347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlarrrrr

Lovely canım sana ne soracağım hani biz voucher belgesiyle gideceğiz ya oteli aramamıza falan gerek yok demi :44: direkt onunla gideceğiz lobiye giriş yapacağız :44::44::44::44:

Aramanıza gerek yok canım. Elindeki belgeyle giriş yapacaksın. Zaten otelin geleceğinizden haberi var, onların sistemlerinde gözüküyor siz giriş yapmadan önce. O gün giriş yapmaz iseniz arayıp acentayı bile bilgilendiriyorlar. Misafirleriniz giriş yapmadı diye.

Nena'cım normalde deneme için Mac'te makyaj yapmıyorlar, yaparlarsa da mutlaka ücrete tabi olacaktır. Bunu aç telefon konuş. Halan günlük makyaj yaptırıyor olabilir canım. Gelin makyajı, gece makyajı ve günlük makyaj fiyatları değişiyor.

dayanamadım veeee şaşkınbakkal MAC i aradım... 600tl miş gelin makyajı ve provası da içindeymiş...sizce nasıl fiyatı verilir mi??? ben vermek istiyorum da bide sizin görüşlernizi alayım :26:

Canım demiştim sana çünkü geçen sene 550 tl idi İzmir'de. Bu sene 600 - 650 tl arasıdır diyecektim ki sen yazmışsın zaten. Ben olsam vermem canım. Ben kendi bildiğim İzmir'de adı geçen bir kuaförle müşterisi de olmam sebebiyle 250 tl'ye anlaştım saç + makyaj. Hemde Kryolan ile porselen yapılacak ve hepsi için de prova yapacaklar duvak ile birlikte.

hüm hani ben senin fotolarına girdim bir şey çıkmadı merak ettim

kızlar bu makyaj ne kadar pahalı ya öyle bence abartı yani..

evet banada pahalı geldi baya baya ama prova için para almıyorlar provası içinde 600 halam günlük değilde çok çok hafif makyaj yaptırırı hep, ben vericem sanırım mac olmasa da nars olucak giz kaliteli dedi provasıda içindeymiş.. kendimi sıradan makyaj yapan kuaförele emanet edemicem malesef... zaten kuaförlerde pahalı hele bnm oturdugum semtte 700tl fiyat cıkardılar bana agda,saç,makyaj bence ucuz değil madem öyle 300 nars versem 300 sacıma agda ma versem kuaförde hem hemen hemen aynı parayı hemde makyajı daha bilindik bir yerde yapmayı tercih ederim... sen cok cok uyguna bulmussun valla lovelycim benim bravo eminim cokta güzel olucaksın kuzum

Canım sağol inşallah hepimiz güzel oluruz ama eminim sizin oralarda da güzel kuaförler vardır. Kuaförlerde çalışan kızlar yapmıyor zaten makyajı canım anlaşmalı oldukları makyözler var dışardan getirtiyorlar bunu da aklında bulundur. Bana gelecek makyözün internet sitesi var mesela 9 yıldır profesyonel olarak makyaj yapıyormuş. Yaptığı makyajların hepsini de internet sitesinde paylaşmış. Facebook adresindede yaptığı makyajları görebiliyorum. Başarılı çalışmış. Tercih edecek gibiyim. Şuan için o güne başka gelin de gözükmüyordu ajandalarında. Haziran-Temmuz haftaiçi bile fulldü. Bana da görmem için alo diyecekler yaptığı işleri birebir öncedende görebileceğim.

Bu arada sir, manikür pedikür işlerini 2-3 gün önceden halledin canlarım. Aynı gün hepsini bir arada yaptırmayın. Benim kuaförüm de özellikle uyardı bu konu hakkında.

Bu arada sir, manikür pedikür işlerini 2-3 gün önceden halledin canlarım. Aynı gün hepsini bir arada yaptırmayın. Benim kuaförüm de özellikle uyardı bu konu hakkında.

evet bencede herkes önceden yaptrsn bende 2-3 gün önceden agda,manikür,pedikürümü ve cilt bakımı vücut bakımımı masajlarmı bi kaç gün önceden yaptrcam c.tesi kına pazar nikahım olcak cok yorulucam cokkk hele bide bizim kına geceleri kıyafet degstrmektenn baya yorucu gecer şimdiden streslym

tamam tatlım teşekkür ederim

ben perşembe akşam yaptıracağım ağdayı... manikür pedikür ü cumartesi yaptırsam olmaz mı???

Canım manikür pedikürü 2-3 gün önce yaptırıp ojelerini düğün günü ya da bir gün önce sürdürebilirsin. En güzeli 1 gün önce yaptırmak sanırım ama siri 2-3 gün önceden yaptırmak en iyisi. Benim gibi bembeyaz bir tene sahipseniz ve hassas bir cildiniz varsa 2-3 günde anca geçiyor kırmızılıklar.

dayanamadım veeee şaşkınbakkal MAC i aradım... 600tl miş gelin makyajı ve provası da içindeymiş...sizce nasıl fiyatı verilir mi??? ben vermek istiyorum da bide sizin görüşlernizi alayım :26:

vay be o kadar pahalı mıymış. benim yengem makyöz olmazsa gider mac den ya da nars dan istediğimiz malzemeyi alırız evde de 3-5 deneme yaparız o gün o yapar benim makyajımı her eve lazım bi makyöz

az önce üni.den sınıf arkadaşım aradı. haftaya istanbulda düğünleri var. aşkımlada nişanlısı ev arkadaşıydı. gitmezsem çok ayıp olucak. tek başımada gidesim yok.
offf offf kuzumun yokluğu en çok böyle günlerde koyuyo

evet canım aynen bende beyaz tenliyim kırmızı kırmızı kalmamak için yarın yaptıracağım sir i

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................4 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................43 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................47

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 107
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................122 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 130 :123:

günaydınlar günaydınlar.... bugün sersem sepetim akşam arkdaşlarla ve nişanlımla alemdeydik aktık istanbul gecelerine ve inanılmaz uykusuzum ben yahu....allahtan yani vişne soda içtim alkol alsaydım bugun işe bile gelemeyebilirdim

kızlar bşy danışmak istiyorum evi temmuz da mı tutayım yoksa agustos mu ben düşündüm ki temmuzu arayarak geçireyim güzel bir şey bulana kadar semte karar verdik oraları pazar günleri araştrsak zaten ayda 4 tane pazar yapıo buluruz dimi çünkü sahibinden.com da ilan yine fazla ama acaba ilana girmemiş daha birsürü buluruz die düşündük o yüzden eski yöntem hem ilan buldklarımza bakacagız hemde sokak sokak gezecegiz sizin bi önerinz var mı acaba ??? ne yapmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…