- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlar iyi akşamlar kaçak yareniniz geldi
hemen konuya bakıyorum lovelym kesinlikle krem alınız bende sevdiceği razı edebilirsem beyaz yada krem giydircem ki çok ısınıyo bu fikre esmer tenede çok güzel gidiyor
çeyizime arzum mirra almıştım ve denememiştim taki tanışmaya kadar ki çeyizimden çıkarıp anneme verdim denemeden ama dlei gibi araştırıp yorum okuyup almıştım kendimde arçelik telve alıcaktım tanışmada bir baktım harika kahveler yaptı vee hemen paketledim kaldırdımçeyiz topiğindede ayrıca tavsiye etttim kesinlikle arzum mırra çok ideal denedim onaylıyorum annişler güle güle kullansın benimki çelik renk
bunalrda aşkla bizim takmayı beklediğimiz yüzüklerimiz
Eki Görüntüle 709143
sıkıntıdan patlamak üzereyim galiba
kaç hafta sonu daha böle geçicek bitmedi bi türlü :84:
kızlar iyi akşamlar kaçak yareniniz geldi
hemen konuya bakıyorum lovelym kesinlikle krem alınız bende sevdiceği razı edebilirsem beyaz yada krem giydircem ki çok ısınıyo bu fikre esmer tenede çok güzel gidiyor
çeyizime arzum mirra almıştım ve denememiştim taki tanışmaya kadar ki çeyizimden çıkarıp anneme verdim denemeden ama dlei gibi araştırıp yorum okuyup almıştım kendimde arçelik telve alıcaktım tanışmada bir baktım harika kahveler yaptı vee hemen paketledim kaldırdımçeyiz topiğindede ayrıca tavsiye etttim kesinlikle arzum mırra çok ideal denedim onaylıyorum annişler güle güle kullansın benimki çelik renk
bunalrda aşkla bizim takmayı beklediğimiz yüzüklerimiz
Eki Görüntüle 709143
Heeeyyy günaydın.
Pernic son 6 mı gördüm ne?
evet tatlımmmmmdün akşam imam nikahımız kıyıldı
Canım hayırlısı olsun çok az kaldı. Heyecan doruklardadır şuanda.
Bende gelinlik için bu hafta başlıyorum artık gezmelere.
Bu arada evlendiğiniz gün hangi parfümü kullanmayı düşünüyorsunuz?
Araştırdığım kadarıyla Light Blue, Coco Matbazel, Lanvin Rumeur, Lanvin Marry Me için uygun diyorlar. Light Blue en çok önerilenler arasında. Bende bilemedim.
Sizin düşündüğünüz ya da söylediklerim arasında kullandıklarınız var mı?
sağol canım benim darısı başına olsaunevet heyecan doruğun da doruğunda 2007den beri sevgilim 1 yıldır nişanlım olan sevdiğim dün akşamdan beri gözüme daha bi başka gözüküyor sanki yeni tanıdım onu yeni aşık olmuş gibiyim
Daha nice uzun yıllara canım.
evet tatlımmmmmdün akşam imam nikahımız kıyıldı
Canım hayırlısı olsun çok az kaldı. Heyecan doruklardadır şuanda.
Bende gelinlik için bu hafta başlıyorum artık gezmelere.
Bu arada evlendiğiniz gün hangi parfümü kullanmayı düşünüyorsunuz?
Araştırdığım kadarıyla Light Blue, Coco Matbazel, Lanvin Rumeur, Lanvin Marry Me için uygun diyorlar. Light Blue en çok önerilenler arasında. Bende bilemedim.
Sizin düşündüğünüz ya da söylediklerim arasında kullandıklarınız var mı?
sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?