- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
evet wish chopard tan bahsediyorum bence çok hafif kokulardan biri ne kadar sıktıgınla alakalı bende astım oldugu için hiç bir parfümü tenime boca etmem havaya sıkıp altına gecıyorum hem kalıcı hem hafif kokusu var hatta cevremdeki herkes cok sever o kokumu ama işte şuan yok bitti baya oldu almadım kışın baharat kokuları bnce gider ben cok cok şekerli kokuda sevmem o yüzden cesaret edemem değişik kokuya öyle parfüm değiştirme alışkanlıgım yoktur roll-on larım kremlerm bütün kozmetiklerim hep sabit markadır o yüzden bilemedim parfüm olarak wish düşünüyorum gelin olurkende sıksam üstüme sıkamıcam bileklerime ve dediğim gibi havaya sıkıp altına geçerim o serpilio zaten üstüme.... annem de fresh kokular tercih eder ama çok benlik değil tabi fikrine saygı duyarım yinede saol canım
selam kızlarrrrrrrrrrr
issey miyake yi kayınvalideme aldım anneler gününde. o kadar beğenerek aldım ki benimki bitince mutlaka kendime de almam lazım hatta düğün için mükemmel olacağını düşünüyorum. ben normalde lancome poeme kullanıyorum ilk defa bi parfümü kendi parfümümden çookk daha fazla beğendim
kızlar istanbul da yaşayanlara bşy sorucam ben makyajı kendim yapıcam demiştim nikah için ama sanırım cesaret edemeyeceğim...
bağdat cad. şaşkın bakkal da mac var boyner'in hemen karşısın da halam orayı tavsiye etti halamın evi de hemen arka sokagında ve önemli davetlerde oraya yaptırıyor banada oraya yaptırmamı önerdi...150 tl ye yapıolarmış ama yannda da en az 80 tl lik bir ürün almam gerekıomus parasında değilim nikahta rezil olmayım kötü makyajla,orada yaptıran varmı sizden de yardım istiyorum önümüzdeki hafta sonuna randevu aldım öncesinde prova gibi bir makyaj yaptrcm bakalım nasıl olucak...
kızlar istanbul da yaşayanlara bşy sorucam ben makyajı kendim yapıcam demiştim nikah için ama sanırım cesaret edemeyeceğim...
bağdat cad. şaşkın bakkal da mac var boyner'in hemen karşısın da halam orayı tavsiye etti halamın evi de hemen arka sokagında ve önemli davetlerde oraya yaptırıyor banada oraya yaptırmamı önerdi...150 tl ye yapıolarmış ama yannda da en az 80 tl lik bir ürün almam gerekıomus parasında değilim nikahta rezil olmayım kötü makyajla,orada yaptıran varmı sizden de yardım istiyorum önümüzdeki hafta sonuna randevu aldım öncesinde prova gibi bir makyaj yaptrcm bakalım nasıl olucak...
Canım İzmir Alsancak'ta ki MAC geçen sene 550 tl'ye yapıyordu gelin makyajını. Burda normal makyaj bile senin söylediğin rakamın 2 katı. Bence hiç kaçırma o fırsatı.
Bende saç ve makyaj için anlaştım anneler gününde Kryolan marka porselen makyaj yaptıracağım sanırım ama her an fikir de değiştirebilirim.
nena inanmıyorum boynerin yanındakimi o kadar ucuzmuymuş bide mac ın tam karşısında nars var orası ne kadardır acaba
aman giz cim yanlış bilgi vermeyim gelin makyajı farklıymış halam sanırım detayını bilmedgi için bana öyle dedi... o zırt pırt gidip yaptırıo eniştemn partileri çok oldgu için.. ama gelin makyajı lovelynn dediği gibi 3-4 katı bsymiş baksana izmir de 550 istanbul da da 600 dür heralde
biz caddede çok geziyoruz ben fiyat alıyım gidince nars ve mac uğrayayım sorarım sen öğrenirsen yazarsın o kadar ucuza bulmaya imkan yok zaten ateş pahası
kızlar ayakkabılarımın fotosunu ekledim albüme
nerde göremedm canım albüm dediğin nedir??? nasıl bakabilirm...
dayanamadım veeee şaşkınbakkal MAC i aradım... 600tl miş gelin makyajı ve provası da içindeymiş...sizce nasıl fiyatı verilir mi??? ben vermek istiyorum da bide sizin görüşlernizi alayım :26:
canım narsla mac aynı kalitede hatta nars çoğu zaman geçiyor fiyatı uygunmuş porselen makyaj ypan yerlerei biliyormusun canım bende en azından not alayım yani bu işler bu şehirde çok pahalı napacaz bilemiyorum düğündü foto çekimiydi
bide biz foto çekimini düğünden önce yaparsak herşeye iki katı ödicez en azından prova günleri foto çekimiyle denk gelmeli çok pahalı herşey yaaa
caddede akın kuaför var adadaki herkes ona gidiyor orası aklımda da başka yerler bilmiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?