gömleği bile papyon yakası var şu an ama normal kravat yakasını da verdi onu da değiştirecekler düğünden sonra.... şu an sezon biraz pahalıdır bence ağustos gibi alın bence gezin beğenin sonra alın zaten damatlıklar hep aynı.. damat esmerse krem ceket falan veriyorlar da ben hiç sevmem gelinliğin yanında damat siyah giymeli daha şık ve asil
degılleer krem damatlık cok komık oluyor bnce
çok sıkıldım ben yaaa öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zevk meselesi tabi ki... Nasıl ki balık model gelinlik herkese yakışmıyorsa, krem renk ceketi de yakışmayan, yakışmadığını düşünen ve komik bulanlar giymesin/giydirmesin...
Balık model sana ne kadar çok yakışıyorsa kremde boylu poslu nişanlına okadar yakışır lovelycm.Sarışınlara açık rengi çok yakıştırıyorum ben.Yakışacagından eminim.
Hepinizi öpüyorum kızlar.Buralardayım.
İnciciceğim canım sıkılma candy crush oyna.Bildiğin beyni uyuşturup stresten uzaklastırıyor.
bütün gün pc başındayım bide oyuna dalarsam annem iyice dellenir heralde
Balık model sana ne kadar çok yakışıyorsa kremde boylu poslu nişanlına okadar yakışır lovelycm.Sarışınlara açık rengi çok yakıştırıyorum ben.Yakışacagından eminim.
Hepinizi öpüyorum kızlar.Buralardayım.
İnciciceğim canım sıkılma candy crush oyna.Bildiğin beyni uyuşturup stresten uzaklastırıyor.
selam kızlarrr ben çok beğeniyorum krem ceketleri inşallah benim aşkıma da yakışır da biz de alabiliriz. gerçi o göbekle nasıl durur açık renk bilemicembugün de uyuzluğum üstünde galiba bu arada kayınvalideme en şık en klasik hediyeyi aldım ''parfümmm'' issey miyake aldım mis gibi çiçek kokuyo bayılcak bence
kuzular hepiniz uykudasınız galiba,ben konserdeydim akşam Göksel'in bu hafta şenlik haftamız konserlerdeyim hepaz önce de babacığımın elinde çiğ köfte yedik biz böyle arada geceleri çiğ köfte partisi yaparız
bu arada lovelycim krem rengi ceketi gayet beğendim ben yakışana güzel olur yani nişanlınada yakışsacağını düşünüyorum benim babacığımda damaylığı kremmiş fotolardan gördüğüm kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?