Canım kısa, öz ve klasik. Modası geçmeyen asil cinsten. Allah mutlu etsin canım benim.
.
canım benim çok güzelmiş davetiyen sade ve şık. çok mutlu olun inşallah
Pernic insanlar sanal manal diyor da. Orda evlenmene 10 gün kaldığını görünce sanki evden kız kardeşim gelin çıkacakmış gibi duygusala bağlıyorum. Biz burda en zor zamanlarımızı birlikte atlattık, hepinizin hepimizin güzel anlarını da paylaşmak teker teker nasip olacak inşallah.
Allah'ım evinde huzuru mutluluğu eksin etmesin. Sevginiz daim olsun. Evlenip cicim ayları geçtikten sonra buraya geri dön
Canım beğenmene sevindim.
Ben ikincisini daha çok beğeniyorum. Tam gelin-damat davetiyesi yani. Aslında yazıyı anlamlandıran biraz da yazım şekli bence. Güzel bir font seçersem yazı çok daha anlamlı hale gelebilir diye düşünüyorum. Sizinde beğendiğiniz kısa ve anlamlı sözler olursa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Oturma odam bu kumaş olacak canım bu arada beğenmene sevindim. Ben ilk bunu seçmiştim kayınvalidem desenini beğenmeyince kararsız kalmıştım ama gençler beğendiğine göre güzeldir diye düşünüyorum. Kayınvalidem biraz allı dallı güllü kumaşları beğeniyor.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ankarada da yağacak gibi ama benim çıkışta işim var üstümde ince gömlek etek var ayağımda babet akşama yağmasa bari :18::18::18::18::18::18::18:
Günaydın canım. Bizim burda akşama gökgürültülü sağanak gösteriyor. Zaten indirecek gibi bir hava var.
dün o kadar yoruldum ki eve 10da gittim sabah elime ilk geleni giydim çıktım hiç havaya bakmak aklıma gelmedi valla
Canım bitmedi mi hala evin işi? Evini bizle de paylaş çok merak ediyorum.
yarın çeyizim gidecek yarın akşam tam olarak bitmiş olacak halılar da serilecek yarın inşallah... pazar günü de imam nikahımız var inşallah
Bitince çek bütün odaları da albüm yap canım. Allah içinize sindirsin inşallah. Çok güzel bir heyecan ev kurmak, sanırım tarif edilemez bir mutluluk. Ben bugünlerde çok duygusalım. Bizimkinin bir arkadaşı vardı geçen yaz evlendi bu sene eşi doğum yaptı. Bebekle anneyi hastanede çekmişler o ilk kucağa veriliş anı çok duygulandım. Kendi bebeğimi kucağıma aldığım an hüngür hüngür ağlarım sanıyorum ben. Böyle değişik duygular içindeyim bu ara. Belki de hastalanıcam ondandır. Bak nerden nereye geldim.
Şimdi de başka bir konuya geçiyorum. Damatlıkta bakacağız bu aralar. Aklımda Damat Tween, Pierre Cardin, Kiğılı, Sarar falan var. Siz nerden aldınız?
Nena siz baktınız mı nerelerde nasıl indirimler var??? Yakında bunları da bir araştırıp gelirim yine buraya bıdı bıdı anlatırım sizlere. Bir uzmanlaşmadığım damatlık konusu kalmıştı zaten...
damat tweendeki modellerin yakalarındaki satenler çıkmıyormuş adam öyle dedi bize kendiliğinden yani damatlığı bi kere giyecek bi daha hep öyle kalacak biz siyah takım elbise aldık yakaya saten taktırdık kollara falan düğünden sonra götüreceğiz çıkartıp normal haline getirecekler düz siyah takım elbise olarak giyecek.... biz aldığımızda sezon sonuydu altın yıldız da indirim vardı ordan aldık biz 600 e mal oldu papyonu kemeri gömleği içinde
sarardan alabilirsin bence
Canım faydalı bilgiler vermişsin bizde gezip bakalım bizimki nereden beğenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?