347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım Wish'e hafif diyen ilk insan olarak tarihe geçebilirsin şuan. Çünkü gerçekten ağır bir kokudur. Sıktın mı çıkmaz üzerinden, durdukça güzelleşir. Astımın varsa hele hiç tavsiye edilmeyecek kokulardandır kendisi. Çünkü kardeşimde de astım var, kokusunu seviyor ama dayanamıyor ondan biliyorum ama dediğin gibi zevk meselesi wish'te güzel bir kokudur ama bende dolap bekliyor mavi rengi wiski rengine döndü şuan yıllandı şarap gibi. Sırf şişesini çok sevdiğimden atamıyorum. Kremleri çok daha hafif kokuyor. Bana doğum günümde yurtdışından gelmişti set olarak, kremleri gelir gelmez bitti, parfüm duruyor öyle.

Canım dün Tekin Acar'dan sonra Sevil'e gittim çıkışta orda yine denedim bu kadar güzel kokabilir bir parfüm ba-yıl-dım.

Beğendiklerimi yazayım fikirlerime güvenenler için;

Chanel Coco Matbazel ama çoook pahalı.

FlowerBomb

Lanvin Marry Me adından da anlaşılacağı üzere tam bir evlilik parfümü.

Vee tabi ki çok çok çok sevdim bunu ben Issey Miyake Pleats Please.

bende wishe agır diyen tek seni gördüm çogu arkdsım ne kadar hafif koku almışsın die benden görüp almıştır yani... ama dediğim gibi parfümü kıyafetine yada tenine sıkıyorsan hepsi ağırdır ...

ben hiç bir zaman üstüme sıkmam hem kıyafetler zarar görür hemde kanserojen astımım olmasaydıda üstüme sıkmazdım hiç bir şekilde ...
ama işte tarz meselesi ben çok severek kullanıyorum öyle değişik parfümler hiç bir zaman almadım.. kimisi tenine uymayan şeyler sıkıo yanmdan gecerken mıdem bulanıo,bende aynı duruma düşmek istemem yani dogru kokuyu seçemezsem üzülürüm malum öyle parfümlerde ucuz olmuo...

kızlar istanbul da yaşayanlara bşy sorucam ben makyajı kendim yapıcam demiştim nikah için ama sanırım cesaret edemeyeceğim...

bağdat cad. şaşkın bakkal da mac var boyner'in hemen karşısın da halam orayı tavsiye etti halamın evi de hemen arka sokagında ve önemli davetlerde oraya yaptırıyor banada oraya yaptırmamı önerdi...150 tl ye yapıolarmış ama yannda da en az 80 tl lik bir ürün almam gerekıomus parasında değilim nikahta rezil olmayım kötü makyajla,orada yaptıran varmı sizden de yardım istiyorum önümüzdeki hafta sonuna randevu aldım öncesinde prova gibi bir makyaj yaptrcm bakalım nasıl olucak...

Canım İzmir Alsancak'ta ki MAC geçen sene 550 tl'ye yapıyordu gelin makyajını. Burda normal makyaj bile senin söylediğin rakamın 2 katı. Bence hiç kaçırma o fırsatı.

Bende saç ve makyaj için anlaştım anneler gününde Kryolan marka porselen makyaj yaptıracağım sanırım ama her an fikir de değiştirebilirim.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................5 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................44 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................48

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 108
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................123 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 131 :123:

Günaydın kızlarrrrr

Lovely canım sana ne soracağım hani biz voucher belgesiyle gideceğiz ya oteli aramamıza falan gerek yok demi :44: direkt onunla gideceğiz lobiye giriş yapacağız :44::44::44::44:

nena inanmıyorum boynerin yanındakimi o kadar ucuzmuymuş bide mac ın tam karşısında nars var orası ne kadardır acaba

aaa öylemi ozamn istanbulda ki de öyledir halam normal kokteyl parti makyajı vs... abartı bsy yaptırmıo belki o yuzden ucuzdur 550 de olsun napalım çalışır öderiz... ama ben deneme makyajı yaptrıcktm acaba ondan da 550 mi alırlar bir fikrin varmı lovely

nena inanmıyorum boynerin yanındakimi o kadar ucuzmuymuş bide mac ın tam karşısında nars var orası ne kadardır acaba

aman giz cim yanlış bilgi vermeyim gelin makyajı farklıymış halam sanırım detayını bilmedgi için bana öyle dedi... o zırt pırt gidip yaptırıo eniştemn partileri çok oldgu için.. ama gelin makyajı lovelynn dediği gibi 3-4 katı bsymiş baksana izmir de 550 istanbul da da 600 dür heralde

biz caddede çok geziyoruz ben fiyat alıyım gidince nars ve mac uğrayayım sorarım sen öğrenirsen yazarsın o kadar ucuza bulmaya imkan yok zaten ateş pahası

biz caddede çok geziyoruz ben fiyat alıyım gidince nars ve mac uğrayayım sorarım sen öğrenirsen yazarsın o kadar ucuza bulmaya imkan yok zaten ateş pahası

valla dogrusunu söylemek gerekrse hiç gidip fiyat sormadm bugun musaıt olursam halama rica edicem sorabilir mi die yada aksam ben ugrarım bende erenköyde çalışıyorum yürüyerek 15 dkka falan mesafemiz... nars a sorarım yada sen benden önce gdersen bi öğrenrsen sevnrim... 150 duyunca heyecan yapmıstımda 550-600 ler faiş rakamlar ya ama veririm napim çok arkdsım kötü makyaja maruz kaldı en basiti 2 ay önce bi arkdsm evlendi yahu bu kadar acemice ruj sürülür mü ve rengi hiç sormayın ben arkdsmn yernde olsaydım silerdim ve makyajsız kalırdım o bile daha hoş görünebilrdi... o yuzden kendimi emin ellere teslim etmem lazım

dayanamadım veeee şaşkınbakkal MAC i aradım... 600tl miş gelin makyajı ve provası da içindeymiş...sizce nasıl fiyatı verilir mi??? ben vermek istiyorum da bide sizin görüşlernizi alayım :26:

kızlar şaşkınbakkal nars ı da aradım 300 tl fiyat verdi... kalitesi mac le aynımıdır bilemicem... 300tl provasıda içindeymiş yani%50 fiyat farkı var aralarnda

dayanamadım veeee şaşkınbakkal MAC i aradım... 600tl miş gelin makyajı ve provası da içindeymiş...sizce nasıl fiyatı verilir mi??? ben vermek istiyorum da bide sizin görüşlernizi alayım :26:

canım narsla mac aynı kalitede hatta nars çoğu zaman geçiyor fiyatı uygunmuş porselen makyaj ypan yerlerei biliyormusun canım bende en azından not alayım yani bu işler bu şehirde çok pahalı napacaz bilemiyorum düğündü foto çekimiydi

bide biz foto çekimini düğünden önce yaparsak herşeye iki katı ödicez en azından prova günleri foto çekimiyle denk gelmeli çok pahalı herşey yaaa

caddede akın kuaför var adadaki herkes ona gidiyor orası aklımda da başka yerler bilmiyorum henüz

yok hayatım ya porselen makyaj yapan yerleri bilmiorumda cadde bir çok büyük kuaföre yapıo olabilir...
evet her şey inanılmaz pahalı benim kokteylli nikahım uygun ama işte hep nişanlmn cebinden cıkınca biraz külfet oluyor bize... fotografcıya henüz karar veremedm merci biyerler önermişti bana onlara bakıcam bide cadde de bir yer var bana 2000 tlye mükemmel bir çekim paketi önerdi sanırım onunla anlasıcam ama bakalım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…