347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoş geldin kaçak yarenn

yüzükleriniz çok hoş canım bizimkilere benziyo birazcık
Allah tamamına erdirsin inşallah ömür boyu mutluluklar

tüm annelerin anneler günü kutlu olsuuuunn....
kızlar başta sizin annelerinizin ve topiğimizin hamişlerinin ilk anneler günü kutlu olsun :)

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................6 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................45 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................49

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 109
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................124 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 132 :123:

Canımmm bende Mırra alıcaktım ama Homend aldım. Benim ki de pek güzel ama nasıl kahveler pişirdiğini bilmiyorum tabi evlenince tecrübe edicem. Bizimkiler acayip mutlu oldular. İkisi de bankonun üzerine koydu. Renk mükemmel.

Bu arada yüzükleriniz de çok sade, çok güzelmiş canım aşkla takın. Hiiiiiiç çıkarmayın parmaklarınızdan.

Son düzenleme:
evet tatlımmmmm dün akşam imam nikahımız kıyıldı

Canım hayırlısı olsun çok az kaldı. Heyecan doruklardadır şuanda.

Bende gelinlik için bu hafta başlıyorum artık gezmelere.

Bu arada evlendiğiniz gün hangi parfümü kullanmayı düşünüyorsunuz?

Araştırdığım kadarıyla Light Blue, Coco Matbazel, Lanvin Rumeur, Lanvin Marry Me için uygun diyorlar. Light Blue en çok önerilenler arasında. Bende bilemedim.

Sizin düşündüğünüz ya da söylediklerim arasında kullandıklarınız var mı?

sağol canım benim darısı başına olsaun evet heyecan doruğun da doruğunda 2007den beri sevgilim 1 yıldır nişanlım olan sevdiğim dün akşamdan beri gözüme daha bi başka gözüküyor sanki yeni tanıdım onu yeni aşık olmuş gibiyim

Daha nice uzun yıllara canım.

Daha nice uzun yıllara canım.

sağol canım benim
daha ben parfüm almadım desem... ama yazdıklarından ikisini söyledi kuzenim onlara bakacağım bende perşembe rapor alacağım inşallah zaman kalmadı ki valla daha maske falan yapacağım... uzman senin yüzünde bişey yok dedi ama yine de yapayım ferahlansın açılsım gözeneklerim

bende normal kullanmak amaçlı burberry classic almıştım.. senin dediklerini bilseydim eğer onlara bakardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…