347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende normal kullanmak amaçlı burberry classic almıştım.. senin dediklerini bilseydim eğer onlara bakardım..

Canım ben bu öğlen gittim denedim. Marry Me çok hoş ama çiçekten çok şeker kokusu alıyor gibiyim.

Dolce Gabbana Light Blue en çok tercih edilen parfümmüş ama nedense ısınamadım. Çok hafif geldi, yoğun bir koku alamadım. Çok değişik tam da anlayamadım ne koktuğunu. Durdukça daha hoş kokuyor gibi.

Benim geçen aylarda tanıtımı yapılan bir parfüm hoşuma gitmişti. Pembe bir şişesi vardı kadın buldu çıkardı ama adını unuttum gene. Şimdi bulmaya çalışıyorum siteden o kokuyu.

Son düzenleme:
Kızlar teninize giderse dediğim parfüme mutlaka bakın. Gerçekten çok güzel bir koku. Arkadaşım içeri girer girmez almış kokuyu. O da not etti hemen free shop'tan sordurcaz. Bir de Boyner'e bakacağım orada ne kadar Koç Ailem üyelerine %15 indirim var. Koç'lu olmanın faydalarını bir yerde görelim artık.

selamlar haturnlar teşekkürler güzel yorumlara hümmm yatcaz kalkcaz şarkısını sana yolluyorum hopla zıpla kuzum darısıda başımöıza ayrıca

parfümler konuşulmuş kendimi bildim bilelli dkny delicious kullanıyorum ama düğün için şuda çok tavsiye ediliyor calvin klein beauty

Dolce Gabbana Light Blue bu kokuda güzel ama düğün için ne bileyim hafif limon aramasıda var bunuda kullanıyorum ama daha çok çiçeksi kokular gider düğüne die düşünüyorum

:119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::127::127::127::127:

Canım Marry Me hoşuma gitti ama şekerli kokuların hepsi birbirine benziyor o da bir şeker kokusu bence ama ama Issey Miyake acayip güzel bir çiçek kokusu ama çok pahalı ya. Yine de alıcam da alıcam işte tenime gitti çünkü ilk sıkıldığında bile güzeldi durdukça daha da güzelleşti. Yepyeni bir koku bir de 2013 yılının, şuan çok kimsede yoktur diye düşünüyordum ki Tekin Acar'da çok satanlar da.

Calvin Klein Beauty buna da bakayım.

kuşalr napıosunuz bakalım parfümünüzü yieyim sizin :)

hüm 6 gün yat kalk kocayı al nikahına dahada hiçç bırakma sonsuz mutluluklar dilerim sana ve bütün topic arkadaşlarımaaa

bende kimseye hediye alamam dedim herkese hediye aldım bütçem yok dedim ama nasıl bütçe ayırdım bende bilemiyorum tatlılarım ya... sıfırı buldum dün itibariyle :) sevgilimde bana geleceğin en tatlı annesi için çiçek almış koskocaman bir gül buketi beni cok mutlu etti... ofis masamı süsledi vallahi

parfüm konusuna gelnce lovely yazdıklarnn hiç birini denemedm kokuları konusunda bir fikrim yok ama ben lise zamanndan beri 3 parfüm kullanyrm hiç değiştirmedim kokularım eternity,wish ve obssesion değiştirmeyide düşünmüyorum bu 3 ü bnm tenime uyuyor ve birde parfüm telaşına giremicem..nişan bohcama obsession almıstım,suan kullandgm eternity ama sanırım ağır gelicek o koku bana küçük bi şişe wish alırım die düşündüm...

sağol tatlımmmmm

ben ıssey miyake severim canım hoş sade duru kokudur o zaman bu yeni çıkanı not alayım bencede almalısın daha düğüne avr canım al at kenara durdukça daha güzelleşiyorlar zaten

bugün sevdiceğe doğum günü hediyelerini aldım

bunları aldım

Hoca Antrenman Eşofman Takım

birde konuşan çikolata alıcam pelitten ses kaydı yapıcam bilmeyenler için fikir olur

Konuşan Çikolata ''İyi ki Doğdun'', | 447

Konuşan Taraftar Çikolatası, | 489

nassı konuşaan anlamadım been

Canım zannediyorum Wish Chopard'tan bahsediyorsun. Elmas şişede, mavi renkli. Evde duruyor 2008 yılından beri bitiremedim. Çok ağır geliyor bana o koku, çevremdeki çoğu kişi de ağırlığından şikayetçi. Annem sıktım mı kızıyordu. Çok yoğun bir kokusu var ve kesinlikle kış kokusu hatta kışlık ve akşam yemeklerinde tercih edilebilecek bir koku bence. Kullanmaman taraftarıyım en azından o gün çünkü Eylül gelinisin daha fresh ve çiçek kokusu tercih etmelisin canım. Wish kalıcı ve durdukça da güzelleşen ağırlığını kaybeden bir koku ama gelinler için değil bence. Ben Wish'i 2. gün daha çok seviyorum mesela. 2. günde anca yumuşuyor o keskin kokusu.

Gizooo linkini paylaştığım kokuyu muhakkak denemelisin. Beğeneceğine eminim hatta beğenmeyen az insan çıkar diye düşünüyorum. Ofisteki arkadaşıma kolumu koklattığımda, "bende içeri girince senden mi geliyor bu koku adını sorucaktım" dedi.

Gelin kokum bu olmalı muhakkak. Marry Me de hoşuma gitti yalnız, ben şeker kokusu aldım ama aslında bir çiçek ve meyve kokusu kendisi.

Bu arada Gizo'cum senden bir şey rica edeceğim. Bana Dagen'in büyük halini bulabilirsen atabilir misin? Ben sanırım Dagen'i diktireceğim.

Son düzenleme:

canım tavsiyelerine uyacağımdan emin olabilirsin parüfmleri not alıyorum hattaha

linkte burada büyük hali

Pronovias Wedding Dresses [Dagen] at BestBridalPrices.com

Pronovias Wedding Dresses - Style Dagen [Dagen] : Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses and Prom Dresses at BestBridalPrices.com

Bebişim çok çok çok sağol. Aries ile bunun arasında kaldım. Aries üzerimde çok güzel durmuştu. Dagen yoktu deneyememiştim o zaman Vakko'da. İkisinin arasında kararsız kaldım.

evet wish chopard tan bahsediyorum bence çok hafif kokulardan biri ne kadar sıktıgınla alakalı bende astım oldugu için hiç bir parfümü tenime boca etmem havaya sıkıp altına gecıyorum hem kalıcı hem hafif kokusu var hatta cevremdeki herkes cok sever o kokumu ama işte şuan yok bitti baya oldu almadım kışın baharat kokuları bnce gider ben cok cok şekerli kokuda sevmem o yüzden cesaret edemem değişik kokuya öyle parfüm değiştirme alışkanlıgım yoktur roll-on larım kremlerm bütün kozmetiklerim hep sabit markadır o yüzden bilemedim parfüm olarak wish düşünüyorum gelin olurkende sıksam üstüme sıkamıcam bileklerime ve dediğim gibi havaya sıkıp altına geçerim o serpilio zaten üstüme.... annem de fresh kokular tercih eder ama çok benlik değil tabi fikrine saygı duyarım yinede saol canım

selam kızlarrrrrrrrrrr
issey miyake yi kayınvalideme aldım anneler gününde. o kadar beğenerek aldım ki benimki bitince mutlaka kendime de almam lazım hatta düğün için mükemmel olacağını düşünüyorum. ben normalde lancome poeme kullanıyorum ilk defa bi parfümü kendi parfümümden çookk daha fazla beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…