım. Bugün önlemimi aldım ayağımda botlar, üzerimde uzun kollu, şemsiye falan öyle geldim işe. Eminim yağışlı gösteriyor ama yağmaz. Bu İzmir'in havasına valla güven olmaz. 30'ları görürken 22 derecelere düştü gene hava.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................9 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................48 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................52

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 112
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................127 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 135 :123:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ankarada da yağacak gibi ama benim çıkışta işim var üstümde ince gömlek etek var ayağımda babet akşama yağmasa bari :18::18::18::18::18::18::18:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ankarada da yağacak gibi ama benim çıkışta işim var üstümde ince gömlek etek var ayağımda babet akşama yağmasa bari :18::18::18::18::18::18::18:

Günaydın canım. Bizim burda akşama gökgürültülü sağanak gösteriyor. Zaten indirecek gibi bir hava var.

yarın çeyizim gidecek yarın akşam tam olarak bitmiş olacak halılar da serilecek yarın inşallah... pazar günü de imam nikahımız var inşallah

Bitince çek bütün odaları da albüm yap canım. Allah içinize sindirsin inşallah. Çok güzel bir heyecan ev kurmak, sanırım tarif edilemez bir mutluluk. Ben bugünlerde çok duygusalım. Bizimkinin bir arkadaşı vardı geçen yaz evlendi bu sene eşi doğum yaptı. Bebekle anneyi hastanede çekmişler o ilk kucağa veriliş anı çok duygulandım. Kendi bebeğimi kucağıma aldığım an hüngür hüngür ağlarım sanıyorum ben. Böyle değişik duygular içindeyim bu ara. Belki de hastalanıcam ondandır. Bak nerden nereye geldim.

Şimdi de başka bir konuya geçiyorum. Damatlıkta bakacağız bu aralar. Aklımda Damat Tween, Pierre Cardin, Kiğılı, Sarar falan var. Siz nerden aldınız?

Nena siz baktınız mı nerelerde nasıl indirimler var??? Yakında bunları da bir araştırıp gelirim yine buraya bıdı bıdı anlatırım sizlere. Bir uzmanlaşmadığım damatlık konusu kalmıştı zaten...

damat tweendeki modellerin yakalarındaki satenler çıkmıyormuş adam öyle dedi bize kendiliğinden yani damatlığı bi kere giyecek bi daha hep öyle kalacak biz siyah takım elbise aldık yakaya saten taktırdık kollara falan düğünden sonra götüreceğiz çıkartıp normal haline getirecekler düz siyah takım elbise olarak giyecek.... biz aldığımızda sezon sonuydu altın yıldız da indirim vardı ordan aldık biz 600 e mal oldu papyonu kemeri gömleği içinde
sarardan alabilirsin bence

Canım faydalı bilgiler vermişsin bizde gezip bakalım bizimki nereden beğenecek.

Canım faydalı bilgiler vermişsin bizde gezip bakalım bizimki nereden beğenecek.

gömleği bile papyon yakası var şu an ama normal kravat yakasını da verdi onu da değiştirecekler düğünden sonra.... şu an sezon biraz pahalıdır bence ağustos gibi alın bence gezin beğenin sonra alın zaten damatlıklar hep aynı.. damat esmerse krem ceket falan veriyorlar da ben hiç sevmem gelinliğin yanında damat siyah giymeli daha şık ve asil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…