347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım sağol bilgilendirdiğin için. Biz üstünü krem düşünüyoruz. Çok farklı ve daha hoş geliyor bana. Bir kaç arkadaşımında eşleri krem tercih etti çok beğendik. Kayınvalideciğim de krem sevmiyor. Artık aşkım neyi daha çok beğenirse onu tercih etsin, ben karışmıcam.

selamlar şekerlerim

üstü krem olan damatlıklar benimde çok hoşuma gidiyor. bi arkadaşımın eşide öyle giymişti güzel duruyo. biz nasıl alırız bilmiyorum ama daha sonrada takım olarak kullanabileceği bişey alsak daha iyi olur gibime geliyor.

çok özledim artık aşkoşum gelsede bizde böyle telaşelere girsek heycanlansak artık

hümüm ayy çok çok az kaldı yaaa merakla evinin fotolarını bekliyoruz. Allahım huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin canım. gönlünüzden geçen herşey olsun inşallah...

çok sıkıldım ben yaaa öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
mazeret izinlerinin yasaklanmasıda bizi buldu yaa bizde ki şansda nasıl bişeyse :84:

ne güzel 10-15 gün daha önce gelirdi kuzucum . bazı yerlerde varmış ama nişanlımın orda yasakmış artık

Zevk meselesi tabi ki... Nasıl ki balık model gelinlik herkese yakışmıyorsa, krem renk ceketi de yakışmayan, yakışmadığını düşünen ve komik bulanlar giymesin/giydirmesin...

Balık model sana ne kadar çok yakışıyorsa kremde boylu poslu nişanlına okadar yakışır lovelycm.Sarışınlara açık rengi çok yakıştırıyorum ben.Yakışacagından eminim.

Hepinizi öpüyorum kızlar.Buralardayım.

İnciciceğim canım sıkılma candy crush oyna.Bildiğin beyni uyuşturup stresten uzaklastırıyor.

bütün gün pc başındayım bide oyuna dalarsam annem iyice dellenir heralde

selam kızlarrr ben çok beğeniyorum krem ceketleri inşallah benim aşkıma da yakışır da biz de alabiliriz. gerçi o göbekle nasıl durur açık renk bilemicem bugün de uyuzluğum üstünde galiba bu arada kayınvalideme en şık en klasik hediyeyi aldım ''parfümmm'' issey miyake aldım mis gibi çiçek kokuyo bayılcak bence

kuzular hepiniz uykudasınız galiba,ben konserdeydim akşam Göksel'in bu hafta şenlik haftamız konserlerdeyim hep az önce de babacığımın elinde çiğ köfte yedik biz böyle arada geceleri çiğ köfte partisi yaparız
bu arada lovelycim krem rengi ceketi gayet beğendim ben yakışana güzel olur yani nişanlınada yakışsacağını düşünüyorum benim babacığımda damaylığı kremmiş fotolardan gördüğüm kadarıyla

günaydınlaaaaarrr geceyi ben kapattık sabahta ben açıyorum....Adana aşırı sıcakların ardından yağmurlu bir sabaha uyandı çok şükür

selam şekerlerim

size 1 aylık spor maceramın bugün itibariyle sonucunu bildiriyorum

giden sade ve sadece 1 kilocuk ve toplamda 18.5 cm incelmişim o kadar zıpla uğraş didin terle sadece 1 kilo gitsin nişanlım çok güldü hoca kilona takılma incelmen güzel dedi ama bilemedim :26: o kadar spora az incelmişim sanki ama bu hafta ağzımı tutamadım çok yedim çok

Canım çok tatlısın, çok incesin. Teşekkür ederim. Kendi de beğenirse kremden yana olacak tercihimiz.

Bu arada candy crush için söylediklerine de katılıyorum. Kardeşim bir oturdu mu başına kalkamıyor, beyni uyuşturup bağımlılık yaptığı kesin.

Niye olmasın canım benim, çokta güzel durur. Bildiğim kadarıyla senin de nişanlın sarışındı. Chelzy'ciğimin de söylediği gibi özellikle sarışınlarda daha hoş duruyor.

Puknas'cım inş. yakışır canım. Afiyetler olsun bu arada. Bende severim çifköfteyi.

Bizde bugün Boyner'e gittik, anneler günü için alışveriş yaptık. Evden çıkmadan önce annem hediye bakmak için dışarı çıkacağımızı biliyordu. Yarın için kekti börekti hazırlık yapıyordu mutfakta bir ara geldi yanıma geçen gün arkadaşlarım geldi, keşke bir kahve makinası olsa dedim dedi. Güldüm... Ama kırmızı istiyorum dedi gitti. Bende gittim yanına, başka şey istesen olurmuş dedim. Sarıldı öptü. Sanırım erken bir kutlama oldu. Daha hediyesi yoktu ortada ama düşüncemi okumuştu. Nitekim gittik ve aklımdakini aldık çıktık.

İki anneye de aynı hediyeyi aldık. Arzum Mırra.

Burda göründüğünden çok daha farklı bir kırmızı, resimde borda gibi çıkmış ama öyle değil aslında. Sedefli lal kırmızısı. Çeyizine kahve makinası almamış olanlar düşünebilir. Oldukça geniş bir haznesi var ve içi dışı çelik, sapı da katlanıyor.

Hepinize iyi geceler diliyorum. Güzel annelerinizin anneler gününü kutluyorum.

Son düzenleme:
lovelym hediyen çok güzelmiş tamda annenin istedeği bişey olması çok iyi olmuş. iyi günlerde kullansın anneciklerin

kızlar iyi akşamlar kaçak yareniniz geldi

hemen konuya bakıyorum lovelym kesinlikle krem alınız bende sevdiceği razı edebilirsem beyaz yada krem giydircem ki çok ısınıyo bu fikre esmer tenede çok güzel gidiyor

çeyizime arzum mirra almıştım ve denememiştim taki tanışmaya kadar ki çeyizimden çıkarıp anneme verdim denemeden ama dlei gibi araştırıp yorum okuyup almıştım kendimde arçelik telve alıcaktım tanışmada bir baktım harika kahveler yaptı vee hemen paketledim kaldırdım çeyiz topiğindede ayrıca tavsiye etttim kesinlikle arzum mırra çok ideal denedim onaylıyorum annişler güle güle kullansın benimki çelik renk

bunalrda aşkla bizim takmayı beklediğimiz yüzüklerimiz

Eki Görüntüle 709143

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…